Arkadaşlar ben normalde 2-3 günde bir ,ancak 1 bardak su içen biriydim kısa zamanda gül suyu sayesinde artık su içmeden duramıyorum normal 0.5 l suyuma 5-6 damla gül suyu damlatıyorum ,su içmenin bu kadar zevkli olduğunu bilmiyordum,umarım zararı yoktur zayıflamak içinde suya ihtiyacım var ne kadar bol su o kadar toksin gidiyor.bu konuda paylaşım yapabilirmiyiz.tek gül suyu içen ben değilim dimi ?**
gül suyu içiliyomuydu yhaa hiç bilmiodum.bende çok az su içerim zaten bu yüzdende sindirim bozukluğu var :S
ben bi ara suya kolonya damlatıp içtiydim depresyondayken nese aman diyim siz beni örnek almayın ama ne bilim o gül sularının içindede kimyasal madde varya sağlığın bozulmasın dikkat et lmaz:
Saf olarak değil de suya damlatıp içildiği taktirde zararı olacağını düşünmüyorum
Osmanlı mutfağında bilhassa tatlılarda çok kullanılır gül suyu bilirsiniz;hatta faydaları olduğu aşikar..
Gül reçeli-gül kurusu-gül balı-gül tomurcuğu çayları çok kullanılıyor burda da..
Cilde son derece faydalı olduğunu biliyorum..
Lakin zayıflamaya ne kadar etkisi var bilemem..
Sabahları bir bardak ılık suya z yağı limon veya sirke damlatılıp içilirse vucut temizlenmiş arınmış olur ..
Gül suyu da o şekilde herhalde..