- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 28
- 43
- Konu Sahibi d tup bebek deneme
GÜN GÜN TEDAVİMİ PAYLAŞICAM BURDAN HEP BERABER YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM CANLAR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım cümlemize tüm evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim nasip etsin. bu hafta regl olunca arıcam hastaneyi inşallah başlıcam tedaviye ve gün gün paylaşıcam hem burda kalıcı olur bilgiler ve hatırlarım hem de tedavi surecince benim gibi olanlara bir nebze rehberlik edebilirsem bir allah razı olsun deseler bana yetecekRabbim hayirlisini versin inşallah güzel haberlerle![]()
peki özel değilse sende tedavi görüyormusun canım tüp bebekteRabbim hayirlisini versin inşallah güzel haberlerle![]()
Umarım güzel geçer ben transfer oldum 25 inde kan vericem beklemedeyimtüp bebek tedavisini daha önce de bir kaç kez denemiştim hatta international da acı tecrubem olunca 1 yıl ara vermiştim. benim gibi tedavi gören tüm canlar bilir genel de o heyecanla o karmaşada tedavi aşamaları hayal meyal kalır aklımızda. tedavi sonunda hamile kaldıysa insan bir daha ihtiyaç olmaz belki hatırlamaya ama etraftan canlar bu sefer benzer maceraya girince ilk bu tecrübeyi yaşayan biri olarak size koşar ve detayları sorarlar ama nafile insan düşünür hatırlayamaz yada yeni tedaviye başlayınca hatırlamaya çalışırız acaba daha önce amh değerim kaçtı fsh kaçtı yumurtalarım kaç cm di hangi iğneyi kaça aldım kaç doz vurdum bla bla bla .. böyle deli sorular olur . ben de karar verdim tedavim başlar başlamaz gün gün paylaşıcam? sizlerde gün gün yeni tedaviye başladıysanız paylaşın
Aminn inşallah hepimizin kucagi boş kalmaz aynen bekle bekle zaman gecmiyo Ankara da bı yerde canımcanım inşallah güzel haber alır paylaşırsın burada da allah bizim gibi bebek isteyen tum kadınlara anne olmayı nasıp etsin inşallah. 25 iple çekiyorsundur. allahım inşallah guzel guzel çocukların olur. ben de bu hafta regl bekliyorum ona göre tekrar başlıcam tedaviye. özel değilse canım sen hangi hastanede tedavi gördün
ben istanbuldayım canım ankarayı pek bilmiyorum. umarım sonuçları burada paylaşırsın mutluluk haberleriniAminn inşallah hepimizin kucagi boş kalmaz aynen bekle bekle zaman gecmiyo Ankara da bı yerde canım
merhaba insallah guzel sonuç almışsındır canım 25 test yaptıracaktın. ben tedaviye devam ediyorum iğnelere. aslında insan sormaya çekiniyor ama yinede mutluluk haberi almışsındırUmarım güzel geçer ben transfer oldum 25 inde kan vericem beklemedeyim![]()