Güçsüz tüylere lazer? Yardım lütfen :(

turkuaz7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
217
5
116
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 4 5 yıl önce lazere gitmiştim yaklaşık olarak 5 6 seans gittim kol altı ve bütün bacak için. Seanslar sonrasında tüyler dökülmüyordu ben jiletle almak durumunda kalıyordum. Sonra bıraktım yıllardır jilet,ağda ve makineyı karışık kullanıyorum. Geçen sene tekrar bir yere gittim batık problemim had safhada. Bana söylenen önceden işlem gördüğü için kılların güçsüzleştiği ve başarılı olunamayabileceğiydi. Bir de batıklarını yüzeye çıkar öyle gel dediler.. Batıkları peeling ve keseyle halledebilsem lazeri düşünmem zaten Aranızda benim durumumda olan var mı? Önerebileceğiniz bir makine var mı? Yoksa lazer sevdasından vazgeçmeli miyim

kardeş batıkları lazer hallediyormuş ama nasıl hallediyorlar bilmiyorum bende de varmış bacağımda biraz ben rahatsız oluyorum görünce iğneyle çıkarıyorum senin şimdi tek derdin batıklar mı peki o gittiğin 5-6 seansın ne kadar faydasını gördün? cihaz neydi bide bişey daha sormak istiyorum ben daha 1 seans gittim 35 gün oldu ama ilk seans olmasına rağmen kolaltımdaki tüyler incecik çıktı lazer görmicek napıcam bilmiyorum genitalin bazı yerlerinde de inceler çıkmış sende de öylemiydi? eğer batık dışındaki tüylerin inceyse tekrar jilet vur kalınlaşsın öyle yaptır ama tabi önce sor onlara
batıklarını da yapacak bişey yoksa benim gibi yap başka türlü çıkmıyolar:/

canım benim durumum farklıydı sanırım çünkü çevremde kimsede duymadım böylesini... ben lazere 4 5 yıl önce gitmiştim ondan sonra da jileti bol bl kullandım ama ona rağmen çok fazla kalınlaşmamış ki kadın görmez dedi. gerçi görülmeyecek gibi de değil ama... daha doğrusu şöyle söyledi işlem gördüğü belli yer yer dökülmeler seyrelmeler olmuş. ben toplamda tam hatırlayamıyorum ama en azından 5 seans gitmişimdir. paket almıştım bitene kadardı güya... genelde okuduklarım lazer sonrası tüylerin döküldüğüydü ama bende öyle olmadı hatta kadın jiletle demişti yani bi yandan lazere giderken bi yandan da jiletle dedi çünkü dökülmüyordu. makinenin adını bilemiyorum bağdat caddesinde bir yere gitmiştim reklam sayılır mı bilemediğimden adını vermiym şimdi.. ben o zamanlar farklı makineler olduğunu bile bilmiyodum sende incelme olmuş daha ilk seansta bile. benim yazdıklarımdan yola çıkarak makine görmez dediysen öyle düşünme ben defalarca gittim ve hiç öyle gözle görülür bir fark olmadı hatta geçen sene başka yere gittiğimde kadın işlem görmüş demeseydi hiçbir fark yok derdim ama uzman anladı :)

batıklarda da iğne değil de cımbız kullandım ama hepsini temizlemem mümkün değil çok var bende.. bir de derinlerde olanlar da var. iğneyle yapsm da aynı şekilde kanatırım diye düşünüyorum.

Bence siz gittiğiniz yeri değiştirin. İyi yeni makinelere sahip bir yere gidin çok fark ediyor. Benden söylemesi :)

diode makinesi olan bir yerde deneseniz?
hatta belki bir seans nd-yag deneseler
bu makinelerin dalga boyları daha uzundur ve daha derin etkileri vardır derinlerde kalmış batıklar için daha çok işe yarayabilir
iğneyle filan kucalamayın iltahap kapabilir

anladım canım seninkiler çoksa tabi iğneyle başedemezsin inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten. bencede başka bi cihazla denettir belki işe yarar derine inerse köke ulaşabilir ben batıkların tek çaresinin lazer olduğunu duydum. benimde eskiden çok vardı ama çok şükür azaldı çünkü epilatör makinayı kullandıktan sonra oluşmuştu ve hemen bıraktım onu bazen çok sinirimi bozardı iğneyle kanatırdım
aa bide ben bacağıma ilk yaptırırken bayan dediki batıkların da var buraya gelmekle çok iyi ettin memnun kalacaksın. bana öyle dediklerine göre sana hemen söylerler

Son düzenleme:

yazdığınız makineleri not ettim,haftasonu birkaç yere bakmayı düşünüyorum bilgi alma amaçlı hem de görsünler öyle fikir versinler diye. kullanılan makinelerin isimlerini de alıcam yeter artık ben de kurtulmak istiyorum

önümüzdeki günlerde birkaç yere gidicem fikir almak için.. sende kullanılan makinenin adını biliyor musun ya da öğrenebilmen mümkün mü rica etsem :) bu arada nasıl gidiyor daha da düzelmiştir heralde :)

Nd-yag çok acılıdır vucüt için çok kullanılmaz.,siz son sistem diod lazerleri kullanan merkezlere bakın.Tarama diod lazeri araştırın.acısız,ve hijyenik,soğutmalı olanları tercih edin.ve deneyimli bir yeri tercih edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…