Güller ülkesinde masalsı diyet yolculuğum

ARZELYAA

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
1.105
481
323
39
İstanbul
Herkese selamlar bende geldim aranıza ismim burcu 28 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe-finans sorumlusu olarak çalışıyorum 92 kilodan 69 kiloya bir diyet yolculuğum oldu diyet bıraktıktan sonra bir uzun bisüre 74-75 kilo arası seyrediyorum yine diyete başladım ve 65 kilo hedefi koydum sizlerinde manevi güzel destekleriyle motiveli bir kilo verme sürecini arzuluyorum diyetle ilgili tecrübelerim epey oldu bu konuda soru sormak yardım almak isteyen arakadaşlarıma memnuniyetle yardımcı olmaya hazırım
SEVGİLERİMMLE

hayırlı olsun cnm inş en kısa zaaman da hedefine ulaşırsın ... aynı sartlardayız ... umarım verebiiliriz

hoşgeldin arakadaşım günlüğüme şartlarımız aynı ise birlikte zayıflayalım destek olalım öenrilerimizi paylaşalımmm her zaman bekliyorum günlüğüme ...

01/04/2013 Menüm :

küçük bir sandviç
şekersiz çay

öğle :
tavuş haşlama 1,5 pirzola parçası
2 bardak ayran

akşam
yeşil mercimek çorbası
2 tabak

merhabalar 27 yaşındayım 2çocuktan sonra, bebek kokusu özlemişim ,3 kez gebe kaldım ama kollarıma alamadım vazgeçtim busevdadan şimdilik çünkü bu sürüçte 2o kilo almışım ve çok yıprattım kendimi kendimi unutmuşum resmen . 1haftadır diyetteyim ama tartıda 1 kilo fazla gösteriyorum moralım çok bozuldu, ama bırakmadım devam .neyi yanlış yaptım acaba* yalnız olmayacağını anladım bu işin iradem kırılıyor burdan paylaşımda bulunursam belki daha bi hırslanırım bende varım izninizle. işallah istediğiniz kiyafeti giyebilirsiniz

Back
X