En yakın arkadaşım yaklaşık 3 yıldır biriyle çıkıyor. Güya baştan beri ciddiler ama çocuk kaç sefer terk etti. Arkadaşım peşinden koşmayınca geri döndü. Tekrar başladılar. Ne zaman ailelere anlatma aşamasına geldilerse çocuk yine terk etti. Sürekli kavga gürültü. En son arkadaşım ayrılmaya karar verdi. Resti çekti uzun süre görüşmedi. Çocuk tutuştu tabi. Buluşmuşlar. Masada güller filan. Yüzüğü çıkarmış pat diye evlenme teklifi etmiş. Aralarındaki sorunların sebebi de hep ciddi bir adım atılmamasıydı. Böylelikle ilk aşama yapıldı ama yüzüğü gümüş almış çocuk. Tek taş şeklinde. Alamadım filan demiş. Arkadaşım zengin bir ailenin kızı. Çocuk o kadar değil. Bizimki alçak gönüllülük edip kabul etmiş. Sonra yine terk etmeler kavgalar vs. Şimdi ayrıldılar ve arkadaşımı başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. O yüzüğü de küçülttürmek zorunda kalacağım demiş
Durumu fazla olmasa anlayacağım da kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük
Ve ben şimdi yine barışırlar diye korkuyorum. 3 yıldır çok dil döktüm de kalbine söz geçiremiyor arkadaşım. Umarım bu sefer bir daha kabul etmez