İyi günler arkadaşlar. Benim dermatolog güneş lekeleri için Löykotomos Eğreltisi takviyesi önerdi. 10 gündür kullanıyorum. Gözle görülür bir etkisi olduğu kanaatindeyim. O yüzden tavsiye etmek istedim. Farklı bir kaç marka var. Kendiniz incelersiniz. Güneş Korumasında Bilinçli Bakım: Löykotomos Eğreltisinin Rolü
İyi günler arkadaşlar. Benim dermatolog güneş lekeleri için Löykotomos Eğreltisi takviyesi önerdi. 10 gündür kullanıyorum. Gözle görülür bir etkisi olduğu kanaatindeyim. O yüzden tavsiye etmek istedim. Farklı bir kaç marka var. Kendiniz incelersiniz. Güneş Korumasında Bilinçli Bakım: Löykotomos Eğreltisinin Rolü
Bana doktorum kendi verdi. Tablet şeklinde. Ben kremlerdense içten beslenmenin daha yararlı olduğunu düşünüyorum. İnternette bir kaç farklı marka daha var. Erişimi kolay ama bilen yok. Ben memnun kaldığım için paylaşmak istedim.
Löykotomos Eğreltisi 10.000’den fazla eğrelti otu türünden biriymiş. UV ışınlarının zararlı etkilerinden kaynaklanan hücre ölümünü önlüyor ve bloke ediyormuş. Ülkemizde pek bilen yok. Paylaşmak istedim.