Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noluyoms gul koklayinca. hakkaten abartmiyo musunz niye kendinize bu kadar iskence ediyosnz bu guzelim hamilelk doneminde28 haftaligim Arkadaşlar esim gul almiş . Tanisma donemimiz diye bianda kokladim ve buket cicegi biraktim bian. Rabbim hayirlara cikartsin . Arkadaslar bilginiz varmi . Elimi yuzumu yikadim endiseden . Batil inanc diyerek gulup gecemedim. Gercekten
sen inanma onlara annem gül o ole leke falan olmaz parfumde sikiyorz kokluyorz ama hoc bi bebegn vucudunxa parfum sisesi gormedim cok şükür sen onlara bakmaBuguzel hamileligimde. Endiseye maruz birakanlar surekli insanlarin dilinde olanlar kardesim . Gul kokladiginda leke olur derler aff Rabbim hayirlara cikartsin . Bugun o olunca. Bi arkadas paylasmjs ama kendisine ulasamadim
sen inanma onlara annem gül o ole leke falan olmaz parfumde sikiyorz kokluyorz ama hoc bi bebegn vucudunxa parfum sisesi gormedim cok şükür sen onlara bakma
Ayy yok öyle bir şey gerçekten.. Psikolojik etkiliyorlar böyle batıllıklar... Yok ekşi ayşr hakkı tatlı falan onlar da hep safsata.. Mis gibi gül kokla kokla.. Bebeği gül gibi koksun. Kötü değil hep iyi düşün.. Koklayınca da gül gibi kokmaz tabii yanlış anlama.. Öyle güzel düşün yanii.. Boşver batıllıklarla uğraşıp canını sıkma..
Batil inanclarla hamileligini zehir etme arkadasim bilimsel kaniti olmadigi surece saglik acisindan zararli olmadigi surece sikinti yok28 haftaligim Arkadaşlar esim gul almiş . Tanisma donemimiz diye bianda kokladim ve buket cicegi biraktim bian. Rabbim hayirlara cikartsin . Arkadaslar bilginiz varmi . Elimi yuzumu yikadim endiseden . Batil inanc diyerek gulup gecemedim. Gercekten
Bu arada ben hamile iken ozellikle ispartaya gittim ikiz hamilelik yasadim gul kokladim gul receli gul lokumu bide gul esansi aldim ozellikle gul kokusu hamile bayanlari rahatlatiyor osmanli doneminde hamile ve dogum yapan kadinlara ozellikle koklatirlarmis rahatlasin diyeOyle yapicam canim ... oldu artik Rabbim hayirlara cikartsin .
Yok oyle seyler arkadaslar inanmayin ya bir kamera olsaydi siz benim hamileligimi gorseydiniz kalp krizi gecirirdiniz herhalde cocugumun bi yerinde bisey yok hatta fazla hiperaktifBende çok duyuyorum yok gül koklamak nar Wè ciğere tutmak fln bunlar çocuklarda leke yapiolarmis yaaa belki faydali die ciğer yicek hamileler tutmamak için yiyemiolar yaaa((
Allah bağışlasın kuzunu:)) ewet bencede bilimsel açıdan ispatlanmadikca inanilmamali:)Yok oyle seyler arkadaslar inanmayin ya bir kamera olsaydi siz benim hamileligimi gorseydiniz kalp krizi gecirirdiniz herhalde cocugumun bi yerinde bisey yok hatta fazla hiperaktif)