GÜN GÜN TÜP BEBEK TEDAVİM

tüp bebek tedavisini daha önce de bir kaç kez denemiştim hatta international da acı tecrubem olunca 1 yıl ara vermiştim. benim gibi tedavi gören tüm canlar bilir genel de o heyecanla o karmaşada tedavi aşamaları hayal meyal kalır aklımızda. tedavi sonunda hamile kaldıysa insan bir daha ihtiyaç olmaz belki hatırlamaya ama etraftan canlar bu sefer benzer maceraya girince ilk bu tecrübeyi yaşayan biri olarak size koşar ve detayları sorarlar ama nafile insan düşünür hatırlayamaz yada yeni tedaviye başlayınca hatırlamaya çalışırız acaba daha önce amh değerim kaçtı fsh kaçtı yumurtalarım kaç cm di hangi iğneyi kaça aldım kaç doz vurdum bla bla bla .. böyle deli sorular olur . ben de karar verdim tedavim başlar başlamaz gün gün paylaşıcam? sizlerde gün gün yeni tedaviye başladıysanız paylaşın

Rabbim hayirlisini versin inşallah güzel haberlerle 🌻
inşallah canım cümlemize tüm evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim nasip etsin. bu hafta regl olunca arıcam hastaneyi inşallah başlıcam tedaviye ve gün gün paylaşıcam hem burda kalıcı olur bilgiler ve hatırlarım hem de tedavi surecince benim gibi olanlara bir nebze rehberlik edebilirsem bir allah razı olsun deseler bana yetecek

tüp bebek tedavisini daha önce de bir kaç kez denemiştim hatta international da acı tecrubem olunca 1 yıl ara vermiştim. benim gibi tedavi gören tüm canlar bilir genel de o heyecanla o karmaşada tedavi aşamaları hayal meyal kalır aklımızda. tedavi sonunda hamile kaldıysa insan bir daha ihtiyaç olmaz belki hatırlamaya ama etraftan canlar bu sefer benzer maceraya girince ilk bu tecrübeyi yaşayan biri olarak size koşar ve detayları sorarlar ama nafile insan düşünür hatırlayamaz yada yeni tedaviye başlayınca hatırlamaya çalışırız acaba daha önce amh değerim kaçtı fsh kaçtı yumurtalarım kaç cm di hangi iğneyi kaça aldım kaç doz vurdum bla bla bla .. böyle deli sorular olur . ben de karar verdim tedavim başlar başlamaz gün gün paylaşıcam? sizlerde gün gün yeni tedaviye başladıysanız paylaşın
Umarım güzel geçer ben transfer oldum 25 inde kan vericem beklemedeyim 😊

canım inşallah güzel haber alır paylaşırsın burada da allah bizim gibi bebek isteyen tum kadınlara anne olmayı nasıp etsin inşallah. 25 iple çekiyorsundur. allahım inşallah guzel guzel çocukların olur. ben de bu hafta regl bekliyorum ona göre tekrar başlıcam tedaviye. özel değilse canım sen hangi hastanede tedavi gördün

canım inşallah güzel haber alır paylaşırsın burada da allah bizim gibi bebek isteyen tum kadınlara anne olmayı nasıp etsin inşallah. 25 iple çekiyorsundur. allahım inşallah guzel guzel çocukların olur. ben de bu hafta regl bekliyorum ona göre tekrar başlıcam tedaviye. özel değilse canım sen hangi hastanede tedavi gördün
Aminn inşallah hepimizin kucagi boş kalmaz aynen bekle bekle zaman gecmiyo Ankara da bı yerde canım

1. ADIM cuma bugun ve regl oldum yani tedavinin başlaması için gereken ilk adım hastaneden randevu aldım pazar gunune verdiler umarım sorun olmaz çünkü sokağa çıkma yasağı var ama telefona gelen randevu mesajı yeterli olur dediler pazar günü hastaneye gittiğim de tekrar yazacağım

2. ADIM: pazar ve sokağa çıkma yasağı var ama randevu mesajı ile beraber memorial hastanesine gittim 4 yada 5 yumurta olduğunu ve 6 mm civarında olduğunu söylediler ortalama tahlillerim fiyatı ortalama 800 tl civarında tuttu iğnelere de bugun başlıcam Gonal-F 300 başlıcakmışım ki diğer kullandığım ilaçlara göre yumurta buyumesinde en iyi etkisi olan gonal-F di diğerlerinde çok iyi sonuçlar almamıştım o sebeble sevindim açıkçası. bu arada doz miktarını mesaj olarak gönderecekler semra hanım mutlaka istişarede bulunuyor yani tum doktorlarla beraber dosya ve sonuçlar incelenerek karar veriliyor o sebeble dozu bekliyorum. ve sadece mesaj değil aynı zamanda telefonla hemşireler arayıp bilgi veriyor önceki tecrübelerimden biliyorum daha öncede memorial şişli de tedavi olmuştum 8 aydır ortalama gidiyorum bu arada bu gece kullanılacak bir de antibiyotik verdiler 1 kutuda 2 adet var arka arkaya içilmesi gereken bir antibiyotik akşam 1 kutu içinden çıkan 2 adet antibiyotiği ben diğer kutudan çıkan 2 adet antibiyotik eşim içicek hayırlısıyla inşallah bu sefer olur

Back
X