Gülerken Ağlamak

RuhumBuruk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
886
1.203
43
37
Kızlar nerdeyse kendimi bildim bileli içten gülerken aniden inanılmaz bir ağlama krizi yaşıyorum.Esimle komik bir film izliyorduk komik bir sahnesinde gülmeye başladım normal olarak,arkasından ağlama krizim tuttu ama öyle böyle değil çok içten bir ağlama eşimden utandim gülüyormus gibi yaptım. Eşim bir kaç kez daha şahit olmuştu çok garip yüzüme baktı utandım Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ya da yaşadığım durumun sebebi nedir bilen var mı?

Sürekli tekrar eden bir durum mu yoksa binde bir mi oluyor ? Çünkü binde birse sinir boşalması içinin doluluğunu boşaltman oluyor son zamanlarda çok yaşıyorum.

Bi dönem bende çok oluyor du aşırı içten güldüğüm zaman arkadaşlarım şaşkınlıktan gülmeyi bırakıp bana birşey oldu zannediyorlardı çok büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra ortaya çıkmıştı bu durum 2 yıldır hayatım daha iyi sıkıntım Yok çok şükür o kadar içten güleceğim bi arkadaş ortamımda Yok sadece 2 yılda birkere olucaktı gülmeyi yarıda bıraktım

insanın sinirlerinin laçkaya dönüştüğü bir zaman diliminde, ağlamak yerine gülmek davranışı sergilemesi, gülmek yerine ağlaması, ya da gülerken birden ağlaması gibi durumlar söz konusu olabiliyor psikolojik destek alsanız iyi olur.

Sürekli tekrar eden bir durum mu yoksa binde bir mi oluyor ? Çünkü binde birse sinir boşalması içinin doluluğunu boşaltman oluyor son zamanlarda çok yaşıyorum.
Sürekli devam eden bir durum ne zaman içten gülsem kahkaha şeklinde kahkaham hıçkırıklara dönüyor kendimi içim yana yana ağlarken buluyorum yalnız olunca tamam ama yanımda birileri özellikle eşim varsa çok utanıyorum

Evet galiba yaşadıklarımdan bana kalan duygu bozukluğu

Konu başlığını okurken aşırı depresif bir hatun konusu diye düşünmüştüm.
Hani dışarıya karşı maske takmak şeklinde bir konu.
Durumunuz hiç normal değil. Bence kesinlikle bir psikoloğa gitmelisiniz.

Galiba tam anlamıyla beni anlattın maske takmam içim yangın yeri ama artık ağlamaya bile utanıyorum insanlar bir yere kadar anlıyor sonrasi delilik...

Galiba tam anlamıyla beni anlattın maske takmam içim yangın yeri ama artık ağlamaya bile utanıyorum insanlar bir yere kadar anlıyor sonrasi delilik...
Daha önce psikologa gittim ilaçlar verdi ama onlar benim beynimi uyuşturuyor çocuklarım var eşimden gizli kullanıyordum durgunluğumu fark etmişti bırakmak zorunda kalmıştım

Geçmişte yaşanılanlardan kalan izler sebebiyle iç doluluğuyla oluyor ve gülerken bir anda böyle dolu dolu ağlamak istiyor insan. Psikiyatriye gitmeye sebep bir durum mu bilmiyorum bende dönem dönem yaşadım o hissi. Hassas insanlarda oluyor bence.

Eşinizden neden utaniyorsunuz ki? O da garip garip bakmak yerine anlamaya çalışsa keşke.

Duygusal birikim
Bir donem herseyin ust uste geldigi kendimi asiri kotu hissettigim gunlerde baslamisti bir sure devam etti ve gecti
Onun disinda birde iftar yemegini yerken nihat hatipoglu izleyip agladigimi hatirliyorum
Kesinlikle dini korku falan degil bayagi sinir bozuklugu
Agzima bir lokma atip cignerken agliyodum

Ay simdi ne guluyorum o halime

Sanıyorum ki siniriniz bozuk bazı duygularınızı mı bastırıyorunuz? Bir psikologa danışsanız?
Bastirmisim demek elimde değil şuan da bir sinema salonunda cem yılmaz in filmini izlerken de olmuştu herkes gülerken ben aşırı gülüp ağlama krizindeydim

Sütten ağzı yana yoğurdu üfleyerek yermiş derler bunu ya zamanı gelince bir şekilde kullanırsa boşanmadan dönmüş biri olarak ona güvenemiyorum ki
Anladım. Ve üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…