B Basakcikk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 420 321 103 25 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Basakcikk #1 Arkadaşlar Gültepe avicenna Hastanesi'nde doğum yapan varmi varsa yardımcı olurmusunuz lütfen
T tugcesyaman Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 159 107 33 26 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Basakcikk #2 Basakcikk .!.: Arkadaşlar Gültepe avicenna Hastanesi'nde doğum yapan varmi varsa yardımcı olurmusunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Benim son haftam dogumumu orda yapmayi dusunuyorum bu ikincu dogumum. Gayet memnunum..
Basakcikk .!.: Arkadaşlar Gültepe avicenna Hastanesi'nde doğum yapan varmi varsa yardımcı olurmusunuz lütfen Genişletmek için tıkla... Benim son haftam dogumumu orda yapmayi dusunuyorum bu ikincu dogumum. Gayet memnunum..
B Basakcikk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 420 321 103 26 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Basakcikk #3 tugcesyaman .!.: Benim son haftam dogumumu orda yapmayi dusunuyorum bu ikincu dogumum. Gayet memnunum.. Genişletmek için tıkla... Sağolun cevap verdiğiniz için hangi doktora gidiyorsunuz
tugcesyaman .!.: Benim son haftam dogumumu orda yapmayi dusunuyorum bu ikincu dogumum. Gayet memnunum.. Genişletmek için tıkla... Sağolun cevap verdiğiniz için hangi doktora gidiyorsunuz
T tugcesyaman Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 159 107 33 27 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Basakcikk #4 Basakcikk .!.: Sağolun cevap verdiğiniz için hangi doktora gidiyorsunuz Genişletmek için tıkla... Cem beye gidiyorum ben.
Basakcikk .!.: Sağolun cevap verdiğiniz için hangi doktora gidiyorsunuz Genişletmek için tıkla... Cem beye gidiyorum ben.