önce nişanlım ve nişanlımın ailesiyle olan sorunlar,snrasında kendi ailem tarafından dışlanmak,suçlanmak,hor görmeleri vs vs..zaten biliyorsunuz nişanlımın ailesiyle öylesine sorunlar yaşadımki,tek isteğim yuva kurmak kendi ailemi,evimi kurmak olduğundan sabrettim sabretmeye devam ediyorum..ablamlar 2si irbirne ne yaparsa yapsın,hiç suçlamazlar,bir şekilde kapatırlar,ama sözkonusu ben olunca,en ufak bişey suç oluyor..yaa her olayda herşeyde hep tek bir insanmı suçlu olur ne olur söylermisiniz??birtek olayda bile beni haklı bulmuyorlar..büyük ablam diğer ablama ayağına suyuna kadar götürür büyük olduğu halde,ama ben hedef tahtasıyım.en ufak bişeyde bana bağırırlar,beni suçlarlar,nişanlımın ailesiyle yaşadığım sorunları başıma kalkarlar,spor yaparım evde ve çok ses yapıyor bu cihaz yeter başımızı ağrıttın gibi laflar,kızlar inanın abartmıyorum zaten 2si birbirine çok düşkün ben hep yalnızımdır ama öylesine üzerime geliniyorki,öylesine hakszılığa maruz kalıyorumki,evin en ufağıyım ve yaşadığım sorunlara rağmen bırak destek görmeyi,en ufak bişeyde beni ellerinden gelse evden kovacaklar..şu an bile gözyaşları içinde yazıyorum bunları..yaptığım hiç bişeyde takdir edilmiyorum,hep suçlanıyorum hep suçlu benim BENİM...yaa bu kadarını haketmiyorum yeter artık ALLAH ım diyorum çok şey istemedim senden evimi,yuvamı kurmak istedim,nişanlandım ve yaşadıklarımı zaten biliyorsunuz..tüm bunlar bile en ufak bişeyde başıma kalkıyorlar..neden neden neden hep ben..dayanamıyorum artık yaa yeter ben günah defterimiyim? bu kadar kötümüyüm??ALLAH ım ya beni kurtar yada gör duy artık dayanamıyorum yaa en yakınlarım bile düşman gibiler