GÜNAYDIN HERKESE ACIL DURUM ÇAĞRISI

Gitmeyip kapak yapmaya ne dersin?

değmez muhattap bile olma ben olsam evden dışarı çıkar gezmeye giderdim kapı duvar kalsın öküz bırak allasen 13 gün boyunca aklı nerdeymiş acitasyona bağlıyacak kesin seni kandırmasına izin verme

eski konunu bilmiyorum ama su face olaylarından sıkıldım , hep kavgalar bu yüzden cıkıyor

Valla boyle dar kafalı şiddete meyilli adamlara fırsat vermeyin arkadaşım. Gelirse eğer barışma gibi bir düşüncen yoksa açma kapıyı çok zorlarsa da polis cagiririm de

Eğer sevmıyorsan içinde ona karşı bırsey kalmadıysa derhal gıyın ve alışverıse çık akşama kadar gez evde olma
Eğer geldıgınde hala ordaysa polıse şikayet ederım bana dokunursan de ve evıne gır zorluk çıkarırsa polısı ara.
Huylu huyundan vazgeçmezzzzz...

Haklısınız galiba başka kızların fotolarıni like yapıyor ben varya başka bi erkeğin gözüne bile bakamiyorum şimdi belkide başka aşklara yelken açmali sevmeyen bir adam için degmez

Bazen algılarım cok fena kapanıyor ya hiçbir şey anlamadım.

Yarası olmayan adam bu kadar abartıp dengesizleşmez, belliki bi halt karıştırıyordu panikledi

13gündür aklı nerdeymiş? gezdi tozdu ona buna yavşadı sonra da lan beni ne yapsam seven evde bekleyen biri var azıcık da onla gönül eğleyeyim dedi öyle mi? O kadar da emin kapıda onu bekleyeceğinden düşün!
Ben bunu anlarım bu tavırdan.

Evde durmazdım ben olsam, çıkar gezerdim

Sen bu herife kapıyı açarsan, bundan sonra her kafası attığında seni tartaklayıp ortadan kaybolacak canı çekince de bir şey olmamış gibi geri dönecek.

Bir de anlamadığım bişey var; yeni aşlara yelken açmalıyım belki de demişsin ya, bh aşk denen şey su mudur, hava mıdır? Olmadan yaşanmaz mı? Yeni aşka nasıl yelken açılır? İsteyince hemen olur mu? Bi nadasa bırakma gibi bir şey yok mudur? Hemen yenisi şart mıdır?

Gelecegi saatlerde evde olma. Mumkunse uzak bi yere git. Sehirdisindayim de gelemem de. Yada evdeyken evde degilim de

Hanimefendi iki konu acmissiniz. Diger konunuzda sevgilimin caldigi yere gidiyim mi diye soruyorsunuz bu konunuzda korktugunuzu, saldirdiginizi yazmissiniz. Iki konu da bugum acilmis ve ikiside celisiyor. Hangisine inanalim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…