• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüş böceği için yardım !!!

Sarem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
88
Merhaba arkadaşlar evimde gümüş böceği var ve ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum kendim ilaçlama yaptım ama sonra tekrar çıkıyor şuanda evde bebeğim var diye ilaçlama yapamıyorum evin her odasında görüyorum artık iyice psikolojim bozuldu .Ev kira da değil kendi evim ne yapacağımı bilmiyorum bu böcekten kurtulabilen var mı acaba lütfen yardım edin artık kayafı yemek üzereyim

Profesyonel ilaçlama yaptırın evde rutubet nem varsa önlem alın

İnternette satılan ilaçlardan almıştım ben. tatile çıkacağımız zamana denk getirip ilaçlayıp öyle çıkmıştık evden. azaldı tamamen bitmedi malesef çok nadir çıkıyor artık. zararsız olduklarını okumuştum yorumlarda sonra da saldım valla tamamen kesen bir yönteme denk gelmedim hiç

Merhaba arkadaşlar evimde gümüş böceği var ve ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum kendim ilaçlama yaptım ama sonra tekrar çıkıyor şuanda evde bebeğim var diye ilaçlama yapamıyorum evin her odasında görüyorum artık iyice psikolojim bozuldu .Ev kira da değil kendi evim ne yapacağımı bilmiyorum bu böcekten kurtulabilen var mı acaba lütfen yardım edin artık kayafı yemek üzereyim
Bende de vardı hiç bir şey işe yaramadı.
Kendi haline bıraktım. 6 ay yok oluyorlar sonra ortaya tek tük çıkıp sonra yine yok oluyorlar.

Zamanın da çok uzun süre uğraşmıştım. Evi profesyonel ilaçlattırdım, öyle kurtulmuştum, başka çözümü yok bence..

Zamanın da çok uzun süre uğraşmıştım. Evi profesyonel ilaçlattırdım, öyle kurtulmuştum, başka çözümü yok bence..
Bende en sonunda öyle yapıcam gibi bir yok oluyorlar tam bitti dediğimde yine çıkıyorlar dışarıdan mı geliyo evde mi yuvası var çözemedim

Bende de vardı hiç bir şey işe yaramadı.
Kendi haline bıraktım. 6 ay yok oluyorlar sonra ortaya tek tük çıkıp sonra yine yok oluyorlar.
Aynen öyle banyo falan neyse de mutfakta gördüğüm an bütün sinirlerim alt üst oluyo 😡 galiba binada genel olarak var kimse de halinden şikayetçi değil

Allah belasını versin bu pisliklerin ya yemin ederim evimden soğudum. Araştırmalarıma göre kurtulmak hic kolay degil. İlaçlama gerekiyor. Ama ben de onu yapamıyorum çünkü küçük çocuğum var. En kısa zamanda süpürgeliklrri değiştireceğim. Muhtemelen onların arkasında yuvalandı benimkiler. Bir tatil öncesi de mutlaka ilaclama yaptıracağım. 😞

Benimde evimde de vardı. Her yeri sarmıştı, mutfak dolaplarimda görmeye başlamıştım. Kışın çamaşırlarımı odada kuruttugum icin ev nemlendikçe çoğalmıştı. Bayer marka Maxforce böcek ilaci kullandım. Her oda da supurgeliklerin köşelerine sıktım. Ilk tüpte etki etti. İlacın etkinliği gecince tek tük yine çıktı, bir tüp daha aldim 2 yila yakin oldu daha görmedim. Tabi birde odada çamaşır kurutma işini de bıraktım.

Allah belasını versin bu pisliklerin ya yemin ederim evimden soğudum. Araştırmalarıma göre kurtulmak hic kolay degil. İlaçlama gerekiyor. Ama ben de onu yapamıyorum çünkü küçük çocuğum var. En kısa zamanda süpürgeliklrri değiştireceğim. Muhtemelen onların arkasında yuvalandı benimkiler. Bir tatil öncesi de mutlaka ilaclama yaptıracağım. 😞

Aynı şekilde benimde bebeğim var ilaçlama da yapamıyorum ev kira olsa bi dakka durmam nasıl kurtulacam bilmiyorum bi süre hiç görmüyorum tam diyorum bitti galiba sonra evin en olmadık yerlerinde görüyorum ya duvarda kızımın yatağında bile gördüm ben artık görünce sinirden ağlıyorum eşim hiç oralı olmuyor gündüz görünmüyor ama gece kim bilir nerelerde geziyor bilmiyorum kaşıklığımda bile gördüm hiç bir şey içime sinmiyor bu böcek yüzünden

Back
X