Güle Güle 39 kg!

Edaa00

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
539
325
323
Herkese merhaba.
Kilo problemi olan herkes gibi bende defalarca diyete başlamış ama devamını getirememiş biriyim.
Yaş geldi 24'e ben hala böyleyim.
Artık gerçekten değişmek istiyorum. Yaza abimin düğünüde var o zamana kadar ne kadar kilo versem kardır diyorum. Ama vermem gereken kilo 39!
Dün spor salonuna da kayıt oldum düzenli sporda yapıcam.
Bugün başladım. 228 günüm var :)
Desteklerinizi bekliyoruummm :)

Başlangıç: 89.6
Hedef:50
Boy:1,56

16.11.2015: 89.6
23.11.2015: 88.4
30.11.1015: 88.2
04.12.2015: 87.8
11.12.2015: 86.9
18.12.2015: 85.5
25.12.2015:84.7
15.01.2016:83.6
22.01.2016:82.8

Son düzenleme:
Ilk gunu bitirdikk. Gelelim menuyee :)

1.Gun

Sabah: 2 haslanmis yumurta, beyaz peynir

Ara: 2 mandalina

Oglen: 1 kase mercimek corbasi, cok az et doner, 1 yemek kasigi pilav, salata

Ara: 1 elma

Aksam: Tam bugdag ekmegiyle yapilmis peynirli sandvic

1.5 litre su
1.5 saat spor

Ben geldiimm.
Yoğunluktan dolayı girip menü paylaşımı yapamadım ama diyetim gayet iyi devam ediyor :)
Bi akşam spora gidiyorum bi akşam iş yerinde mesaiye kalıyorum bünyem alışamadı bu tempoya eve gidip duş alıp kendimi yatakta buluyorum hemen :)
Ailemle bile görüşemiyorum doğru düzgün.
İş yerindeki yoğunluğum bitmek üzere. Sonra kendime aylık gün gün menüler hazırlayacağım.
Hergün ne yiyeceğimi bilirsem daha iyi olur ve süprizlere yer kalmaz.
İş yerinede yemeklerimi kendim getiricem. Yemekhanenin yağlı yemeklerinden de kurtulucam böylelikle :)
Şimdilik çok iyi gidiyor herşey. Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum tartılmak için :)

Günaydınn.
1 haftayı geride bıraktım. Bugün tartı günümdü.
88.4 çıktım tartıda. Giden 1.2 kg :)

Gayet iyi bi sonuç çok mutluyummm :)

Ben geldiimmm :)
Gün gün gelip yazamasamda diyetim gayet iyi gidiyor. Yeme düzenime alıştım, spora alıştım.
Tek sorun su şimdilik. Onuda çözersem herşey yoluna girecek inşallah :)

hayırlı olsun günlüğünüz :KK15:
uzun ama sonu gurur ve başarı dolu olacak bir yola girmişsiniz kolay gelsin:21:
unutmayın ki abinizin düğününde ayyyyy Edaa00 ne kadar zayıflamış ne kadar güzel olmuş sözlerini duyacaksınız ve çoğu tanıdığınız sizi tanıyamayacak ımmmhh çok güzel bu his :21::KK68:

hayırlı olsun günlüğünüz :KK15:
uzun ama sonu gurur ve başarı dolu olacak bir yola girmişsiniz kolay gelsin:21:
unutmayın ki abinizin düğününde ayyyyy Edaa00 ne kadar zayıflamış ne kadar güzel olmuş sözlerini duyacaksınız ve çoğu tanıdığınız sizi tanıyamayacak ımmmhh çok güzel bu his :21::KK68:

Ayyy sabah sabah ne güzel geldi yazdıklarınız yaa. Çok teşekkür ederim. :KK68:
İnşallahh inşallah öyle olur azmimi hiç kaybetmemm

Ayyy sabah sabah ne güzel geldi yazdıklarınız yaa. Çok teşekkür ederim. :KK68:
İnşallahh inşallah öyle olur azmimi hiç kaybetmemm

gel git hepimizde oluyor tatlımm isyanlar krizler inişler çıkışlar pes etmeler daha yolun çok başındasın o yüzden uzun zamana yayıp yeme içme alışkanlığını değiştirip devam edersen hem kilo verirsin hem de sağlıklı bir bünyeye kavuşacağın için heyecanlanır bu süreçten zevk alırsın :KK15:

ama part part ilerle sana tavsiyem. 10 ar 15 er kiloluk hedefler koy ona ulaştığında diğer hedefine geçmen bu 39 kiloyu gözünde küçültecek sevimlileştirecektir emin ol :KK68::KK37::KK37::KK37:

benim günlüğüme de beklerim tatlımm inan bana yalnız değilsin :KK37::KK37::KK200:

Kendini seven, önemseyen, vücuduna saygı duyan kadınlara oldum olası hayranım. İrade ve istikrarla birlikte istediğiniz o görüntüye mutlaka kavuşursun pes etme.

Hem fit hem zayıf ve sağlıklı olmak adına sporu kesinlikle ihmal etme.

Motivasyonu en çok düşüren hemen değişim beklemek gözlemlediğim kadarıyla, ama o kilolar birden alınmadığı için birden gitmeyecek.

Bunun bilincinde hareket edersen bu istekle eminim tıpış tıpış gidecek o kilolar.

Ekmeği kesmek oldukça işe yarıyor sanırım.

Çok büyük kolaylıklar diliyorum. Hiç diyet yapacak kiloda olmadım ama sağlığım açısından yapmam gereken tatlı diyetleri bile beni öyle üzer ki.

Takipte olucam bu konuyu.

gel git hepimizde oluyor tatlımm isyanlar krizler inişler çıkışlar pes etmeler daha yolun çok başındasın o yüzden uzun zamana yayıp yeme içme alışkanlığını değiştirip devam edersen hem kilo verirsin hem de sağlıklı bir bünyeye kavuşacağın için heyecanlanır bu süreçten zevk alırsın :KK15:

ama part part ilerle sana tavsiyem. 10 ar 15 er kiloluk hedefler koy ona ulaştığında diğer hedefine geçmen bu 39 kiloyu gözünde küçültecek sevimlileştirecektir emin ol :KK68::KK37::KK37::KK37:

benim günlüğüme de beklerim tatlımm inan bana yalnız değilsin :KK37::KK37::KK200:

Benim pes ettiğim zamanlar sadece moralimin bozuk olduğu zamanlar oluyo genelde.
Bişeyler yolunda gitmiyosa ve ben üzgünsem içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.
Mesele 1 yıldır kendimi eve kapatmıştım. Büyük bi bunalımın içindeydim. Ev-İşti hayatım. Başka hiç bişey yapmıyodum. Bi süre sonra temzellik yapışıyo insanın üzerine zaten hiç bişey yapamıyosun.
Kaç kere söz verdiğim halde arkadaşlarımı ektim.
Öyle kötüydüm ki geceleri uyuyamıyodum.
Sonra düşündüm. Ne kadar gereksiz şeylere canımı sıkıyorum diye. Hayatımı değiştirmeye karar verdim.
Spora böyle başladım aslında. Hareket girsin hayatıma diye.

Hedefim büyük biliyorum . Ama ben hiç 39 kiloyu düşünmüyorum. Haftalık düşünüyorum genelde.
Mesela bu hafta 88 kiloyum ya hadi diyorum haftaya 87 olcak bu. Böylece daha da motive oluyorum :)
Gelirim tabiki. Birbirimize destek olursak bu günler daha da kolay geçer :)

Kendini seven, önemseyen, vücuduna saygı duyan kadınlara oldum olası hayranım. İrade ve istikrarla birlikte istediğiniz o görüntüye mutlaka kavuşursun pes etme.

Hem fit hem zayıf ve sağlıklı olmak adına sporu kesinlikle ihmal etme.

Motivasyonu en çok düşüren hemen değişim beklemek gözlemlediğim kadarıyla, ama o kilolar birden alınmadığı için birden gitmeyecek.

Bunun bilincinde hareket edersen bu istekle eminim tıpış tıpış gidecek o kilolar.

Ekmeği kesmek oldukça işe yarıyor sanırım.

Çok büyük kolaylıklar diliyorum. Hiç diyet yapacak kiloda olmadım ama sağlığım açısından yapmam gereken tatlı diyetleri bile beni öyle üzer ki.

Takipte olucam bu konuyu.

Çok teşekkür ederim desteğin için.
Spor benim için hep sorun oldu. Tembel bi insanım ben aslında o kadar üşeniyorum ki bazı şeylere :)
Ama karar verdim işte hayatımdaki herşeyi değiştirmeye. Bana zarar veren şeylerden uzaklaşmaya.
Kendime hedefler koydum.
Sigarayı bıraktım biliyosun.
Artık aklımdan bişey geçince sonra yaparım demiyorum kalkıp yapıyorum.
Şimdi çokta zor değilmiş yapabiliyorum diyorum :) Kendime olan saygım arttı.
Umarım hep böyle devam eder :)

Merhaba Günlükk

Tartı günü bugün ama iyi haberlerle gelemedim.
88.2 çıktım. giden 0.2 .
Cuma ve haftasonu boğazımı tutamamanın cezasını böyle almış oldum.
Ama pes ettim mi? Tabiki hayır.
Hatta bugün daha sıkı bi yönetimle devam tekrar :))
Olacakkk.. Olacakk..:KK73:

Ben geldimm. Bugunu sorunsuz atlattim. Aslinda karbonhodratli bigun oldu ama olsun yinede cok kotu degildi. Bide aksam menum olmadi. Yanimda bisey yoktu is yerinin yemekhanesinden de alamadim. Is cikisi spora gittigim icin eve gelince gec oluyo diye yemiyorum. Neyse menume geceyim

Sabah: 1 simit (gec kaldim sabah kahvalti yapadim sozde yarisini yiyecektim ama hepsini goturdum :/ )

Öglen: 1 kase ezogelin corbasi, 3 yk nohut, 2 yk pilav, yogurtlu havuc

Aksam: Cubuk kraker, ayran

Spordan geldikten sonra birazcik yogurta pul biber ve limon kattim onu yedim.

1.5 saat spor
3 lt su

Günaydınnn :)
Dünki menümü yazmaya geldimm.

Sabah: Domates ve peynirli sandviç

Ara: 4 kuru kayısı

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, Şakşuka, Salata, Yoğurt, 1 dilim ekmek

Akşam: Yoğurt

90 dk spor
3 litre su

Ben geldimmm.

Bugünü de sorunsuz atlattimm :) Ama bu kabizlik öldürücek beni. Hic bi sekilde düzelmiyo. Ne olacak boyle bilmiyorum. Bide aksam yemeklerini yanimda goturucem. Yoksa cok acikiyorum. Spordan sonra eve gelince yemege saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi :)
Neyse menüme geceyim.

Sabah: Peynir, domates, salatalik, 2 dilim beyaz ekmek

Öğlen: 7-8 parca (kucuk) tavuk, ayran, salata 1.5 dilim kepek ekmegi

Ara: 1elma

Aksam: 7 yk taze fasulye, yogurt

90 dk spor
3 litre su.

Gel 87 geeelll :))

Merhabaaa :)
Bugunude sorunsuz atlattim cok sukur :))
Menum

Sabah: Yesillik+peynirle yapilmis sandvic

Ara: Ufak bi parca kek, 1mandalina

Öglen: 1 kase ezogelin corbasi, salata, 1 dilim kepek ekmegi 1 kasik bulgur pilavi

Aksam: 7 yk pirasa+yogurt

3 lt su
90 dk spor

Bu hafta full gittim spora. Yarin gitmicem cok yoruldum dinlenmem lazim :)

Günaydinnnn. Ben geldimmm :) Ama tartildimda geldimm.
Tarti gunlerimi cumaya cekiyorum. Haftasonu ister istemez kaciriyo ve pazartesi moralim bozulsun istemiyorum. Bu sabah tartildim. Vee 87.8 bu hafta hedefledigim kiloya ulastim. Hemde 4 gundee :) Simdi sira 86'da. Tam gaz calismaya devammm :)

Back
X