• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş doğar mı bi gün?

heramora

Be different
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
3.636
4.583
133
Herkese merhaba beni hatırlayanlar olacaktır. 3 yıl kadar yoktum. Boşanma kararı aldıktan sonra hesabı dondurmuştum. Yaklaşık 2.5 yıl önce sorunlu bi evliliği anlaşmalı bitirdik. Bitirdikten sonra bi süre eski eşten bi şeyler beklesem de daha sonra unuttum onu çok şükür. Merak edenler olacaktır, hatırlayanlar olacaktır diye böyle bi giriş yaptım.

Eski eşimi unuttum. Bu işlerden uzak durdum. Birilerinden hoşlansam da, görüşmek isteyen olsa da açık kapı bırakmadım.

Biri oldu gerçekten kimyamın tuttuğu. Adam beni ikna etmek için bile çok uğraştı. Zor bela ikna etti. Sonra kendimden ittim bi şekilde onu da. Hep mi böyle olacak diye düşünüyorum. Aşırı mantık çalıştırıyorum. Ani çıkışlarım oluyor. Fevri ve histerik davranabiliyorum. Sorunlu evliliğin arkasından bi de gerçekten sevdiğim 2. Kişiyle de bi şekilde olduramayınca, dipte gibi hissediyorum kızlar. Kendimi bu işlere kapatmak istiyorum. Doğru mu düşünüyorum sizce? Güneş doğar mı bi gün, tepelerin arkasından? :110:

Güneş her zaman doğar, umut her zaman vardir, allah yar ve yardimcimiz olsun. Sarkida diyor ya inanin çocuklar güzel günler göreceğiz günesli günler

Güneş her zaman doğar, umut her zaman vardir, allah yar ve yardimcimiz olsun. Sarkida diyor ya inanin çocuklar güzel günler göreceğiz günesli günler
Tamamen inancımı kaybettim. Eski eşten sonra 2. Bi kişiyle de olmadı. Psikolojik yardım da alıyorum aslında. Ama kafamı değiştiremiyorum. Çok isterdim bu işlere tamamen kendimi kapatmayı

Neden güneşin doğmasına izin vermiyorsunuz o halde?☺️
Cevap sorunuzun içinde aslında.
Kendinizi kapatmayın duygusal anlamda.
Fırsat verin karşınızdaki insana, herkes aynı değildir ki.
Tekrar yara almaktan korkuyorsunuz sizi anlıyorum, kötü bir evlilikten sonra mantığınızı da konuşturmanız son derece doğru yanlış diyemem.
Fakat mantık süzgecinizden geçen birini de duygusal süzgeçten geçirmeye korkmayın ☺️ Güzel düşünelim güzel olsun. Unutmayınki rengarenk gökkuşağı bile yağmurdan sonra çıkar 🌸☺️

Nasip boyle isler,acele etmeyin.Yeriniz de olsam kendimi biraz gelistirmeye odaklanirdim.Bol bol kitap okuyun,imkaniniz varsa egitiminizi yukseltin,yabanci dil ogrenin,dolu dolu yasamaya bakin hayati.Bunun icin ille de bir erkege zaten ihtiyac yok.Olacaksa da zaten gec olsun hayirlisi olsun.

Neden güneşin doğmasına izin vermiyorsunuz o halde?☺
Cevap sorunuzun içinde aslında.
Kendinizi kapatmayın duygusal anlamda.
Fırsat verin karşınızdaki insana, herkes aynı değildir ki.
Tekrar yara almaktan korkuyorsunuz sizi anlıyorum, kötü bir evlilikten sonra mantığınızı da konuşturmanız son derece doğru yanlış diyemem.
Fakat mantık süzgecinizden geçen birini de duygusal süzgeçten geçirmeye korkmayın ☺ Güzel düşünelim güzel olsun. Unutmayınki rengarenk gökkuşağı bile yağmurdan sonra çıkar 🌸
Haklısınız. Biraz mantığı rafa kaldırıp duygusal bakabilsem düzelecek sanki. Her anlamda işimde bile sadece mantıkla yaklaşıyorum. Umut her zaman vardır derler ya... çok haklısınız

Nasip boyle isler,acele etmeyin.Yeriniz de olsam kendimi biraz gelistirmeye odaklanirdim.Bol bol kitap okuyun,imkaniniz varsa egitiminizi yukseltin,yabanci dil ogrenin,dolu dolu yasamaya bakin hayati.Bunun icin ille de bir erkege zaten ihtiyac yok.Olacaksa da zaten gec olsun hayirlisi olsun.
Erkeğe ihtiyaç yok bende hep böyle yaklaştım. İstemedim hiç. Tam 2. Kez güvendim yine elimde patladı. Akışa bırakamıyorum. Sürekli kendimde sorun arıyorum, beynimin içinde hep Sen sorunlusun kızım, adamları iten sensin diye kendimle konuşuyorum

Gecmiste yasiyor olabilirmisiniz o yuzden suanin kiymetini bilemiyorsunuz belki..

ben de bu konulara hep benzer yorumu yapıyorum ama doğru kişiyi bulmak gerçekten zor. hiç evlenmemiş de olsanız boşanmış da olsanız durum aynı. kendinizi kapatmayın ama ille de olacak diye bir beklentiye de girmeyin. rahat olmak lazım. olursa olur. olmazsa da ne yapalım.

Doğru kişi diyoruz ama çevremde gördüğüm, duyduğum ilişkilere bakıyorum da..
Mesela bir çifte bakıyorum adam ne kadar ideal görünüyor. Hayatındaki kız ne kadar mutlu. Ama aynı adamın daha önceki ilişkisindeki kızı ne kadar üzdüğünü veya aldattığını duyuyorum. Bu sefer biri için yanlış olan kişinin bir başkasının doğrusu olduğunu fark edince doğru kişi olmanın insanın elinde olduğunu düşünüyorum.
Doğru kişi olmak kısmen insanın elinde.
Ve mükemmel insan yok.
İnsanlara şans verin bence, yılmayın.

Evet gidenin arkasından ağlamayı huy edindim. Hiçbi zaman hemen ayağa kalkamadım. Haklısınız bu konuda
Bakma kalktim diyenlerde geceleri yorgani ustune cekip agliyor insan gonul bagi kurdugu bi esyayi bile kolay kolay atamiyor insan bu neticede anilar emekler hemen silinecek seyler degil sende haklisin kendini hazir hissedene kadar kabugundan cikma bosver kim ne diyorsa desin

Doğru kişi diyoruz ama çevremde gördüğüm, duyduğum ilişkilere bakıyorum da..
Mesela bir çifte bakıyorum adam ne kadar ideal görünüyor. Hayatındaki kız ne kadar mutlu. Ama aynı adamın daha önceki ilişkisindeki kızı ne kadar üzdüğünü veya aldattığını duyuyorum. Bu sefer biri için yanlış olan kişinin bir başkasının doğrusu olduğunu fark edince doğru kişi olmanın insanın elinde olduğunu düşünüyorum.
Doğru kişi olmak kısmen insanın elinde.
Ve mükemmel insan yok.
İnsanlara şans verin bence, yılmayın.
Evet son ilişkimde duydum bunu. Doğru kişisin, eski eşin için yanlış olsan da benim için doğrusun dedi. Ama aşırı mantık devreye sokarak zamanla kendimden ittim. O bekardı, sürekli aklımda o bekar hiç evlenmemiş bu iş olmaz uzak dur, bunlar döndü durdu. Ve ittim bi şekilde onu kendimden. Sanki kendi ellerimle soğuttum, onu çaresiz bıraktım. Ve bu bir döngü gibi geliyor bana. Sanki 100 kişi de gelse 100 kez aynı şeyler olacak...

Evet son ilişkimde duydum bunu. Doğru kişisin, eski eşin için yanlış olsan da benim için doğrusun dedi. Ama aşırı mantık devreye sokarak zamanla kendimden ittim. O bekardı, sürekli aklımda o bekar hiç evlenmemiş bu iş olmaz uzak dur, bunlar döndü durdu. Ve ittim bi şekilde onu kendimden. Sanki kendi ellerimle soğuttum, onu çaresiz bıraktım. Ve bu bir döngü gibi geliyor bana. Sanki 100 kişi de gelse 100 kez aynı şeyler olacak...
Bunu kırmak sizin elinizde, bunu siz de biliyorsunuz. Şöyle düşünün, çok istediğiniz birinin size şans tanımaması ne kadar ağrınıza giderdi değil mi? Size hiç şans vermeyip, ilişkinize inanmaması.. Hayatınızdaki kişilere şans verin, hiç mi hak etmiyorlar? Yanlışını gördüğünüz yani telafisi olmayan yanlışını gördüğünüzde biletini kesersiniz. Şans tanımalısınız.🙏

Icindeki günes dogduktan sonra hersey mümkün..

Önce kendini sev ve say.

Bunu kırmak sizin elinizde, bunu siz de biliyorsunuz. Şöyle düşünün, çok istediğiniz birinin size şans tanımaması ne kadar ağrınıza giderdi değil mi? Size hiç şans vermeyip, ilişkinize inanmaması.. Hayatınızdaki kişilere şans verin, hiç mi hak etmiyorlar? Yanlışını gördüğünüz yani telafisi olmayan yanlışını gördüğünüzde biletini kesersiniz. Şans tanımalısınız.🙏
Evet haklısınız. İnsanları üzmekten başka bir şey yapmıyorum bazen. Akışa bırakmayı öğrenemedim. O kadar şey yaşadım üstelik... hem insanlara hem hayata şans vermem lazım. Akışa güvenmem gerekiyor

Back
X