Merhaba Mannaq, forumların birinde Ersağ leke açıcı krem alacağını yazmışsın. alıp kullandın mı? şuan sonuç nedir? merak ediyorum. benim de güneş lekesi problemim var. yaz gelince koyulaşıyor, özellikle denize gittiği sıralarda. 3 yıl oldu, denemediğim şey kalmadı. bu kış kimyasal peelin yaptım 4 seans, cildim çok soyuldu ama tamamen geçmedi. başkaları şuan onu fartk edemiyor ama ben o lekelerin yerini bildiğim için gölge halini görüyorum. artık bu mevsimden itibaren kimyasal peeling yapılmaz. bıraktım. yaz tatiline kadar krem türü şeylerle geçirebilir miyim diye düşünürken, forumları okurken senin Ersağ kullanacağını gördüm. şuan sonucu merak ediyorum. bana da tavsiye ettiler bu ürünü ama güvenemedim. kullanan biri söyledi, kendisi aynı zamanda cilt bakım uzmanı.onu tanıyan bşak bir arkadaşım vasıtasıyla telefonda konuştuk. arkadaşım onun yüzündeki lekelerden bahsetti ve kullandığı ürünü söyledi. benim leke çok derinlere işlemiş. hemen geçecek gibi değil, öyle yüzeysel bir leke olsaydı bu kadar kimyasal peeling le geçerdi. cevabını bekliyorum. teşekkürler :))
Merhaba canım aramıza hoş geldin..Öncelikle şunu belirteyim doğal kremlerden bize fayda yok..Ben bir sürü krem kullandım işe yaradığını görmedim..Bende ne yapacağımı ne kullancağımı bilmiyorum artıkarkadaslar mrb uzun zamandır bu konuyla ılgılı sürekli okuyorum bi kremden bahsedılıyo 100 kişi memnunum dese 101 kişi hayır bunlar yalan denedım ama sonuc vermıyo dıyo hangısıne ınaancagımı sasırmıs durumdayım
şu güneş lekelerine tıbbi bir çözüm bulunsun artık sene olmuş 2013 kurtulmak istiyorum lekelerden
benimde hem güneş lekelerim hemde sivilce lekelerim vardı cildiyeye gittim doktor hap ve jel verdi ve lekelerim geçti güneş zarar verdiği için yüzüme güneş kremi sürüp öyle çıkıyodum ilaç kullanırken.sivilce lekelerim yine oluşmaya başladı ama güneş lekelerim kalmadı 2 yıl önce kullanmıştım ilaçları cildiyeye gitmedin mi hiç ?
acnelyse cilt yenilemede süper
Dermatolojiye çok gittim. Fakat lekelerim 10 yıl önce oluştuğu için kesin çözüm alamadım canım.. Senin kullandığın hap ve krem neydi hatırlıyor musun?
Hmm anladım canım bu kremi doktoruma soracağım kullan derse bende kullanayım..jelin adı clindoxyl ama hapı hatırlamıyorum içinde 6 tane vardı 3 tanesini kullandım 3 tanesinide 15 gün sonra kullanıcaktım ama hapımı kaybettiğim için kullanamadım ona rağmen iyi gelmişti.
Hmm anladım canım bu kremi doktoruma soracağım kullan derse bende kullanayım..
Ben jeli sivilce için kullanıyorum zaten Bioderma Sebium Global Kremle birlikteo jel genelde sivilceleri kurutması için veriliyo tek başına bi işe yarayacağını zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?