günde kac mesaj?

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
kizlar
sevgilinizle/sözlünüzle/esinizle günde kac defa mesajlasiyosunuz?

ve ilk mesaji kim atar? mesela sabah kalktiginizda..
ondanmi beklersiniz yoksa ilk sizmi yazarsiniz?

ben almanyada sözlüm türkiyede kaliyor o yüzden biz günde bi msjla idare ediyoruz
ama her aksam mutlaka msnde görüsürüz

aklima takildi acaba sizlerde farklimi? dahami cok dahami az?

ben yazayım :D hiç mesaj atarız :D
çünkü hep konuşuruz kim erken kalkarsa o uyandırır kim erken yatarsa yatmadan o arar gün içinde de keyfimize göre ders çalışıyorsa birimiz o ayarlasın diye onun aramasına bırakırız ki genelde o arar
kaç kere ararsınız dersen 3 de olur 30 da bi kalıbı yok

Mesajlaşmayı sadece aradıysam ve meşgul tonu verdiyse yazar.
Müsait değilim ben seni ararım gibi bir şey yazar.
Bende bir şey söylemek durumundaysam acil olarak mesaja cevap veririm.Zaten aciliyetine göre de geri döner hemen.
Onun haricinde çok da mesajlaşmamız yok bizim..

1,5 yıla yakındır mesajlaşma özürlüsü olduk...
canlı bağlantı yayınına girioz biz :smiley-cool:

özledim mesajlaşmayı ama yapcak bişi yok ne yazıkki alsanaalsanasmile

evlenmeden önce sürekli mesajlaşırdık günde kimi zaman 50yi 60ı bulurdu..tabi evlenince sayı düştü :sinifsinif:artık sesliye geçiş yaptık..özlüyorum be o günleri..:delphin:

Artık mesajlaşmamız hiç yok...
Görüşmelerimiz bedava olduğu için küçücük birşey içib bile ararız..
Sadece gizli birşey söyleyeceksem ve kalabalıksa ortam mesaj atarım...
Ama sevgili iken sabahtan uyuyana kadar ..
Saysını bile bilmem yani boshayallersmile

Sevgiliyken ve nşanlıyken kim erken kalkıyorsa msjla gunaydınlasırdık. sonra gun içinde konusmalar akşam 1-2 saatlık konusmalar ve son olarak yatarken 5*6 msj di bizimkisi.. ama evlendıkten sonra tek bır msj olmadı :D gun içinde 1 kez arasıp konuyorus.

hiç mesajlaşmayız. sıkıntı basıyor mesaj yazarken ikimize de. onun yerin tel açıp görüşüyoruz.

ama sizin durum farklı tabii ülkeler farklı.

0 mesaj...
:lepi:
Mesajlaşmayı hiç sevmiyorum.
Gerçi telefonda konuşmaktan da gına geliyor bazen... fisfisfis
İdare ediyoruz ayrı yerlerde olmak zor. Offf...
şakkıdı

şimdi evliyiz ama sevgiliykende pek fark etmedi mesaj yazmayı sevmezmiş :umursamaz:
ama sizin durum bircok kişiye göre farklı ülkeler arası ama 1 mesajda az değil mi? yoksa ilk mesajı kimin yazdıgının bence bir önemi yok erken uyanana yazar neticede

ikimizde çalıştığımız için msjlaşıyoruz gün içinde 100 ortalama.. akşam da en az 2 satt teld egörüşüyoruz...ayy aşkıma doyamıyorum kii

ay 2 yıldır evliyiz adam iştede olsa teli elinden düşürmez bi kaç. saat mesaj çekmesemm niye mesaj cekmiyon derr mesajj çekmemek iyi ya arada insanın işi oluyo gücü oluyo benimki sürekli çeker sağolsunn :)

evlilik dahil 10 yıldır birlikteyiz kocamla. şimdiye kadar hiç mesajlaşmadık doğru düzgün.
ancak konuşamayacak durumdaysak söylememiz gereken önemli şeyleri mesaj atarız. ben üşenirim zaten mesajlaşmaya.
yazana kadar arayıp söylerim.
cidden merak ediyorum günde 100-200 mesaj atanlar neler yazıyorlar bu kadar
fisfisfis

Back
X