Güldüğüm batıl inanç gerçek oldu inanılmaz...:)

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar cok iyi bi komşumuz varmı evde bişey kaybolduğu zaman bişey yapardı cok eskiden ananelerinden görürmüş..tabiki bende gülerdim olurmu öyle şey derdim...
halada inanamıyorum gerçi ama bugun kardeşimin banka kartını cüzdanında bulamadıkk ve cüzdanın içini dışına çıkardıkk ama bulamadık..

annemde bizim o komşunun yaptığı o taktiği uygulamış bize hiç bişe sölemeden :) gitti cüzdana baktık ve banka kartı oda duruyordu defalarca baktığımız gözdee kart duruyodu şok olduk :))

varmı böle bişe ya bu olay ise bi bez parçasını bağlayıp bazı şeyler yapıyo bunları söylemeyeyim şimdi :) ama yemin ederimki gerçek oldu ya ne göz yanılması nede görülmemesi ben böle şeylere hiç inanmam normalde böle bişeyle karşılaştıgınız oldumu...CADIARZU

ayy güzel bi yönteme benziyor en lazım şeylerimi kaybettiğim için bana uyar buu sölermisin :D :D :D :1shok:

Anlamadım ben bişiy ya neyse...:hulya:

yaa ben de aylardır kayıp olan badimi bulayım:( çamaşır makinesinin yediğine inanamaya başlıcam artık. hiç bi yerde yok:D

ya bende telefonumu kaybettim valla benneyaptımki
yöntemi söylesen de bulsam delikafadulden

eeee geçen ay bizim eve giren hırsızın götürdüğü altınlarımız ve değerli eşyalarımızda yerine gelirmi kiiiii :bbo:
Gidip gidip bakıyorummm yokkk

yöntemi söyle çatlicaz hepimiz. herkes kaybını bulur bari . çok merak ettim ya. akannehir

valla şimdi burdan açıkaçık yazsam pek olmaz cümlelerden dolayı :) oda....

eh be kardeşim madem yazamayacağın birşeydi, de ne diye bu kadar insanı merak içinde bırakıyosun ki??????

ayıp bisey deniyo söylerken seytanın diyosun bişey yapıyorum diyosun...:tomato:
daha sonrada bezi baglıyosunuz sonrada aradıgınızı buldugunuza inanıyosunuz gamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:
saçmalık..bir sey kayboldu ise bile insan allahtan istemeli car capuldan değil.
bu konuların konusulması bile insanları yanlıs yönlendirmelere itiyor.

ben diyorum saçma geliyor insana evet uygulanması için yazmdım sadece yasadm ve paylşmk istedimm

şeytan aldı götürdü satamadan getirdi deniliyordu ben eksik mi söylüyordum da kaybolan hiçbirşeyi bulamadım :sm_confused::sm_confused:

Back
X