- Konu Sahibi plasticwings
-
ben kullandım eh diyelim,şampuanın olmadığı yerde temizleme maddesi olarak kullanılır..amaaa boyalı saçı hele hele böyle sarı saçı mat gösteriyor biliyorum bunu,tiftik tiftik keçe gibi yapıyor...bu hatunu tv de bende izlemiştim geçen yıl...saçında arap sabunu kullandığını belirtmişti..ben inanmıyorum...şöyle yapabilir bu parlaklığa erişmek için..önce arap sabunuyla yıkıyor ardından şampuan krem vs kullanıyor...Arkadaşlar bu bayanı oldum olası sevemedim. Görgüsüz kezbanın teki. Saçlarını arap sabunuyla yıkıyormuş. Hem saçları gürleştiriyormuş hem de uzatıp,kalınlaştırıyormuş söyledigine göre. Saçları da inanılmaz derece de gür ve parlak görünüyor ama takma saç ta olabilir. Hem sarı hem de bu kadar saglıklı saç ilk defa görüyorum.. Ve saçını kendisi boyuyormuş evde.. İnsanın inanası gelmiyor.
Rahmetli Barış Manço da saçıyla ilgili sorulan sırrınız nedir sorusuna arap sabunu derdi.
Kullanan,deneyen var mı arap sabununu? Eki Görüntüle 900502 Eki Görüntüle 900496
Bu Ünlüler saci icin herseyi yapiyor ..kesin en pahali ürünleri kullanip en iyi bakimi yaptiriyordur sonra cikiyor yok arapsabunu yok uzum copu yok bilmemne çekirdeği güya dogalim imaji veriyor.ben hic inanmıyorum. .ayrica kezban oldugunada katılmıyorum. Gayet hos ve başarılı bir kadin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?