S simgecikk Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2012 8 0 36 İzmir 26 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simgecikk #1 yüzümde güneş lekeleri çıktı. ne yapsam geçmiyor. kurtulamam lazımmmmm.......... bildiğiniz bir yöntem var mı?????
yüzümde güneş lekeleri çıktı. ne yapsam geçmiyor. kurtulamam lazımmmmm.......... bildiğiniz bir yöntem var mı?????
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 746 363 13 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simgecikk #2 bır arkadaşım dermatoloğunun tavsıyesı ile coppertone 40 losyon kullandı ..memnundu.. şu an aknelı olan kardeşimde kullanıyor.. kendım akne tedavım bıtınce tenımdekı guneş ve akne ızlerım için gıttım.. bende dıfferın jel kullandım..işe yaradı.. ama once bır dermatoloğa başvurmalısınız..duydum aldım yapmayın bnce..
bır arkadaşım dermatoloğunun tavsıyesı ile coppertone 40 losyon kullandı ..memnundu.. şu an aknelı olan kardeşimde kullanıyor.. kendım akne tedavım bıtınce tenımdekı guneş ve akne ızlerım için gıttım.. bende dıfferın jel kullandım..işe yaradı.. ama once bır dermatoloğa başvurmalısınız..duydum aldım yapmayın bnce..
tetemi şeker kız hamdi Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2010 292 17 118 40 Baku 12 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simgecikk #3 güneş koruyucu krem kullan, c vitamin içerikli olursa cild lekelerine iyi gelecek aynı zamanda.