Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konuyu daha önce açmış saçma siklar koymussun ankete derdin nedir ?
Bacaklarını açan erkeklere karşı milletin bakış açısı sizi niye bu kadar merak ettiriyor ?
Üstelik iki konu açacak kadar :)
Bir de sıklardan birine "takimlari serbest kalsin daha iyi" yazmis.
Tovbe yarabbiii yaa.
Bence konu sahibi erkek. Boyle yayila yayila oturuyor ve kadinlarin dusuncesini merak ediyor.
En nefret ettigim sey bariz taciz bu... Uzun mesafe kisa mesafe asla ayakta gitsemde erkeklerde oturmadim senelerce suan arabayla gidip geliyorum her yere kafa rahat.. elaemin sapigoyla kucak kucaga gitcegime 2 kat benzin yakarim daha iyu
Ben bi şey payşalıyım dedim konu saçmalandı sadece , hemen hemen her kadın severde ondan , ayrıca be turkıyede değil ! Almanyada yaşıyorum , burada toplu oturun diye bi şey yazmıyor .
Öncelikle sizin birtakım public fantezileriniz olabilir ama kendinizden yola çıkarak Almanya'da yaşayan tüm kadınları zan altında bırakmanız pek hoş olmamış sayın konu sahibesi (ya da sahibi, boşlukları cinsiyetinize göre doldurursunuz)
Konunun bende yaptıgı cağrısım da genel olarak bu sekilde
Konuyu dışarıdan takip eden erkek dostlarımıza gelince, bak hakikaten seveni varmış demek ki deyip toplu taşımada bacakları 180 derece ayırmak yok
Efendiliginizi bozmayın, toplu taşıma kurallarına uyun, uzuvlarınızı nasıl rahat ettireceginiz yanınızda oturanın değil sizin probleminiz, o bacakları da bi zahmet toplayıverin. Herkesin evine, işine gücüne gitmeye çalıştığı stres yüklü bi ortam toplu taşıma, işleri bi de siz zorlaştırmayın.