- Konu Sahibi emreaydinfan
Kızlar bnm 8 aylık bi ilişkim vardı bundan yaklaşık 3 ay önce ayrılmıştık nedeni de ben sürpriz falan bekliyorum sürekli erkek arkadasım da yapım böyle değil aklıma gelmiyo diyo ama bekliyodum işte bu sebeple ben tartışma çıkarmıştım ve ayrılmıştk ertesi gün barıştık ve bana seni bidaha üzersem bu sefer ben giderim dedi daha sonra bugünden yaklaşık 25 gün önce bzim 8.ayımızdı biz her ay kutlarız özel davetlerle falan değil ama güzel bi mesajla ya da telefonla kutlarız. Bölümü gereği vizelerde finallerde çok ders çalışıyo bu yüzden 7.ayımızı da hatırlamamıştı çok özür dilemişti. Neyse 8.ayımızı da hatırlamadı normal bi şekilde konuşuyodu sana küsüm dedim noldu bitanem dedi bide noldu diyosun inanmıyorum dedim o an hatırladı çok özür dilerim ben esseğim falan dedi ama soğuk davrandım uyuyalım uyanınca affedersin dedi sabah msj attı ama hala kızgındım affetmedim dedim uzatma bitanem üzme bizi dedi senden bişey beklememeyi öğrenemedim dedim uğrasıyorum ama hep bi aksilik çıkıyo dedi sana 3 ay önce ne dedğimi hatırlıyo msuun dedi evet dedim seni çok üzüyorum beklentilerini karşılayamıyorum yapım romantik değil biliyosun dedi konu bu şekilde gitti ve ayrıldık bana 1 saat sonra dank etti tabi bitmesin diye mesaj attım ama çok yıpratıyoruz brbrimizi senin kırıldığın bişey benim için çok öenmli olmayabiliyo dedi böle kapandı konu 2 gün sonra özlüyo musun diye mesaj attım özlüyorum tabi 8 ay kolay değil dedi neden yapıyosun bunu bize dedim sen yapma zaten zor iyic zorlaşıyo dedi uyuşmuyoruz dedi tamam dedim ve son kez bitti 20 küsür gündür hiç konuşmuyoruz dayanamıyorum nolur bi akıl verin bana napmalıyım