Günaydın en cok nelerden nefret edersiniz?

Saygısızlıktan
İkiyüzlülükten
Arkadan iş çevirmeden
Sebepsizce yargılayanlardan
Kendi kusurunu görmeyenlerden
Kibirlilerden
Kendini hiçbir şey olmadığı halde çok şey sananlardan
Kendini övenlerden
Ayranı yokken içmeye, gezmeye atla gidenlerden
Kaba insanlardan
Gamsızlardan
Duygu tacirlerinden
Anne babaya saygısız olanlardan
Aşkı uğruna sevdiği herkesi görmezden gelenlerden
Laf sokan ucuz insanlardan
Laf sokmayı marifet sanan daha ucuz insanlardan
Görgüsüzlerden
Başkalarının işine aklı ermediği halde burnunu sokanlar
Deli gibi ders çalışmama rağmen çok çalışmıyorsun demek ki diyenlerden
Artık bence evlen diyenlerden
Yine mi atanamadın diyenlerden
Fetöcüler alındı yerine sizi atayacaklar bu kez de atanamazsan bırak bu işi diyenlerden
Kafası bir naneye çalışmadığı halde öğretmen olmuş ama bana 'Olmuyorsa zorlama canım ya başka iş bak.'diyenlerden
Merdivenleri bin atlı gibi inenlerden
Hayatından sürekli şikayet edenlerden

Saygısızlıktan
İkiyüzlülükten
Arkadan iş çevirmeden
Sebepsizce yargılayanlardan
Kendi kusurunu görmeyenlerden
Kibirlilerden
Kendini hiçbir şey olmadığı halde çok şey sananlardan
Kendini övenlerden
Ayranı yokken içmeye, gezmeye atla gidenlerden
Kaba insanlardan
Gamsızlardan
Duygu tacirlerinden
Anne babaya saygısız olanlardan
Aşkı uğruna sevdiği herkesi görmezden gelenlerden
Laf sokan ucuz insanlardan
Laf sokmayı marifet sanan daha ucuz insanlardan
Görgüsüzlerden
Başkalarının işine aklı ermediği halde burnunu sokanlar
Deli gibi ders çalışmama rağmen çok çalışmıyorsun demek ki diyenlerden
Artık bence evlen diyenlerden
Yine mi atanamadın diyenlerden
Fetöcüler alındı yerine sizi atayacaklar bu kez de atanamazsan bırak bu işi diyenlerden
Kafası bir naneye çalışmadığı halde öğretmen olmuş ama bana 'Olmuyorsa zorlama canım ya başka iş bak.'diyenlerden
Merdivenleri bin atlı gibi inenlerden
Hayatından sürekli şikayet edenlerden
Senin liste baya kabarikmis ben yetisemem bu listeye canım

Benim gibi takılan biri daha var ama hehe tek değilim.Bu arada bir nefret hışımla yazdığınız için kayan yazınızı kontrol etmek umrunuzda olmamış.Hamilesiniz kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın yahu niye nefret aşılıyorsunuz hem çocuğunuza hem üyelere.Nefret ettiklerini hatırlattınız yani.
Birde isterseniz bakın paylasimlara zorla nefret edilen birsey yok kimi olup yaziyor kimi yok yazıyor insanın kendi içinde yani olmayan birseyi yazmaz kimse

Kendinden başkasını düşünmeyen, yersiz eleştiri yapan, merhametsiz, dikkat çekmeye çalışanlardan, pis ve kötü kokan ve yalan söyleyenlerden...

Peki şunu sorayım bencil ve vurduymaz olunca kendinizi diğer insanlara karşı suçlu hissetmiyirmusunuz sonuçta bu sekilde kendiniz hep ben diyorsunuz ve burda haksızlık var

Peki şunu sorayım bencil ve vurduymaz olunca kendinizi diğer insanlara karşı suçlu hissetmiyirmusunuz sonuçta bu sekilde kendiniz hep ben diyorsunuz ve burda haksızlık var

Şimdi bencillik bence kendimi baskalarindan on planda tutmam. Ben boyle tanimliyorum.
Illa biri uzulecekse Ben uzulecegime baskasi uzulsun diye düşünüyorum. Bu kalkip başkasına kotuluk yaptigim anlamına gelmiyor. Sadece once kendimi saglama alıyorum. Yani ben saglikli ve mutlu olmaliyim ki cevreme faydam olsun di mi?

Suc islemiyorum ki suclu hissedeyim. Kendimi kayiriyorum sadece. Ki bence bu olmali. Superegosu baskin bir insan degilim.

Vurdumduymazlik da acikcasi biraz rahat olmakla ilgili. Her seyi kafama takip kendimi kurup duramam.
Eeeh bosver diyorum cogu şeye. Ozellikle bir durumu düzeltecek gücüm ve imkanım yoksa neden saplanip kalayim bu ne ise yarar

Yepyeni evimi eleştirmeleri herşeyi ile benim tarzıma saygı duymamaları şişmanlığından koltuk rahat değilse sorun koltukta değil sende !
Ben onların evinde hiç bir eleştiride bulunmuyorsam onlarında bulunmaması gerek bence

1. Temizleyip çıktığım odaya birinin girip çıkması :temizlik: Emegime saygı ve teşekkür edilmemesi 2. Eşimin karagulmez olması adam gülmeyi bilmiyor 3. İnsanlardan çok sıkıldım birbirini cekemeyen , arkani döner dönmez seni eleştiren , kendi yapamadiklari işi yaptığında bi bahane bulan daha saymakla bitmeyen sebepler yüzünden kimseyle samimi olamıyorum Ne doğru düzgün görüştüğüm komşu var ne arkadaş ne akraba ben kendi kendime daha mutluyum ,:KK6:

Sözünü tutmayan ve yalan söyleyen insanlardan nefret ediyorum.

1. Temizleyip çıktığım odaya birinin girip çıkması :temizlik: Emegime saygı ve teşekkür edilmemesi 2. Eşimin karagulmez olması adam gülmeyi bilmiyor 3. İnsanlardan çok sıkıldım birbirini cekemeyen , arkani döner dönmez seni eleştiren , kendi yapamadiklari işi yaptığında bi bahane bulan daha saymakla bitmeyen sebepler yüzünden kimseyle samimi olamıyorum Ne doğru düzgün görüştüğüm komşu var ne arkadaş ne akraba ben kendi kendime daha mutluyum ,:KK6:
Canim sende ben gibisin kimse kalmadı artık insan gibi muhakeme
Canim sende ben gibisin insan gibi muamele yaptıklarım değer verdiklerim hep kazık attı dediğin gibi güvenen sorunu oluştu en yakın arkadaşım dedigim insan gün geldi sırrımı başıma kakti daha da cok sey esin niye gulmez anlamadım çok şükür o konuda bir sıkıntım yok esim kahkaha atmayı sever tabi ilk cocugumuzu kaybetmeden önce daha çok atıyordu ben onun kahkasina gülerim komik derim kahkahan

Sözünü tutmayan ve yalan söyleyen insanlardan nefret ediyorum.
Haklısın canim söz çok önemli geçenlerde eşimin bir arkadaşıgil tüp bebek yaptiracaklardi.bende size yardımcı olurum beni hastanede tanıyorlar diye götürüp tanistiracaktim ve söylemiştim kıza neyse esim boşver degmezler iyiliğe dedi gitme ama ben bir kere söz verdim sozumu tutmam lazım sonrasında karışmam dedim oyle iste sozumu tuttum ister kıymet bilsinler isterse bilmesinler ki eşimin dedikleri gibiler kıymet bilmezler ama senin kişiliğinde bu varsa yani söz tutma yapmalisin uzun bir destek yazısı oldu ama neyse bu arada teşekkürler yorumun için.

Haklısın canim söz çok önemli geçenlerde eşimin bir arkadaşıgil tüp bebek yaptiracaklardi.bende size yardımcı olurum beni hastanede tanıyorlar diye götürüp tanistiracaktim ve söylemiştim kıza neyse esim boşver degmezler iyiliğe dedi gitme ama ben bir kere söz verdim sozumu tutmam lazım sonrasında karışmam dedim oyle iste sozumu tuttum ister kıymet bilsinler isterse bilmesinler ki eşimin dedikleri gibiler kıymet bilmezler ama senin kişiliğinde bu varsa yani söz tutma yapmalisin uzun bir destek yazısı oldu ama neyse bu arada teşekkürler yorumun için.
Aynen canım bende gecenlerde baby shower yaptım. Arkadas gelcem diye söz verdi.Sonra ne aradı ne sordu baska arkadas o gelemicekmıs dedi. Aradım cagırdıgım saatte.Ay canım dedi ben unuttum sana haber vermeyi dedi.Sinşr oldum yani insan gelemicekse haber verir. Önem vermiyor insanlar.

yuksek egolu ınsanlardan samımıyetsız kısılerden ben bılırım dıyen ınsanlardan ve kendını ovmeye calısnlardan nefret edıyorum

Canim sende ben gibisin kimse kalmadı artık insan gibi muhakeme

Canim sende ben gibisin insan gibi muamele yaptıklarım değer verdiklerim hep kazık attı dediğin gibi güvenen sorunu oluştu en yakın arkadaşım dedigim insan gün geldi sırrımı başıma kakti daha da cok sey esin niye gulmez anlamadım çok şükür o konuda bir sıkıntım yok esim kahkaha atmayı sever tabi ilk cocugumuzu kaybetmeden önce daha çok atıyordu ben onun kahkasina gülerim komik derim kahkahan
Yapı olarak karagulmez aslında güler ama ben kadar değil işte malesef. Allahım sabır versin basınız sağolsun evlatlarimizla sinamasin Allahım.

Back
X