günde kac mesaj?

0 mesaj..
Çalıştığı için yoğun oluyo.. Çok önemli bişey olmadığı müddetçe aramıyorum..
Oda gündüzleri uyuduğumu bildiği için pek aramaz kaydirigubbakcemile3
Söylicek bişeyimiz varsa telefonda konuşuorus yani..
Muhabbet içinde telefonla konuşmayı yada msni tercih ediorus..

bizede msnden fırsat gelmiyor her gün sabah aksam msnden konustugumuz için ama işteyken atıyor devamlı aşkitooom:kedi:

ilk zamanlar günde 150-200 tane atardık uyuyana kadar ama şimdi iki yıl oldu artık günde 40-50 tane falan ama şuan bile hala gece mutlaka konuşuyoruz hemde sabahlara kadar aşkıcığımlaopuyorumnanaktan yani bu sabaha kadar konuşmalar bile bize yetmio tabi ki biz iki gün hiç teli kapatmadan konuşmuş aşıklarız yaniopuyorumnanaktanşimdi tabi garibim annemlerin uyumasını beklio sonra bi başlıoruz sabaha kadar 6 saat 7 de oluyo konuşuyoruz yani hihi :asigim:ama yinede doyamıorum canım ilkime=}

Bazen hiç atmayız bazen 30 tane falan atarız.
Artık yine atamıcak gibiyis kaydirigubbakcemile2

önceden 150 200den aşağı olmazdı ama şuanda sınava hazırlandığı için sevgilim fırsat bulup attıkça mesajlaşıyoruz
ama olsun o çalışsın istediği bölümü kazansın da yine mesajlaşırız eskisi gibiboshayallersmile

son zamanlarda 50-60 düşürdük önceleri 100ün üstündeydi..
msjlasmayı sevmeyen adamı tele bagımlı yaptım :D

evlenene kadar günde en az 100 mesaj yazıyyorduk mesajlarımız tamamen ücretsizdi 1000 bulduğum zamanlarıda bilirim hatta arkadaşımız telefon bayisiydi battılar sizin yüzünüzden derdi.sabah kim önce uyanırsa o mesaj atardı genelde de eşim akşamda ben daha geç yattığım için genelde ben son mesajı yazarım tabi telefon konuşmlarıda vardı

150-250 arası bişey sanırım. 2mizin de dersleri çok yoğun değilse güne 1-2 saat de konusma.. Ama bu ay vodafone'dan yapalım sms'leri dedik, sağolsun 100sms'le kısıtladı bizi:(

günde 150-200 ü buluyo ilk ben uyandığım için ben atıyorum msj sevgilime kalsa bu azmış bile deli ediyo bazen beni:hulya: akşamda muhakkak en az 1 saat konuşuruz ve bu 5 yıldır hiç değişmedi en güzeli bu kaydirigubbakcemile2

Sabahları beni uyandırır ödemelyle günaydın mesajı yazmayla bi başlarız günde 100-150 kontor bol olunca boş anda sürekli arar akşamları kontor bolsa 3-4 saat konuşuruz 1 yıldır bu böyle:)

günlük bilmiyorumda eskiden aylık 5000 sms biterdi,bazen mesajlaşarak sabahlardık,son 6 aydır falan 2000 sms falan atıyoruz,ortalama da günlük 30-50 arası ama kavga ettiğimiz zamanlar ben susmak bilmediğim için bu sayı 100lere çıkabiliyor :)

ama ilk ben mesaj atarım çünkü uyandırılmaktan hiç hoşlanmam.saat 2de günaydın mesajı attığım olmuştur:)

Back
X