• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gümüş tek taş ile evlenme teklifi

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
En yakın arkadaşım yaklaşık 3 yıldır biriyle çıkıyor. Güya baştan beri ciddiler ama çocuk kaç sefer terk etti. Arkadaşım peşinden koşmayınca geri döndü. Tekrar başladılar. Ne zaman ailelere anlatma aşamasına geldilerse çocuk yine terk etti. Sürekli kavga gürültü. En son arkadaşım ayrılmaya karar verdi. Resti çekti uzun süre görüşmedi. Çocuk tutuştu tabi. Buluşmuşlar. Masada güller filan. Yüzüğü çıkarmış pat diye evlenme teklifi etmiş. Aralarındaki sorunların sebebi de hep ciddi bir adım atılmamasıydı. Böylelikle ilk aşama yapıldı ama yüzüğü gümüş almış çocuk. Tek taş şeklinde. Alamadım filan demiş. Arkadaşım zengin bir ailenin kızı. Çocuk o kadar değil. Bizimki alçak gönüllülük edip kabul etmiş. Sonra yine terk etmeler kavgalar vs. Şimdi ayrıldılar ve arkadaşımı başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. O yüzüğü de küçülttürmek zorunda kalacağım demiş :KK57: Durumu fazla olmasa anlayacağım da kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57: Ve ben şimdi yine barışırlar diye korkuyorum. 3 yıldır çok dil döktüm de kalbine söz geçiremiyor arkadaşım. Umarım bu sefer bir daha kabul etmez o_O

En yakın arkadaşım yaklaşık 3 yıldır biriyle çıkıyor. Güya baştan beri ciddiler ama çocuk kaç sefer terk etti. Arkadaşım peşinden koşmayınca geri döndü. Tekrar başladılar. Ne zaman ailelere anlatma aşamasına geldilerse çocuk yine terk etti. Sürekli kavga gürültü. En son arkadaşım ayrılmaya karar verdi. Resti çekti uzun süre görüşmedi. Çocuk tutuştu tabi. Buluşmuşlar. Masada güller filan. Yüzüğü çıkarmış pat diye evlenme teklifi etmiş. Aralarındaki sorunların sebebi de hep ciddi bir adım atılmamasıydı. Böylelikle ilk aşama yapıldı ama yüzüğü gümüş almış çocuk. Tek taş şeklinde. Alamadım filan demiş. Arkadaşım zengin bir ailenin kızı. Çocuk o kadar değil. Bizimki alçak gönüllülük edip kabul etmiş. Sonra yine terk etmeler kavgalar vs. Şimdi ayrıldılar ve arkadaşımı başkasıyla evlenmekle tehdit ediyor. O yüzüğü de küçülttürmek zorunda kalacağım demiş :KK57: Durumu fazla olmasa anlayacağım da kız kardeşine ve kendine çok pahalı telefonlardan aldı. Evine son teknoloji şeyler alıyor. Arkadaşıma gümüş yüzük :KK57: Ve ben şimdi yine barışırlar diye korkuyorum. 3 yıldır çok dil döktüm de kalbine söz geçiremiyor arkadaşım. Umarım bu sefer bir daha kabul etmez o_O
Gitsin bildiğiyle evlensin :( Kızcağız da kurtulmuş olur :D

seni alakadar edecek bi durum yok ortada karışmadan daha iyi olur kabak senin başına patlamasın .

sizi neden ilgilendiriyor acaba ?

Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter !!!!

Pırlanta alsa ne olacak böyle saçmaladıktan sonra
bence ciddi bir niyeti yoktu biraz zoraki olmuş
pastane sözü yapmak istemiş anlaşılan :KK14:

'yuzugu kucultmek zorunda kalacagim' mi?! oha artik.. keske tek sknti yuzuge parasinin yetmemesi olsaydi.. barisirsa akli yok arkadasinin..

Hayır gümüş yüzükle evlenme teklifi olmaz hatta altınla da olmaz illa pırlanta olacak.En Büyük KK

facede bir video dolaşıyor pırlanta yüzük alacağına pırlanta gibi bir kalbe sahip olsun diye izlemelisiniz....

arkadaşınız bu çocukla bitirecekse maddiyat yüzünden olmasın daha onurlu şekilde ayrılması iççin sebepleri zaten mevcut.

Kiz da cemkirsin suratina bence ya daha adam gibi evlenme teklifi etmeyi bilmiyo gumus yuzukle hava yapiyo alsin o yuzugu musait bir yerine monte etsin.. gormemisin yuzugu olmus napacagani sasirmis resmen.. asla kucumsemem boyle seyleri ama kucultturmek zorunda kalicam diyecek kadar kustahlasmissa arkadasinizin yerinde olsam bir guzel cemkirirdim sonra sepet havasi.. tabi siz karismayin bence de bir sey olur kabak size patlayabilir. Onlarin kendi aralarinda halledecegi mesele.

Böyle detaylar maalesef mide bulandırıyor.Çocuk beş para etmez bir çocuk, konu sadece yüzük olsa neyse ama kalkıp başka biriyle evlenmekle tehdit etmek ne demek yani?Ayrıca gidip telefonlar almaya parası varsa milyar milyar, gidip arkadaşına da daha düzgün bir yüzük alabilirdi.Telefon her zaman alırsın ama evlenme teklifi her zaman etmiyor insan öyle değil mi?Yine de sen karışma, sonra kötü olabilir aranız.Arkadaşım seçimini kendisi yapmalı, umarım hakkında hayırlısı olur.

çocuğun davranışları 4 4lük olsa gümüş yüzüğü tartışalım da.
ortada daha önemli sorunlar varken, gümüş yüzük en son nokta bence.

hem kaçımız evlilik teklifi alırken pırlantalar eşliğinde aldık.
olsa iyi olur tabii ama :D

Arkadaşını al karşına konuş bence onunda sevgisi saygısı kalmamıştır sevgilisininde zaten yok gibi. Alışkanlık sadece. Bunlardan konuş. Yüzüğe fln hiç girme.

Arada sevgi yoksa yüzük gümüş ya da altın olsa ne fark eder ?

Back
X