Güler yüzlü olmak suç mu ??

Vuslatayolculuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
759
8
46
- Yurtdışı
Evet bazen diyorym aslinda o kadarda iyi niyetli olmamak gerekiyor demi
. Güler yüzlü olunca hafif görüyolar belki de

Varmi sizin de boyle sinir edici durumlariniz ?
Haa bide ata sozu vardir esek olursan semer vuran cok olur...

bence atasözü doğru ama güleryüzlülükle ilgisi yok
bu yapı meselesi sanırım bende güleryüzlü olduğumu düşünürüm somurtmak bana göre değil
ayrıca bence bundan rahatsız olma çünkü güleryüzlü olmanın kıymetini bilecek insanlar çıkacaktır karşına mutlaka

eşek olursan semer vuran çok olur sözü çok doğru hayır diyemeyen kendini kullandıran insanlar için kullanılır.güleryüzlü olmak ise bambaşka bir şey.hem güleryüzlü olup hem hayır diyebilirsin kibarca.

öf ben de böyleyim. çok yumuşak ve güler yüzlüyüm. öğretmenim ve öğrenciler bu durumumu kendi lehlerinde çok güzel kullanıyorlar.

Bende sıcak kanlıyım hatta kuzenim 2 konuşup 1 gülüyosun pozitif insan der hep..
Eşim biraz kıskançlık yapsada ben böyleyim..
farklı ortamlarda yeni tanıştığım insanların hemen bana ısınması pek hoşuna gitmiyo beyimizin
ama hiç sakin güleryüzlü yanımı kullandırtmadım buna mahal vermedim hayır diyemeyen biriyim ama mesafe koymayı becerebiliyorum

Ben hiçbir zaman sürekli güler yüzle dolaşan insanları anlamamışımdır. :44:
Sözüm meclisten dışarı ama bana öyle insanlar sahte geliyor.
Hiç hoşlanmıyorum. Çünkü sürekli aynı modda olamaz bir insan. Eğer olabiliyorsa rol yapıyordur.
Üstüne yerleşmiştir artık o davranışı ya da. Alışkanlık gibi bir şey.

bende çok güler yüzlüyüm ne yapılırsa yapılsın kımseye öle kın tutamam ama inanın hiç bi faydasını görmedım ınsan kendınden taviz vverdıkçe basite alınıyo eğer bıraz somurtuk ciddi durursan bak ozaman etrafındakı herkes senı memnun etmeye çalışıyo ama güler yüzlü olunca ay bu zatenmutlu deyip kımsenın ılgılenmediği yapayanlız bı ınsan oluyosun kendı tecrubelerım böle bunalımamı gırıyorum ne baya sıkıntılıymışım:26::26::26:

güleryüzlü olmak her zaman güzeldir bence.... bir kere eger ayarındaysan neşeli olmak gülmek insanlara pazitif enerjı yaymana neden olur.... tabı bazı ınsanlar ıtıcıdır ve sahte guluslerı hemen anlasılır onlardan degılsen gulmek guzeldır... anladıgım kadarıyla sen hem guleryuzlu hemde ıyı nıyetlısın ve bu yuzden kullanıldıgını dusunuyorsun... istemedıgın bır sey oldugunda hayır de korkma herkes senı sevmek zorunda degıl hayır demeyı bılmek çok onemlı HAYIR:) ben sahsen somurtan sureklı dertlı gozuken ınsanlardan hıc hoslanmam negatıf enerjı verırler bana... gulmek guzeldır tabı her sey yerınde ve sınırında olmak kaydıyla.... ne demısler herseyın fazlası zarar....:)

Güleryüzlülüğün de bir sınırı vardır.
Sürekli herşeye gülen kişiler yapmacıklıktan öteye gitmez bence.
Ciddi birşey bile söylesen güler bazıları, nefret ederim. Çok itici.
Ve herkese gülen bir kadın basit görünüyor gözümde.
İnsanın bir ağırlığı olmalı bana göre.

Evet bazen diyorym aslinda o kadarda iyi niyetli olmamak gerekiyor demi
. Güler yüzlü olunca hafif görüyolar belki de

Varmi sizin de boyle sinir edici durumlariniz ?
Haa bide ata sozu vardir esek olursan semer vuran cok olur...

Kesinlikle aynı durumdayım :) ... güler yüzlü ve iyi niyetliyim bu nedenle erkek arkadaşımla bile çok fazla problem yaşıyorum çünkü insanlar benden korkmuyor bana kolayca gelip soru sorup muhabbet edebiliyorlar. Sanırım daha sert durmak gerek çünkü böyle olmak güzel bir şey olmasına rağmen sürekli başımıza sorun açıyor. :44:

güleryüzlü olmak çok güzel bişey aslında bence bi zararı, eksisi yok hatta artıları var ama haddiden fazla yumuşak kalpli davranırsanız işte o zaman hapı yutarsınız..

ben de genelde güler yüzlüyüm. yeni girdiğim bir ortamda değil ama. keşke o zaman da olabilsem. insanlar beni soğuk bulur hep. biraz samimi olduklarında da bırakmazlar insanların yanında rahatca gülüp eğlenebilmek eğlendirebilmek için onlarla biraz samimiyet kurmam zaman geçirmem onları tanımam gerekiyor. ben de böyleyim işte

güleç insanlara da bayılırım. özellikle arkadaşlık kurmaya çalışırım pozitif insanlarla. bir kaç arkadaşım var mesela. ağlarken bile güldürüyo beni onları asla bırakmaaamm

genel olarak güleryüzlü olmak güzeldir ama insan her zaman keyifli olamıyor ki yani her an yüzümüzü güldürmek de çok zor:26:

Cevpalariniz icin saolun kizlar...

Demek istedigim iyi niyetli oldukca(ki bu benim huyum) bazi insanlar yanlis kullanabiliyorlar bu huyumu, cok sinir oluyorum
O zaman da onlar saftrik Gibi gorebiliolar

evet sahte olanları var tabiki ayırmak gerekir bir çin atasözü der ki ; gülerken göbeği oynamayan adamdan kork.. diye

Tanıdığım insanlara karşı hep güleryüzlüyümdür ama tanımadığım kişiler hep soğur bulurlar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…