- 10 Kasım 2017
- 348
- 843
- 18
- 38
- Konu Sahibi _KuBeYHaTuN_
-
Başın sağolsun, Allah sana ve ailesine sabır versin, o küçük meleği de korusun inşallah..
Başın sağolsun rabbim annesinin ömrünü yavrusuna bagislasin inşallah
Basin sagolsun ya cok uzuldumO oksuzun hep arkasinda ol arkadasinin ailesine ve size emaneti
Çok Haklısınız
Hayatı yaşarken kısa olduğunu unutuyoruz .
Kesinlikle öyle hayatı yaşarken hiç ölümü düşünmüyoruz ama aslında o kadar uzak olmayabilir . En nihayetinde Azrail'in cebinde kimin bileti Olduğunu bilemeyiz .Kesinlikle son aylarda yaşadıklarım kendine gel dedirtti bana ... bir yanda öksüz bir yanda yetim diğer yanda annesi sakat kalan yavrular var rüyalarıma giriyorlar artık... benimde bir meleğim var henüz 3,5 yaşında...hayatimda ciddi problemli ve riskli paramparça bir buçuk yıldır tamamen kendime odaklı kendime acıyarak yaşadım...ama şimdi bakıyorum neyin ne kadar önemi var ki... dert te tasa da gelip geçiyor... oğlum annem ve sevdiklerim onlara vakit ayirmayinca onları mutlu etmeyince ne önemi var
Haklısınız...Kesinlikle öyle hayatı yaşarken hiç ölümü düşünmüyoruz ama aslında o kadar uzak olmayabilir . En nihayetinde Azrail'in cebinde kimin bileti Olduğunu bilemeyiz .
Hayat acımasız bir öğretmendir.Önce "sinav" yapar,sonra "ders" verir !!
Basin sagolsun canim
Ölüm hak evt ama genc ölümler cok aci malesef.
Cok fazla dusunmemek gerek bu hayatta bence de. Hayat kisa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?