- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
öyle zaten kadın hiç uğraşmıyor birebir kopyalıyorBangır Bangır şarkısının ismi ile albüm kapağının yine yabancı sanatçılardan kopyalandığı iddia edliyor...
Gülşen'in Küba'da Metin Arolat yönetiminde çekilen klibi ile albüm kapağı Katy Perry'nin ormanda çektiği maymunlu Roar klibiyle benzerlik taşıyor.
Albümün isminin de Miley Cyrus ile Britney Spears'in beraber söylediği Bangerz Bangerz şarkısının ismiyle benzerliği dikkat çekti. Gülşen önceki yıl yine Miley Cyrus'un Wrecking şarkısının klibindeki sahneleri, "Irgalamaz" klibinde kullandığı için eleştirilmiş ancak "Onlar benden görmüştür. Ben daha önce çektim" savunmasını yapmıştı. (Güneş)
Eki Görüntüle 1516501
Biz Türkler neymişiz de haberimiz yok ne cevherler var bizdeofff bu yabancılar da hep bizden görüp yapıyor, neyse ki bizimkiler var trendleri belirliyorlar
Biz Türkler neymişiz de haberimiz yok ne cevherler var birde
hırkızlar ne olcakçalıyorlar bizimkilerin çalışmalarını
duysalar da ciddiye alacaklarını pek sanmıyorum olsa olsa 3.sayfaya bilemedin 7.sayfaya koyarlarama onlardan biri Tarkanın şımarık şarkısının nakaratını kullandı diye gazetelere manşet olmuştu, adamlar bizimkileri ciddiye alsa özel gazete çıkartmaları gerekirmanşet falan kesmez bu kadar kopyalamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?