gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

YesimRose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
191
9
116
İstanbul
arkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.

cnm o dr yanlis davranmis benim bir tanidigimda pozitif cikti yeni dogum yapmıştı kiz ve cinsel yolla bulastigi fikri eskidendi simdi artik klozetlerden de bulasiyor demis dr u.Lutfen baska bir dr a gidin evliliginizi bosa sikintiya sokmasin esin

Doktor cinsel yolla bulaşır dedi de başka nasıl bulaşabileceğini anlatmadı mı eşine?
İnsanlar bu yüzden birbirlerini öldürüyorlar nası böyle muallakta bırakabilir?
İkiniz de nerden bulaştığını merak etmiyo musunuz şu an?

Ayrıca senin eşinin seni aldatmadığına nası bu kadar emin olabilirsin?
O hastalık çok daha yüksek oranla cinsel ilişkiyle bulaşıyor.

Allah şifa versin...
Sizinki ya %10 luk kısma denk geldi yada işin içinde aldatma var ama eminseniz ilk ihtimal daha kuvvetli!
Ama şuan morale ihtiyacınız varken bunlara kafa yormayın lütfen moralinizi yüksek tutun pozitif olun...

Doktor cinsel yolla bulaşır dedi de başka nasıl bulaşabileceğini anlatmadı mı eşine?
İnsanlar bu yüzden birbirlerini öldürüyorlar nası böyle muallakta bırakabilir?
İkiniz de nerden bulaştığını merak etmiyo musunuz şu an?

Ayrıca senin eşinin seni aldatmadığına nası bu kadar emin olabilirsin?
O hastalık çok daha yüksek oranla cinsel ilişkiyle bulaşıyor.
o yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz

Canım ya cok gecmis oksun. Arkadaslarin dedigi gibi umumi wc.lerden bulasmis olabilir.
Eşinize de kizmayin oda ne oldugunu sasirdi oda bianda şok olmuştur.
Bak yine eczaneye gidiyor sizinle ilgileniyot. Allak pullak olmasi normal. Birde onada bulasma ihtimali var beraber olduğunuz için onuda dusunuyordur.
Aldatmadigini diyorsa ve sende eminsen esinin aldatmadigina wc den falan gecmistir.

Hayir yani dr nasil boyle bir imada bulunur esine aklim almiyor.Tamam bikac sekilde bulasabilir su sudur seklinde bir açıklama yapmayip sen esini aldattin mi diye adamin ozel hayatini sorgulayamaz onu gec adamin aklina karisin aldatabilecegi suphesini düşüren de bu davranis.Bence baska bir dr ayarlayin ve onden siz gidin gorusun mevzu hassas diyin bence

Öncelikle çok geçmiş olsun, çok şükür boyle bir hastalığınız olduğunu hic bir belirti olmamasına ragmen tespit etmissiniz. Bundan sonra savaşıp yeneceksiniz inşallah. Boyle bir donemde kendinizi boyle şeylerle üzüp boş yere moralinizi bozmayin. Evladinizin hatırına güçlü ve bir arada olmalisiniz elbette...

Birlikte yaşadığınız yılların hatırına eşini al karşına konuş derim. Benim senden hiçbir şüphem yok ama eğer senin benden şüphen varsa ben bu şekilde yasayamam de. Senin boyle kendine ve ona güvenip dik durdugunu görmek onun da içini rahatlatacaktır. Ya da bir sure bu şoku atlatıp kafasını toparlayana kadar ayrı kalmayı teklif edebilirsin. Evet boyle bir hastalığa sahip olmak çok zor ama hasta yakini olmak da emin olun belki bundan daha da fazla zor..

Umarım en kısa zamanda bu sorunu çözersiniz ve evliliğiniz eskisinden de mutlu huzurlu ve birbirinizle bağınız daha da kuvvetli olarak devam eder..

Allah şifa versin...
Sizinki ya %10 luk kısma denk geldi yada aldatma var bu işin içinde eminseniz ilk ihtimal kuvvetli!
aldatma yok nereden bulaştı diye ikimizde kara kara düşünüp duruyoruz. işyerimden wcden falan olabilir diye düşünüyorum ama oda zayıf bir ihtimal o ise umumi yerlere hiç girmez kendi işyeri var orasıda temizdir herkes girmez diye düşünüyorum. kafam patlayacak gibi resmen

Sen ondan şüphe etmezken, hatta gözü kapalı güvenirken böyle, onun da güvenmesi lazımdı :110:
Neyse, bu konuyu bir araştırın, başka doktora gidin derim, belki rahatlar o zaman. Şöyle ki cinsel yol dışında, kan yoluyla, deri çatlaklarından ve açık yaralardan virüs ile temas sonucu, hamam- sauna gibi ıslak yüzeylerden, berber gibi yerlerde jilet ustra gibi ürünlerin ortak kullanımında, steril olmayan araçlarla manikür pedikür uygulanması sonucu ya da tam sterilize edilmemiş cerrahi aletler, dövme ve diş hekimliği aletleri kullanımı ile de bulaşabiliyor.

aldatma yok nereden bulaştı diye ikimizde kara kara düşünüp duruyoruz. işyerimden wcden falan olabilir diye düşünüyorum ama oda zayıf bir ihtimal o ise umumi yerlere hiç girmez kendi işyeri var orasıda temizdir herkes girmez diye düşünüyorum. kafam patlayacak gibi resmen
Aslında tuvalet yoluyla pek mümkün değil, ama açık yara, çatlak ya da kanla bir şekilde temas varsa başka tabi, o zaman olabiliyor.
Asıl manikür pedikür, dişçi, berber, sağlık kurumu, hamam, sauna... bunları düşünün derim. Daha önceki kontrolün ile bu son kontrolün arasındaki dönemi özellikle..

Son düzenleme:
Yahu arkadaşım nerden bulaştıysa bulaştı bu illet...
İyileşmeye bak moralini yüksek tut,sağlığın şuan herşeyden daha önemli saçma sapan şeylerle kafanı yorma boşverr!!!

Ben de eşimsiz yurt dışı yapıp döndüğüm zaman sex yapmaktan ilerlemiş rahatsızlıkla dönmüştüm, ne hikmetse. Neyse ki benim ilişkim olmadığını söyledim. Eşim inandı, doktor da bundan olur vs lafını OLABİLİR olarak değiştirdi. Ben de tedavi oldum bitti gitti. Güven çok önemli böyle zamanlarda ve o %10luk kısım neden sen olmayasın, ben olmayayım dimi? Böyle de düşünmek gerek.

Back
X