merve90 aşkımsınn senn:)) Kayıtlı Üye 7 Eylül 2009 3.176 7 116 İstanbul 16 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merve90 #1 Video: Yayında gülme krizi - Trkçe alt yazılı - Timsah.com
ThirtyFouR iStaNBuL Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 7.509 434 398 37 17 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merve90 #2 aslinda cok trajik birsey, adima kurulmus bi komplo... her normal kanal reklam koyardi ama adami kovmak icin bahane aramislar
aslinda cok trajik birsey, adima kurulmus bi komplo... her normal kanal reklam koyardi ama adami kovmak icin bahane aramislar
SEN_KOLIK herkez YALANCI!! Pro Üye 15 Nisan 2007 4.695 2.355 698 Diğer 17 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merve90 #3 bu videoyu ilk esimle beraber izlemistik gülmekten gözlerimden yas geldi resmen her izledigimde halen gülüyorum
bu videoyu ilk esimle beraber izlemistik gülmekten gözlerimden yas geldi resmen her izledigimde halen gülüyorum
merve90 aşkımsınn senn:)) Kayıtlı Üye 7 Eylül 2009 3.176 7 116 İstanbul 17 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merve90 #4 ThirtyFouR .!.: aslinda cok trajik birsey, adima kurulmus bi komplo... her normal kanal reklam koyardi ama adami kovmak icin bahane aramislar Genişletmek için tıkla... evet canım öleymiş bende sonradan öğrendim bilerek getirmişler o insanları demek adam herşeye gülüyomuş ki ince noktadan vurmuşlar :roflol: SEN_ KOLIK .!.: bu videoyu ilk esimle beraber izlemistik gülmekten gözlerimden yas geldi resmen her izledigimde halen gülüyorum Genişletmek için tıkla... aynen bende her izleyişimde gülüyorum kaydirigubbakcemile3
ThirtyFouR .!.: aslinda cok trajik birsey, adima kurulmus bi komplo... her normal kanal reklam koyardi ama adami kovmak icin bahane aramislar Genişletmek için tıkla... evet canım öleymiş bende sonradan öğrendim bilerek getirmişler o insanları demek adam herşeye gülüyomuş ki ince noktadan vurmuşlar :roflol: SEN_ KOLIK .!.: bu videoyu ilk esimle beraber izlemistik gülmekten gözlerimden yas geldi resmen her izledigimde halen gülüyorum Genişletmek için tıkla... aynen bende her izleyişimde gülüyorum kaydirigubbakcemile3