Gülümse..!

_KuBeYHaTuN_

uRaS
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
348
843
18
38
Iyi geceler hanımlar,
Bu akşam buruğum en yakın arkadaşlarımdan birtanesini trafik kazasında kaybettim..
3 yaşında minik bir bebeği vardı araçta, meleğim yoğun bakımda..
Farklı iki şehirlerde yaşıyorduk, en son 20 gün önce mağazaya gelmişti, gülüp sohbet edip eski günleri yad etmiştik..
Üstüne bana mağazada bir ton yardım etmişti.. şen şakrak deli dolu bir kızdı..ve ben onu hep öyle hatırlatacağım...nesesi ile yardımseverliği ile...
Bir kaç aydır hep arkadaşlarımı kaybediyorum aralık ayında da birini daha kaybetmiştim.. bir arkadaşım daha var o da yoğunbakimdaydi şükür o cıktı ama malesef sakat kalacak:(
Kendimi çok üzgün hissediyorum doğal olarak..
Beraberce vakit geçirdiğim insanlar hepsi..
Aslında buraya bunları neden yazdim onu da bilmiyorum..
Demek istediğim asıl sey;
Hayat kısa ve karambole yaşıyoruz...

Kazandıklarınıza da kaybettiklerinize de gülümseyin, Başarılarınıza da yenilgilerinize de gülümseyin, Dostlarınıza da, düşmanlarınıza da gülümseyin, Dertlerinize de, sevinçlerinize de gülümseyin gülümseyin ve gülümsetin sevdiklerinizi...
Iyi geceler..

Çok Haklısınız
Hayatı yaşarken kısa olduğunu unutuyoruz .

Kesinlikle son aylarda yaşadıklarım kendine gel dedirtti bana ... bir yanda öksüz bir yanda yetim diğer yanda annesi sakat kalan yavrular var rüyalarıma giriyorlar artık... benimde bir meleğim var henüz 3,5 yaşında...hayatimda ciddi problemli ve riskli paramparça bir buçuk yıldır tamamen kendime odaklı kendime acıyarak yaşadım...ama şimdi bakıyorum neyin ne kadar önemi var ki... dert te tasa da gelip geçiyor... oğlum annem ve sevdiklerim onlara vakit ayirmayinca onları mutlu etmeyince ne önemi var

Kesinlikle son aylarda yaşadıklarım kendine gel dedirtti bana ... bir yanda öksüz bir yanda yetim diğer yanda annesi sakat kalan yavrular var rüyalarıma giriyorlar artık... benimde bir meleğim var henüz 3,5 yaşında...hayatimda ciddi problemli ve riskli paramparça bir buçuk yıldır tamamen kendime odaklı kendime acıyarak yaşadım...ama şimdi bakıyorum neyin ne kadar önemi var ki... dert te tasa da gelip geçiyor... oğlum annem ve sevdiklerim onlara vakit ayirmayinca onları mutlu etmeyince ne önemi var
Kesinlikle öyle hayatı yaşarken hiç ölümü düşünmüyoruz ama aslında o kadar uzak olmayabilir . En nihayetinde Azrail'in cebinde kimin bileti Olduğunu bilemeyiz .

Hayat acımasız bir öğretmendir.Önce "sinav" yapar,sonra "ders" verir !!

Sanırım bende sınav yaşadım ve başarısız oldum kendime üzülmekten ölümü unuttum :( o ders ı aldım sanırım 2 ayda.... :( arkadaşlarım öldü birisi sakat ve hepsinin evladı var.... eğer "anne" isen ölmekten beter olamaz hiçbirşey...!

Basin sagolsun canim

Ölüm hak evt ama genc ölümler cok aci malesef.

Cok fazla dusunmemek gerek bu hayatta bence de. Hayat kisa.

Haklısınız .... bunun farkına yeni varıyorum...bir evladım var herşeyden önce ve ailem beni çok seven...bir de hayatımdaki insanlar... düşününce bana kötülük yapmak isteyen ya da yapan kişiler e bu kadar takılmamali...onlar hayatin zorlukları evet ama sonu değil ki.....!öncelikleri neden bunlar için gözardı edelim ki...

Back
X