Merhabalar bir haftadır öğlene kadar vajinamda kaşıntı hissediyorum . Kontrol ettim klitoriste mi emin değilim. Öğlen geçiyor ama öğlene kadar sistit gibi sürekli tuvaletim var ama sistitin başka belirtisi yok. kaşıntı hadsafhada. Akıntım da yok doktora gitmekten de gına geldi 2 defa mantar tedavisi gördüm. Ama o zaman hep akıntı oluyordu . Var mı başına gelip doğal yoldan bana çözüm önermek isteyen
Canım bende devamlı mantar oluyordum böyle şikayetlerim olunca elma sirkesi sürüyorum az bı yanma oluyor ama hemen geçiyor.
Evdeki herhangi bir sirkedende olur.( Temizlik sirkesi dışında tabi )
İlişkiden sonrada aynı şekilde kullanıyorum hatta banyodan sonra bile kullanıyorum.
Ara ara Gül suyu sürüyorum hepsini yapa yapa baya azalttım şikayetlerimi.
Başka cilt sorunların olursa onlar içinde Çay ağacı yağı kullanabilirsin canım
Canım bende devamlı mantar oluyordum böyle şikayetlerim olunca elma sirkesi sürüyorum az bı yanma oluyor ama hemen geçiyor.
Evdeki herhangi bir sirkedende olur.( Temizlik sirkesi dışında tabi )
İlişkiden sonrada aynı şekilde kullanıyorum hatta banyodan sonra bile kullanıyorum.
Ara ara Gül suyu sürüyorum hepsini yapa yapa baya azalttım şikayetlerimi.
Başka cilt sorunların olursa onlar içinde Çay ağacı yağı kullanabilirsin canım
Size ancak cevap verebildim elma sirkesi kullandım 1 hafta evet hafifledi . Gül suyu beni irite ediyor ama çay ağacı yağı alabilirim . Valla artık o kadar doktor her şey aynı elma sirkesi kadar rahatlatan olmadı teşekkürler :)