gün menüsü

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
333
35
merhabalar burada yapılan yorumlar benim için önemli.olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.çay menüsü hazırladım cuma günü misafirlerim olacak sizce nasıl olmuş
imam sarığı pastası
tavuklu arpa şehriye salatası
tırtıl kurabiye veya muzlu pudingli kurabiye (hangisini yapacağıma karar veremedim)
mercimek köftesi yada patates çanakları(bunda da kararsız kaldım)
peynirli gül poğaça
ıspanaklı gül böreği

yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

gün içinse tamamdır.günün özelliğidr zaten menüler çok olması :KK66:
hmm çay ve gün farklı anlamlarda kullanılıyo yani :) henüz taze bir ev hanımı olduğumdan yeni yeni öğreniyorum.peki kurabiyeler ve mercimek köftesi ile patates çanakları arasındaki kararsızlığma da yardımcı olur musunuz :)

hmm çay ve gün farklı anlamlarda kullanılıyo yani :) henüz taze bir ev hanımı olduğumdan yeni yeni öğreniyorum.peki kurabiyeler ve mercimek köftesi ile patates çanakları arasındaki kararsızlığma da yardımcı olur musunuz :)
ben olsaydım tırtıl kurabiye ve mercimek köftesini secerdim.belkide onları sevdiğim içindir :KK70:

merhabalar burada yapılan yorumlar benim için önemli.olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.çay menüsü hazırladım cuma günü misafirlerim olacak sizce nasıl olmuş
imam sarığı pastası
tavuklu arpa şehriye salatası
tırtıl kurabiye veya muzlu pudingli kurabiye (hangisini yapacağıma karar veremedim)
mercimek köftesi yada patates çanakları(bunda da kararsız kaldım)
peynirli gül poğaça
ıspanaklı gül böreği

yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
Kurabiye ve mercimek köftesini yapabilirsin.Patates ve pudingi ele.

puding olan pudingli kurabiye yani o da kurabiye çeşidi aslında :) ama mercimek köftesi ve tırtıl kurabiye yapıcam sanırım:)

Back
X