Gülümseyelım kızlar, Okumadan gecmeyelim

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53

patateshatunTerazi Güzelliği
İyi geceler hanimlar , sizlerle birsey paylasmak istiyorum, mutluluk paylastikca artarmis :) 23.11.2016(*dün akşam*) 22:42'de yildiz kaydi. O kadar büyüktüki, cok hos bi goruntuydu, birden yanip buyuk bi beyaz cizgi den isik sızıyormuscasina yanip söndü. KARİKAYDİİİİİİİİ.., bilenler bilir 1hafta 10 gun once gokyuzunde gorsel bi şölen oldu. Meteor yagmuru vardi, ben o gece balkondan gökzüyüne bakiyordum belki bende görebilirim diye ama goremedim malesef, ve yildizlara bakip * ALLAH'IM YERİ GÖĞÜ SEN YARATTIN, SEN OL DEMEDEN YAPRAK BİLE KIMILDAMAZ AMA BANADA NASİP ET, BENDE İSTİYORUM O MUHTEŞEM KUDRETİNİN SONSUZLUGUNA ŞAHİT OLMAYI *yildiz kayması görmek istedim, 1tane bile olur ALLAH'IM* dedim. Kizlar bunu resmen canı gönülden istedim, ALLAH'TAN istedim ve oldu.. Cok mutluyum, icimde inanilmaz bi güç hissettim hala hissediyorum. Ve bugun sabah uyandim, mutlu uyandim, sebepsiz degildi mutlu olmam, yuzumde icten samimi bi gülümseme, Leyla gibiyim. Ve aslinda gülümseyince daha guzel bir kadın oldugumu fark ettim. İcten yasadigim mutluluk yüzüme vurdu resmen. GÜLÜMSEYELİM KİZLAR, BİZLER MAKYAJLA KİYAFETLE TOPUKLU İŞKENCE ALETİYLE DEGİL, ŞÜKREDİP MUTLU OLABİLKCE GÜZELİZ :KK66: sizlerlede paylaşmak istedim bu guzel duygularimi, cok zor zamanlar icindeyim ama yalniz degilim, BENİM Bİ YARADANIM VE BİDE YARADANDAN ÖTÜRÜ YANDIĞIM VAR... Uzun oldu kusuruma bakmayin :*

Back