Gün geçtikçe daha kötü oluyorum :(

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar bnm 8 aylık bi ilişkim vardı bundan yaklaşık 3 ay önce ayrılmıştık nedeni de ben sürpriz falan bekliyorum sürekli erkek arkadasım da yapım böyle değil aklıma gelmiyo diyo ama bekliyodum işte bu sebeple ben tartışma çıkarmıştım ve ayrılmıştk ertesi gün barıştık ve bana seni bidaha üzersem bu sefer ben giderim dedi daha sonra bugünden yaklaşık 25 gün önce bzim 8.ayımızdı biz her ay kutlarız özel davetlerle falan değil ama güzel bi mesajla ya da telefonla kutlarız. Bölümü gereği vizelerde finallerde çok ders çalışıyo bu yüzden 7.ayımızı da hatırlamamıştı çok özür dilemişti. Neyse 8.ayımızı da hatırlamadı normal bi şekilde konuşuyodu sana küsüm dedim noldu bitanem dedi bide noldu diyosun inanmıyorum dedim o an hatırladı çok özür dilerim ben esseğim falan dedi ama soğuk davrandım uyuyalım uyanınca affedersin dedi sabah msj attı ama hala kızgındım affetmedim dedim uzatma bitanem üzme bizi dedi senden bişey beklememeyi öğrenemedim dedim uğrasıyorum ama hep bi aksilik çıkıyo dedi sana 3 ay önce ne dedğimi hatırlıyo msuun dedi evet dedim seni çok üzüyorum beklentilerini karşılayamıyorum yapım romantik değil biliyosun dedi konu bu şekilde gitti ve ayrıldık bana 1 saat sonra dank etti tabi bitmesin diye mesaj attım ama çok yıpratıyoruz brbrimizi senin kırıldığın bişey benim için çok öenmli olmayabiliyo dedi böle kapandı konu 2 gün sonra özlüyo musun diye mesaj attım özlüyorum tabi 8 ay kolay değil dedi neden yapıyosun bunu bize dedim sen yapma zaten zor iyic zorlaşıyo dedi uyuşmuyoruz dedi tamam dedim ve son kez bitti 20 küsür gündür hiç konuşmuyoruz dayanamıyorum nolur bi akıl verin bana napmalıyım :(

sımdı pısman oldun dımı yaptına belkı burnun surtsun dıye yapıodur.valla canım yapıcagın sey ya son kez bı msj atıp tukurdugunu yalıcaksın daha dıkkat edıcem bıda okadar takmıcam suprız olaylarına dıcen.yada onun aramasını beklıceksın yapmak zorundasın ararsan rezıllık

valla ne diyim çocuk haklı...
bundan tartışma çıkarsa o da naapsın yani...
erkekler böyleler..
şimdi bundan ayrıldın başka bi erkek girse hayatına hemen hemen bunun gibi bişey olacak o da...

sımdı pısman oldun dımı yaptına belkı burnun surtsun dıye yapıodur.valla canım yapıcagın sey ya son kez bı msj atıp tukurdugunu yalıcaksın daha dıkkat edıcem bıda okadar takmıcam suprız olaylarına dıcen.yada onun aramasını beklıceksın yapmak zorundasın ararsan rezıllık

yapıcağımı yaptığımı düşünüyorum canım bidaha mesaj atarsam gerçekten rezillik olcak artık saygımı kaybetmek istemiyorum ama beklemek çok kötü :(

her ay kutlamak da neyın nesı cnm yaa.. bencede cok mantıksız :/ seneden seneye kutlarsınız. tbi sen böle yapaarsan kutlanacak sene kalmıo :/ biz mesela 1 ekim de 9. senemize giriyoruz. bunu unutsa kızarım ama aydan aya kutlamak cok garıp geldı bana.
bence cok büyütmüşsün bu olayı..
git ve onun haklı oldgnu söyle ve gönlunu al bence..

Ay dönümü biraz geç siz hergün kutlasaydınız keşke. Bu kadar kapris çocukceğizi kaçırmış işte. Sonuna kadar haklı valla.

Haaa bu arada ben benim herifi boşamaya gidiyorum. 13 yıllık evliyiz adam daha 1 kere bile sürpriz yapmadı eşşek.:ssz::27:

Leeeen nassıl unuturum deeee 5 sene önce filan K.K da sevgililer günü münasebitiyle ilan vermişti.:16:

her ay kutlamak da neyın nesı cnm yaa.. bencede cok mantıksız :/ seneden seneye kutlarsınız. tbi sen böle yapaarsan kutlanacak sene kalmıo :/ biz mesela 1 ekim de 9. senemize giriyoruz. bunu unutsa kızarım ama aydan aya kutlamak cok garıp geldı bana.

2 kere mesaj attım olmıcak dedi bidaha atarsam küçük düşmüş olmaz mıyım :(

o hiç atmaz mı sence cnm :2:

tbıkıde arayacaktır ama şuanda snn bişeyler yapman gerekıo.. hani bu cocuk bnm arkdsm olsa ve bana anlatsa böle böle oldu aydan aya kutluoz unuttum dıe böle oldu dese.... benım o cocuga verecegm cvp : ayrılmak için bahane uydurmus bu kız derım..
yani bu kdr sacma nedenler yuzunden 8 ay süren ilişkınızın huzurunu bozmak da neyın nesı be guzelım.. cidden abartmıssın yani...
hadi erkekler romantık degıldır vesarıe denir ama ben kız oldgm halde ben bıle kutlamam yanı her ay her ay bıkkınlık gelır :)

sana msj at derim ama tek bi şartla bir daha böle seyleri sorun etmiceğine gerçekten inanıosan..yani şimdi msj atıp barısıp 1 ay sora aynı seyleri yasıcaksanız hiç boşuna kendini yorup da dil dökme ugrasma

sana msj at derim ama tek bi şartla bir daha böle seyleri sorun etmiceğine gerçekten inanıosan..yani şimdi msj atıp barısıp 1 ay sora aynı seyleri yasıcaksanız hiç boşuna kendini yorup da dil dökme ugrasma

2 kere attım uyuşmuyoruz lütfen zorlaştırmayalım dedi sürekli asıl ben onları hatrladıkça bahane mi yaptı diye düşünüyorum böyle bişeyden ayrıldı :(

ben oh olsun derim.ay ay hatirla demissin.bence hallet bisekilde gurur yapma bari,yaziktir.ama soyle bisey de varki emin ol seven gitmezzzzzzz.aslaaaaa:54:

2 kere attım uyuşmuyoruz lütfen zorlaştırmayalım dedi sürekli asıl ben onları hatrladıkça bahane mi yaptı diye düşünüyorum böyle bişeyden ayrıldı :(

biz de nişanlımla ilişkimizin ilk aylarında buna benzer bi sebepten ayrılıoduk ama sora aklım basıma geldi ve günlerce dil döktüm barıstık :))) bidaha da sürprizmiş romantiklişmiş istemedim :))) ztn hangi erkek romantik ki :))))eylülde de evleniorz :))) darısı senin basına insallah canım :))) çok da sıkma canını hayırlısı neyse o olsun..kısmetinde varsa her türlü biraraya gelirsiniz ztn olmucağı varsa da napsan olmaz

biz de nişanlımla ilişkimizin ilk aylarında buna benzer bi sebepten ayrılıoduk ama sora aklım basıma geldi ve günlerce dil döktüm barıstık :))) bidaha da sürprizmiş romantiklişmiş istemedim :))) ztn hangi erkek romantik ki :))))eylülde de evleniorz :))) darısı senin basına insallah canım :))) çok da sıkma canını hayırlısı neyse o olsun..kısmetinde varsa her türlü biraraya gelirsiniz ztn olmucağı varsa da napsan olmaz

çok sevindim canım hayırlı olsun :) doğru sölüyosun öyle tabi ama böyle saçma bi nedenden olunca aklımdan çıkaramıyorum hiç arayıp sormaması zoruma gidiyo

aynen :1: erkekler bayanlar gibi düsünemiyor canım.. sen filmlerdeki gibi seyler bekliyorsun :27: oyle yapan erkek cok nadir.. onun sana seni seviyorum demesi ona göre romantiklik olabiliyor :9::9:

sen mutlu musun sana deger veriyor mu toplum icinde basbasa seni el üstünde tutuyor mu onlara bak..gerisi fasa fiso...

konuya gelince mesaj at git görüs cocukca davrandım de. :51:

Back
X