cumartesi bi iftar yemeğine davetliydik,gittik ve dönüşte karanlıktı babamlar da önde oturuyodu tek araba gitmiştik.ben arkada tabi,babam sen çukuru görme araba öyle bi çukura girip çıktı ki feci sallandım.sabah bi kalktım midem ilk defa bulanmıyo,kasıklarım ağrımıyo noluyo dedim.hemen kocamı kaldırdım adam sabahın köründe pazar da kalktı oruçluyken.dedim böyle böyle hemen doktora gidelim dedi.eeee pazar günü,doktorum yıllık izinde,dedim hazır annemde kalıyoken semiha şakir doğumevine gidelim bitek orda doktor buluruz dedim.gittik,vajinal bi bakalım dedi,dedim 10 haftalığım,muayene aletiyle baktı dedi çok iltihabın vari,batikonla yıkadı içimi.fitil yazdı ama 2 hafta sonra al dayanabilirsen dedi.testlerini gel burda yaptır hepsi ücretsiz falan dedim helal olsun devlet hastanesi utandırdı beni.veee bebişim sapasağlam Allahıma şükürler olsun,kocam sanki doğuma girdim kapıda stresli bekliyo,şükürler olsun dedim çok sevindik.ama araba sallanmaları çok korkutuyo beni,eşim diyo ki kaldı 6,5 ay napcaz senin paniğinle bilmem diyo:):):)