canım benim durumum farklıydı sanırım çünkü çevremde kimsede duymadım böylesini... ben lazere 4 5 yıl önce gitmiştim ondan sonra da jileti bol bl kullandım ama ona rağmen çok fazla kalınlaşmamış ki kadın görmez dedi. gerçi görülmeyecek gibi de değil ama... daha doğrusu şöyle söyledi işlem gördüğü belli yer yer dökülmeler seyrelmeler olmuş. ben toplamda tam hatırlayamıyorum ama en azından 5 seans gitmişimdir. paket almıştım bitene kadardı güya... genelde okuduklarım lazer sonrası tüylerin döküldüğüydü ama bende öyle olmadı hatta kadın jiletle demişti yani bi yandan lazere giderken bi yandan da jiletle dedi çünkü dökülmüyordu. makinenin adını bilemiyorum bağdat caddesinde bir yere gitmiştim reklam sayılır mı bilemediğimden adını vermiym şimdi.. ben o zamanlar farklı makineler olduğunu bile bilmiyodum
sende incelme olmuş daha ilk seansta bile. benim yazdıklarımdan yola çıkarak makine görmez dediysen öyle düşünme ben defalarca gittim ve hiç öyle gözle görülür bir fark olmadı hatta geçen sene başka yere gittiğimde kadın işlem görmüş demeseydi hiçbir fark yok derdim ama uzman anladı :)
batıklarda da iğne değil de cımbız kullandım ama hepsini temizlemem mümkün değil çok var bende.. bir de derinlerde olanlar da var. iğneyle yapsm da aynı şekilde kanatırım diye düşünüyorum.