Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos güneş burcum aslan yükselen terazi ay burcum kova bunlar ne demek?

dukanyapanvegan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
225
15
118
Ankara
arkadaşıma böyleymiş dedim çok iyi falan dedi bu 3 ü olunca ne gibi kişilik ortaya çıkıyo karşı cinsle hangi burçla anlaşır merak ettim

Yükseleninin terazi olması demek, haritanda 1. evin terazi olması demek. Yükselen kısaca maskemizi, dış görünüşümüzü, diğer insanların bizi dışarıdan ve ilk olarak nasıl algıladıklarını, dışarıya yansıttığımız tavır ve kişiliği sembolize eder.
Güneş burcu benliğimizi, egomuzu, var oluş amacımızı gerçekleştirmek için hangi yolları seçtiğimizi ve seçmemiz gerektiğini ifade eder. Yani çekirdeğimizdir diyebiliriz. Ay burcu içgüdülerimizi, dürtülerimizi, en derin duygularımızı ve duygusal tepkilerimizi sembolize eder. Güneşin aslanda ayın kovada doğduğuna göre dolunayda doymuşsun. Dolunayda doğanlar, benlikleri ve duygusal-dürtüsel ihtiyaçları ve istekleri arasında sürekli bir kutuplaşma yaşarlar, bu yüzden genel olarak biraz gergin bir doğaya sahiptirler. Bu gerginlik kendi içinde hissettiğin bir gerginlik. Çünkü inanılmaz bir istekle arzuladığın, seni kendine çeken bir şey, egona ters düşebiliyor. Yani her zaman benliğin ve isteklerin, duyguların arasında bir seçim yapmak durumunda kalıyorsun.
Güneşin 11. evde. Yükseleninle aralarında sekstil yani 60 derecelik bir açı var ki bu destekleyici, pozitif bir açıdır.
11. ev-aslan güneşi sana çok hareketli, eğlenceli bir sosyal çevre ve arkadaş ortamı verir. Seni arkadaş ortamının aranan insanı yapar. İletişim, kitleleri organize etme, etkinlikler düzenleme konularında çok başarılı olursun. Yani senin çok başarılı sosyal etkinlikler gerçekleştirme, sosyal yardımlar, kuruluşlar inşa etme potansiyelin her zaman çok yüksek fakat bunun için tembellik yapmaman, adım atman, işe koyulman gerekir.
Eğer sen etliye sütlüye karışmamayım dediğin bir ruh haline bürünürsen, her tarafın potansiyel ve pozitif olasılıklarla dolu olmasına rağmen günlerin sessiz, sakin, hiçbir atraksiyon, etkinlik, etkileşim olmadan geçip gidebilir.
Ayın 5. evde. 5. ev aşk, flört, eğlence evidir.
Ayının burada olması senin duygularını açığa çıkarman, duygularını rahatça ve samimice ifade edebilmen için eğlenebileceğin, senin içindeki çocuğu açığa çıkaran bir partnere aşık olman gerektiğini vurguluyor.
Bir de ayın kovada tabi. Bu aslında bir kişiye bağlanmayı zorlaştıran, ilişkilerde özgürlük arayışı getiren bir yerleşim.
Ama dediğim gibi, eğer senin içindeki çocuğu ortaya çıkarmana yardım eden, seninle yeni şeyler keşfetmeye hazır olan, toplumun tabularını kafaya takmayan, özgür ruhlu, vicdanlı, evrensel düşünen, adalete önem veren, haksızlıklara karşı çıkan bir partner olursa ona aşık olabilir ve o zaman o kişiye bağlanabilir ve duygularını ona rahatlıkla ve korkmadan ifade edebilir hale geliyorsun.
Aşık olacağın kişi böyle biri ya da böyle biri olacak.
Bu arada 11. ev kova burcunun doğal evidir, 5. ev ise aslan burcunun doğal evidir. Sende aslan burcu kovanın evine, kova burcu aslanın evine düşmüş yani karşılıklı birbirlerini ağırlıyorlar.
Bu durum, şu başta bahsettiğim "benliğin ve duyguların arasındaki çekişme" durumunu bir anda tersine çevirebilir ve bir anda, duygularına ters gelen şeyi duyguların desteklemeye ve savunmaya başlarken, egona ters gelen şeyleri de egon desteklemeye ve savunmaya başlayabilir.
Yani sen de işin içine duygular girdiğinde ciddi kafa karışıklıkları, gelgitler yaşayan insanlardan birisin.
Ama bu kafa karışıklıkların senin kendini ifade edişine olumlu yansıyor. Yani ne hissedersen hisset bunu karşı tarafa sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi başarabiliyorsun.
Tabi haritadaki diğer göstergelere de bakmak lazım ama kendini ve duygularını rahatlıkla karşı tarafa hissettirebilir, ifade edebilir görüntüsü çiziyorsun bu 3 yerleşiminle.

çok teşekkür ederim tam beni anlatmışsınız duygum ve mantığım sürekli çelişiyor ama hep duygularıma göre hareket ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…