Günaydın en cok nelerden nefret edersiniz?

zerafetli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1.121
422
123
41
Benim suan o kadar cok var ki saymakla bitmez mesela ; 1. insanların sadece başkalarını eleştirmeyi sevmeleri halbuki o elestri yapan insanlarda çok eksiklik vardır kendi açıklarını ego tatmini ile kapatmak için eleştiri yapanlar. 2.Bencil insanlar bu insanlar sadece kendilerini düşünürler çevremde bunlardan yığınlara var ve ben bu tarz insanlardan nefret ederim. 3.Saygısız ve görgüsüz insanlar çevremdeki bir ton bu sekilde olan kişiler bana bu gorgusuzluk kavramının saygısız kişilikle olduğu gerçeğini öğretti bu insanlar ne gürültü rahatsızlığı,ne de karsindakini düşünme olgunluğuna sahip oluyorlar genelde bencillikle yoğrulmuş rahat insanlar ve ben bu tarz kisiliklerden nefret ediyorum. 5.vurdumduymaz insanlar bu insanlar siz catlasaniz da patlasaniz da sizi umursamayan cinsten Askim kapismagin da dediği gibi "kişilik yapısı oturmamış eksikliğini başka ruhlarda gidermeye çalışan kisilikler ve hep sizi suclarlar sözde kendinizi suçlu hissedersiniz "bu tarz insanlar aynı zamanda sorumsuz oluyorlar sorumluluk duygusu bu kişilere malesef uğramamış. Benim çevremde bu karaktersizliklerle donanmış çok kimse var ve ben bu tarz kisilik lerden nefret ettiğim için "sevmediğim ot burnunun dibinde biter "misaliler bu insanlar yüzünden hayatımdan bir tat ,lezzet alamıyorum sizlerinde böyle nefret ettiği kimlikler nelerdir benim birkaç tane daha var ama suan aklıma gelmedi.......... sizde yazar mısınız lutfen ?

Sana katılmakla beraber ortamda sürekli dikkat çekmeye çalışan insanlardan hoşlanmıyorum !

Bende sizin yazdığınız seylerı düşünenlerden, başkalarını eleştrip kendini mikkemmell hissedenlerden ...

Ben vurdum duymaz diye nitelendirdiğin kategorideyim ama sadece vurdum duymaz kısmını kapsıyorum çünkü gerisi sizin düşünceleriniz , sizin yakıştırmalarınız .

Ben en çok tabağımdan yemek alınmasından nefret ederim düşün aramızdaki farkı :kahve: Benim insanlarla ilgilenecek vaktim yok , kendi hayatım yeterince dolu

Kendi ırkı icinde bile ayrimcilik yapan, kendinden baskasini sevmeyen, dusunmeyen ve en önemlisi kendinden baska bir canlının yasam hakki olduguna inanmayan hem kendi ırkını hem de doğanın güzel canlılarını yok eden insan ırkından nefret ediyorum. Tabiri caizse insanlari sevmeyen humanistim..

Benim suan o kadar cok var ki saymakla bitmez mesela ; 1. insanların sadece başkalarını eleştirmeyi sevmeleri halbuki o elestri yapan insanlarda çok eksiklik vardır kendi açıklarını ego tatmini ile kapatmak için eleştiri yapanlar. 2.Bencil insanlar bu insanlar sadece kendilerini düşünürler çevremde bunlardan yığınlara var ve ben bu tarz insanlardan nefret ederim. 3.Saygısız ve görgüsüz insanlar çevremdeki bir ton bu sekilde olan kişiler bana bu gorgusuzluk kavramının saygısız kişilikle olduğu gerçeğini öğretti bu insanlar ne gürültü rahatsızlığı,ne de karsindakini düşünme olgunluğuna sahip oluyorlar genelde bencillikle yoğrulmuş rahat insanlar ve ben bu tarz kisiliklerden nefret ediyorum. 5.vurdumduymaz insanlar bu insanlar siz catlasaniz da patlasaniz da sizi umursamayan cinsten Askim kapismagin da dediği gibi "kişilik yapısı oturmamış eksikliğini başka ruhlarda gidermeye çalışan kisilikler ve hep sizi suclarlar sözde kendinizi suçlu hissedersiniz "bu tarz insanlar aynı zamanda sorumsuz oluyorlar sorumluluk duygusu bu kişilere malesef uğramamış. Benim çevremde bu karaktersizliklerle donanmış çok kimse var ve ben bu tarz kisilik lerden nefret ettiğim için "sevmediğim ot burnunun dibinde biter "misaliler bu insanlar yüzünden hayatımdan bir tat ,lezzet alamıyorum sizlerinde böyle nefret ettiği kimlikler nelerdir benim birkaç tane daha var ama suan aklıma gelmedi.......... sizde yazar mısınız lutfen ?
Kişi kişinin aynasıdır güzel kardeşim

Bende sizin yazdığınız seylerı düşünenlerden, başkalarını eleştrip kendini mikkemmell hissedenlerden ...

Ben vurdum duymaz diye nitelendirdiğin kategorideyim ama sadece vurdum duymaz kısmını kapsıyorum çünkü gerisi sizin düşünceleriniz , sizin yakıştırmalarınız .

Ben en çok tabağımdan yemek alınmasından nefret ederim düşün aramızdaki farkı :kahve: Benim insanlarla ilgilenecek vaktim yok , kendi hayatım yeterince dolu
Bende kendi önümdeki t abaktan yemek alınmasını sevmem ama bu benim yazdiarima göre basit olunca yazmadım vurdumduymaz diye yazdığım kısımda benim çevremde olan nitelikler bu sekilde olduğu içindir yoksa benim yakistirmam degil hayatim dolu demissiniz ama sadece yemek tabağı derdim olsaydı keske

Kaprisli insanlar
Anlayışsız, düşüncesiz insanlar
Cimri insanlar
Kendilerini üstün gören insanlar
Bla bla bla:duduk:

Bana akıl verilmeye çalışılmasından nefret ederim. Ben sormuyorsam eğer o şahsa özellikle, düşüncelerinin benim için önemi yok demektir.
Gerçekten değer vermediğim insanların onları önemsediğimi düşünmelerinden nefret ediyorum. Bana hakaret gibi geliyor. Nasıl kendilerini benle aynı kulvarda görebildiklerini düşünüp deliriyorum.
Yaşam tarzıma, kararlarıma karışılmasından nefret ediyorum.
Çıplak ve çirkin ayaklardan nefret ediyorum. Çoğu kişini ayakları çirkin ve ben tiksiniyorum dışarıda gördükçe.
Cahil insanlardan nefret ediyorum.
Aklıma ilk gelenler bunlar.

hayat hiçbir şeye nefret duyacak ve bu ağır duyguyla yaşayacak kadar uzun olmadığı için "aman allahımm nefrett ediyoruummm" dediğim bir şey yok. genelde hoşlandığım şeyleri sevmeye yoğunlaşıyorum. hayat daha kolay oluyor.

Benim suan o kadar cok var ki saymakla bitmez mesela ; 1. insanların sadece başkalarını eleştirmeyi sevmeleri halbuki o elestri yapan insanlarda çok eksiklik vardır kendi açıklarını ego tatmini ile kapatmak için eleştiri yapanlar. 2.Bencil insanlar bu insanlar sadece kendilerini düşünürler çevremde bunlardan yığınlara var ve ben bu tarz insanlardan nefret ederim. 3.Saygısız ve görgüsüz insanlar çevremdeki bir ton bu sekilde olan kişiler bana bu gorgusuzluk kavramının saygısız kişilikle olduğu gerçeğini öğretti bu insanlar ne gürültü rahatsızlığı,ne de karsindakini düşünme olgunluğuna sahip oluyorlar genelde bencillikle yoğrulmuş rahat insanlar ve ben bu tarz kisiliklerden nefret ediyorum. 5.vurdumduymaz insanlar bu insanlar siz catlasaniz da patlasaniz da sizi umursamayan cinsten Askim kapismagin da dediği gibi "kişilik yapısı oturmamış eksikliğini başka ruhlarda gidermeye çalışan kisilikler ve hep sizi suclarlar sözde kendinizi suçlu hissedersiniz "bu tarz insanlar aynı zamanda sorumsuz oluyorlar sorumluluk duygusu bu kişilere malesef uğramamış. Benim çevremde bu karaktersizliklerle donanmış çok kimse var ve ben bu tarz kisilik lerden nefret ettiğim için "sevmediğim ot burnunun dibinde biter "misaliler bu insanlar yüzünden hayatımdan bir tat ,lezzet alamıyorum sizlerinde böyle nefret ettiği kimlikler nelerdir benim birkaç tane daha var ama suan aklıma gelmedi.......... sizde yazar mısınız lutfen ?[/QUOTE
Hayatta en nefret ettiğim sey politik insanlar
Ve baskalarının hakkına saygı duymayan insanlar
Bir de hayvanlara saygı duymayan bencil insanlar

Back
X