- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi UyuyanGuzel
-
merhaba banada cilt doktoru coppertone tavsiye etti bende elimdeki bitsin coppertone almayi düsünüyorum seninde dedigin gibi nemlendirici özelligi de varmisSelam Uyuyan Güzel:)
Ben açıkçası bu ürünlerden ziyade, kendi kullandığım ürün hakkında yorum yazabileceğim. Epey bir araştırmadan sonra, Coppertone forte plus spf 50 aldım eczaneden ve bir aydır da her gün sabah kullanıyorum. Aynı zamanda nemlendirici olduğundan, bir taşla 2 kuş vuruyor ve kesinlikle sivilce vb. cilt sorunları yapmıyor, cildi kapatmıyor. Miktarı da fazla, bir sene boyunca hayli hayli yetecek. Cilde sürüldükten sonra bir parlaklık veriyor; ama sağlıklı bir parlaklık. Makyaj yapacağınız zaman da, iyi bir baz oluyor.
Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...
Sevgilerimle
Selam Uyuyan Güzel:)
Ben açıkçası bu ürünlerden ziyade, kendi kullandığım ürün hakkında yorum yazabileceğim. Epey bir araştırmadan sonra, Coppertone forte plus spf 50 aldım eczaneden ve bir aydır da her gün sabah kullanıyorum. Aynı zamanda nemlendirici olduğundan, bir taşla 2 kuş vuruyor ve kesinlikle sivilce vb. cilt sorunları yapmıyor, cildi kapatmıyor. Miktarı da fazla, bir sene boyunca hayli hayli yetecek. Cilde sürüldükten sonra bir parlaklık veriyor; ama sağlıklı bir parlaklık. Makyaj yapacağınız zaman da, iyi bir baz oluyor.
Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...
Sevgilerimle
malesef yüzümdeki güneş lekeleri nedeniyle yaz kış güNeş kremi kullamam gerekiyor.hal böyle olunca da markalar hakkında bir hayli deneyim edindim.bir çok güneş kremi denedim ancak birçoğu siyah nokta sivilce yaptı ya da daha iyi ihtimalle yağladırdı. benim en çok memnun kaldığım babenin yağsız güneş kremi oldu. babe dermokozmetik bir marka kesinlkle tavsiye ederim:)
malesef yüzümdeki güneş lekeleri nedeniyle yaz kış güNeş kremi kullamam gerekiyor.hal böyle olunca da markalar hakkında bir hayli deneyim edindim.bir çok güneş kremi denedim ancak birçoğu siyah nokta sivilce yaptı ya da daha iyi ihtimalle yağladırdı. benim en çok memnun kaldığım babenin yağsız güneş kremi oldu. babe dermokozmetik bir marka kesinlkle tavsiye ederim:)
spf30 ustu zararliymis cilt icin. gunes kremi alirken lutfen dikkatli ol canim.
Bir kac gun once doktorlar tarafindan aciklanda, ozellikle cocuklarda cok dikkatli olmak gerekirmis.
bu konuyu acarak cok iyi yapmisin canim, arastirip bilindik guvenilir bi markadan almak gerekir bence.
bende babe kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum, cilde parlaklık veriyor makyaj altına da çok iyi bi baz oluyor hem doğal bi ürün... temizleyicisi toniğide bi harika....
kizlar ben fiyatina aldanip la roche'un anthelios losyonundan aldim...
almaz olaydim igrenc...
bu losyona yagsiz diyenler hayatlarinda yagsiz krem ya da losyon kullanmamis olmali...
vicik vicik bir sey, sanki annem pi$i yapmis ondan yemisim de elimden kalan yagi yuzume suruyormusum hissi veriyor banabir de bu losyon minicik minicik putur putur bir seyler iceriyor...
kesinlikle tavsiye etmiyorum...
hala arastirmalarim devam ediyor, sanirim shiseido alicam bir dahaki sefere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?