Günaydın kızlar bişi soracam

Sorma canım ya banada sürekli biraz anlayış göster diyor tabi gösteririm ama altı aydır göster diyor onun parasının olmasını beklersek aylarca gorusmememiz lazım mesela bugün yine kavga ettik yarın yıldönümüzdu benim param olmadığı halde cagiriosun küçük düşüyorum diye su an küs ya ama yıldönümü yani tabikide cagirmam lazim
Karşınızdaki sizin duygularınızı düşünmeden hareket ediyor empati sıfır yeterince anlayışlı olmuşsunuz zaten ne kadar bekleyeceksiniz bu da belirsiz ailesiyle yasiyorsa bi yerde en kötü çay içersiniz yani süre versin size önünüzü görün diğer türlü zaman kaybı gibi sizi kaybetmekten korkuyor mu anlarsınız

Karşınızdaki sizin duygularınızı düşünmeden hareket ediyor empati sıfır yeterince anlayışlı olmuşsunuz zaten ne kadar bekleyeceksiniz bu da belirsiz ailesiyle yasiyorsa bi yerde en kötü çay içersiniz yani süre versin size önünüzü görün diğer türlü zaman kaybı gibi sizi kaybetmekten korkuyor mu anlarsınız
Doğru diyorsun canım böyle sürekli düşün düşün kendime ediyorum kilo bile alamıyorum sırf stresten

Bir erkeğin bunu sorun etmesi çok normal ama yok deyip kenara çekilmek yerine geçici bir işe girebilir. Yarın evlendiğinizde işten çıkarılırsa hedefindeki yeni işe girene kadar evde mi oturacak ? Bu görüşme meselesinden daha ciddi bir konu bence. 6 aylık süreç çok önemli ipuçları vermiş aslında.Bence siz de bu süre zarfında iyice düşünün.

Peki ben napayim canım sence iki haftada bir bulusalim o bile yeter diyorum ama o da çare olmuo
Bence açık bir şekilde samimiyetle tartışma çıkartmadan bu durumun sadece onun para kazanmamasından kaynaklı olup olmadığını sor. Yani sana söylemeye çekindiği bir şey var mı ailesel ya da farklı bir şey. Bir de neden ehliyet olayına bu kadar takılıyor da her şeyi geçtim kendisi için dahi olsa para kazanmak için bir şey yapmıyor? Evde mi takılıyor süreklli?

Bir erkeğin bunu sorun etmesi çok normal ama yok deyip kenara çekilmek yerine geçici bir işe girebilir. Yarın evlendiğinizde işten çıkarılırsa hedefindeki yeni işe girene kadar evde mi oturacak ? Bu görüşme meselesinden daha ciddi bir konu bence. 6 aylık süreç çok önemli ipuçları vermiş aslında.Bence siz de bu süre zarfında iyice düşünün.
Evet diyorum hani gir gecici bir işe o da gir çık yapmak istemiyorum diyor ama parasız kalmaktansa gecici iş daha mantıklı

Bence açık bir şekilde samimiyetle tartışma çıkartmadan bu durumun sadece onun para kazanmamasından kaynaklı olup olmadığını sor. Yani sana söylemeye çekindiği bir şey var mı ailesel ya da farklı bir şey. Bir de neden ehliyet olayına bu kadar takılıyor da her şeyi geçtim kendisi için dahi olsa para kazanmak için bir şey yapmıyor? Evde mi takılıyor süreklli?
Kantinleri var arada oraya gidiyor canım yazın bu civar biraz kırsal burda işler yapıyor

Belirli bişey desin en azından şu tarihte şöyle yapicam falan size yazık yani kaybetme korkusu varsa bişeyler yapar
Aynen öyle ya belirsizlik zaten insanı düşündüren evet seviyorum onunda sevdiğine eminim ama böylede sanki insanı oyalıyor hisse doğuyor insanim içine ister istemez

Bugün biterse küsmesi sorcam çok istemiştim canım ya yarın yildonumunde yan yana olmayı bu yüzden bugün biraz üzüldüm
Oda hassas bir dönemden geçiyor olabilir ama hep biz mi anlayışlı olucaz biraz da onlar düşünsün bide kusuyor bu haliyle senin beklediğine sevineceğine belki arar yarın bekle bakalım aramazsa da üzülme kendi kaybeder

Oda hassas bir dönemden geçiyor olabilir ama hep biz mi anlayışlı olucaz biraz da onlar düşünsün bide kusuyor bu haliyle senin beklediğine sevineceğine belki arar yarın bekle bakalım aramazsa da üzülme kendi kaybeder
Ay sorma ya bu erkekler vallahi bı değişik birde bize derler

Back
X