Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu modelin de yanları açık olduğu için gözü bir nebze korumasız bırakıyormuş gibi geliyor bana,o yüzden yanları da kapatacak gözlük modellerine baktım şimdiye dek.Sen ne düşünüyorsun?
Kızlar atasunda şu gözlüğü denemiş beğenmiştim,ama satıcı ısrarla bunun erkeksi bir gözlük olduğunu söyleyip soğutmuştu beni.İnternette buldum resmini.Sizce erkek gözlüğü gibi mi,kötü mü durur kesinlikle?
bu modelin de yanları açık olduğu için gözü bir nebze korumasız bırakıyormuş gibi geliyor bana,o yüzden yanları da kapatacak gözlük modellerine baktım şimdiye dek.Sen ne düşünüyorsun?
Ben de su ana dek hic yanlari kapali gozluk kullanmadim, daha korumasiz biraktigina inanmiyorum sekerim :) tabi ki yanlar kapali olunca gunes daha az ulasiyor goze ama aradaki fark onemli degil bence..