- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Bi dönem bende çok oluyor du aşırı içten güldüğüm zaman arkadaşlarım şaşkınlıktan gülmeyi bırakıp bana birşey oldu zannediyorlardı çok büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra ortaya çıkmıştı bu durum 2 yıldır hayatım daha iyi sıkıntım Yok çok şükür o kadar içten güleceğim bi arkadaş ortamımda Yok sadece 2 yılda birkere olucaktı gülmeyi yarıda bıraktımKızlar nerdeyse kendimi bildim bileli içten gülerken aniden inanılmaz bir ağlama krizi yaşıyorum.Esimle komik bir film izliyorduk komik bir sahnesinde gülmeye başladım normal olarak,arkasından ağlama krizim tuttu ama öyle böyle değil çok içten bir ağlama eşimden utandim gülüyormus gibi yaptım. Eşim bir kaç kez daha şahit olmuştu çok garip yüzüme baktı utandımBenim gibi bu durumu yaşayan var mı ya da yaşadığım durumun sebebi nedir bilen var mı?
Sürekli devam eden bir durum ne zaman içten gülsem kahkaha şeklinde kahkaham hıçkırıklara dönüyor kendimi içim yana yana ağlarken buluyorum yalnız olunca tamam ama yanımda birileri özellikle eşim varsa çok utanıyorumSürekli tekrar eden bir durum mu yoksa binde bir mi oluyor ? Çünkü binde birse sinir boşalması içinin doluluğunu boşaltman oluyor son zamanlarda çok yaşıyorum.
Bende öyle düşünüyorum çocuklardan fırsat bulursam gidecemSinir sisteminizde bi sorun var belliki
Bi psikologa görünseniz ?
Evet galiba yaşadıklarımdan bana kalan duygu bozukluğuBi dönem bende çok oluyor du aşırı içten güldüğüm zaman arkadaşlarım şaşkınlıktan gülmeyi bırakıp bana birşey oldu zannediyorlardı çok büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra ortaya çıkmıştı bu durum 2 yıldır hayatım daha iyi sıkıntım Yok çok şükür o kadar içten güleceğim bi arkadaş ortamımda Yok sadece 2 yılda birkere olucaktı gülmeyi yarıda bıraktım
Galiba tam anlamıyla beni anlattın maske takmam içim yangın yeri ama artık ağlamaya bile utanıyorum insanlar bir yere kadar anlıyor sonrasi delilik...Konu başlığını okurken aşırı depresif bir hatun konusu diye düşünmüştüm.
Hani dışarıya karşı maske takmak şeklinde bir konu.
Durumunuz hiç normal değil. Bence kesinlikle bir psikoloğa gitmelisiniz.
Daha önce psikologa gittim ilaçlar verdi ama onlar benim beynimi uyuşturuyor çocuklarım var eşimden gizli kullanıyordum durgunluğumu fark etmişti bırakmak zorunda kalmıştımGaliba tam anlamıyla beni anlattın maske takmam içim yangın yeri ama artık ağlamaya bile utanıyorum insanlar bir yere kadar anlıyor sonrasi delilik...
Eşinizden neden utaniyorsunuz ki? O da garip garip bakmak yerine anlamaya çalışsa keşke.Sürekli devam eden bir durum ne zaman içten gülsem kahkaha şeklinde kahkaham hıçkırıklara dönüyor kendimi içim yana yana ağlarken buluyorum yalnız olunca tamam ama yanımda birileri özellikle eşim varsa çok utanıyorum
Bastirmisim demek elimde değil şuan da bir sinema salonunda cem yılmaz in filmini izlerken de olmuştu herkes gülerken ben aşırı gülüp ağlama krizindeydimSanıyorum ki siniriniz bozuk bazı duygularınızı mı bastırıyorunuz? Bir psikologa danışsanız?
Sütten ağzı yana yoğurdu üfleyerek yermiş derler bunu ya zamanı gelince bir şekilde kullanırsa boşanmadan dönmüş biri olarak ona güvenemiyorum kiEşinizden neden utaniyorsunuz ki? O da garip garip bakmak yerine anlamaya çalışsa keşke.
Anladım. Ve üzüldüm.Sütten ağzı yana yoğurdu üfleyerek yermiş derler bunu ya zamanı gelince bir şekilde kullanırsa boşanmadan dönmüş biri olarak ona güvenemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?