- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 9. Gündeyim 7. Günde test yaptım pozitifti bugun merakımdan yaptım negatif oldu pozitife dönme ihtimali var mıdır acaba bilgisi olan var mıİgnenjn etkisi 12 ve 14 kadar sürüyor asıl test 14. Günden sonra yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız
Çok erken test yapmissiniz 13 günü bekleyin bazen poztife dönenler oluyor stres yapmayin erken davranmayin herşeyin hayırlısı su mübarek ramazan ayı içinde Inş Allah istediğinizi verir gönlünüze göre olsun herşeyMerhaba 9. Gündeyim 7. Günde test yaptım pozitifti bugun merakımdan yaptım negatif oldu pozitife dönme ihtimali var mıdır acaba bilgisi olan var mı
7.gunde yaptığın test iğne etkisinden pozitif çıkmış şimdi negatif yani iğne etkisi geçmiş artık 14.gun testin pozitif ciksa Igne etkisi mi diye kafana takilmayacak ihtimali var inşallah güzel sonuç alırsinMerhaba 9. Gündeyim 7. Günde test yaptım pozitifti bugun merakımdan yaptım negatif oldu pozitife dönme ihtimali var mıdır acaba bilgisi olan var mı
Şimdi de poztifie dönücek mi diye kafasına takicak aynı şey bence7.gunde yaptığın test iğne etkisinden pozitif çıkmış şimdi negatif yani iğne etkisi geçmiş artık 14.gun testin pozitif ciksa Igne etkisi mi diye kafana takilmayacak ihtimali var inşallah güzel sonuç alırsin
İnşallah cok tesekkurler umarım hepimiz güzel haberler alırız7.gunde yaptığın test iğne etkisinden pozitif çıkmış şimdi negatif yani iğne etkisi geçmiş artık 14.gun testin pozitif ciksa Igne etkisi mi diye kafana takilmayacak ihtimali var inşallah güzel sonuç alırsin
İnşallah cok tesekkurler umarım hepimiz güzel haberler alırız t7.gunde yaptığın test iğne etkisinden pozitif çıkmış şimdi negatif yani iğne etkisi geçmiş artık 14.gun testin pozitif ciksa Igne etkisi mi diye kafana takilmayacak ihtimali var inşallah güzel sonuç alırsin
Böyle olunca herseyi kafama takiyorum zatenŞimdi de poztifie dönücek mi diye kafasına takicak aynı şey bence![]()
Amin inşallahÇok erken test yapmissiniz 13 günü bekleyin bazen poztife dönenler oluyor stres yapmayin erken davranmayin herşeyin hayırlısı su mübarek ramazan ayı içinde Inş Allah istediğinizi verir gönlünüze göre olsun herşey
Oda doğru ama adet olana kadar hepimiz kafamiza takıyoruzŞimdi de poztifie dönücek mi diye kafasına takicak aynı şey bence![]()
Merhaba sonucun ne oldu ne durumdasınmerhaba arkadaşlar bende 5 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Yumurtam da çatlamış gerekli çalışmaları yaptık. 8. Gün idrar testim negatifti bugün 9. Günüm silik çizgi var. İğnenin etkisidir diye düşünüyorum ama dün negatif olup bugün pozitif olması bana çok saçma geldi sonuçta iğnenin etkisinin dün daha fazla olması lazım. Günden güne azalıyor sonuçta iğne etkisi . Var mı böyle olup hamile olan heyecandan stresten ölücem gerçekten![]()
Bende 14 15 bazen 17 yumurta olusuyor ama hamilelik yok kac aydor4 şubat ta çatlatma iğnesi yapılmıştı. 1 tane 25 mm yumurtam vardı adet oldum çatlamamış dedi doktor. Klomen veremem dedi. Adetin 12.günü gel bakalım dedi. Bugün gittim çatlamayan yumurta küçülmeye başlamış sol yumurtalıkta da 4 tane yumurta gördü. Yumurtanın bir tanesi ikiz olabilecek yumurtaymış çok şaşırdım düşük yaptığım zamanda ikizdi bebeklerim. Bugün iğnem yapıldı 11 saat sonra ilişki önerdi sonrasında 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi. Kızlar bu arada doktor eşimle bana vitamin vermişti 3 ay kullanmak gerekiyormuş sizlerde kullanın bence. İlk defa 4 yumurta gördüm ben. Vitaminin adı proxymen ve proxywomen.
Bende de aynı zamanı gelmedi sanırım nasip Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahBende 14 15 bazen 17 yumurta olusuyor ama hamilelik yok kac aydor![]()
Amin inş canim Iğne kullandim canım 12 gün hayalet çizgi kimsenin görmediği ama benim gördüğüm acaba dedim 13 gün erken gebelik testi yaptim silik çıktı. 14 gün kan verdim 21 cıktı dört gün sonra yine 146 cıktı cuma verdim 676 cıktı belirti olmadı sadece sık odada ciktim onun haricinde yoktu cânim