• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülüş Çizgileri ve Cilt Bakımı İçin Öneri

ayisigi111

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
192
7
318
Ankara
Cilt bakımı kremlerine çok para harcıyorum fakat 35 yaşındayım gülüş çizgilerim oluşmaya başladı.Kremler yetmiyor.
Bana önerebileceğiniz temiz kaliteli bir yer cilt bakımı dolgu vs yapabilen bir klinik güzellik salonu yada doktor varmı?
Bu arada Ankaradayım.

Servet Bey Ücretleri çok pahalı...Uzun araştırmalarım ve bana uyacak bir ücretle Çankaya Armin Bey den randevu aldım.Bakalım umarım menun kalırım.

Servet Bey Ücretleri çok pahalı...Uzun araştırmalarım ve bana uyacak bir ücretle Çankaya Armin Bey den randevu aldım.Bakalım umarım menun kalırım.
Evet çok pahalı bana yarı yarıya indirim yaptı o saye de yaptırmıştım ben de. Armin Bey'den mennun kaldın mı?

Ben biraz titiz ve çok detaycı olduğumdan korkarak gitmiştim ama artık ayda bir mutlaka uğrarım.Evdeki bakımlarla bir olmuyo profosyenel bakım. Armin Bey gerçekten işinde usta gözüküyo şuan için memnun kaldım.Aynaya daha mutlu bakıyorum:)

Back
X