Guney kore dizilerini Turce alt yazili seyredin.

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
104
648
Diğer
Arkadaslar Amerikada yasiyorum oncelikle onu belirteyim kendim seyrederken bir sorun yasamadim.
Iki site buldum bir yeni baslayan dizileri hemn koyuyorlar.
Bir tanesinin adi Viki
Bu sitenin ki de ingilizcede dahil turkce alt yazili seyredebiliyorsunuz dizileri 10 dakika da bir reklam cikiyor ama skip butonuna basarsaniz kayboluyor reklamlar.
Ozellikle bu siteyi cok begendim cunku insanlarin yazdigi yorumlari ust kisimda gorebiliyorsunuz.istemezsenin ustte baloncuk gibi bir resme tiklayip kayboluyor.

Digerinin adi ise Dramafever
Bu sitede ise sirf alt yaziliyor veriyor.ispanyol latin dizleri de cikiyor.

çok teşekkürler güney kore dizilerini seviyorum iyi oldu

Ben de cok seviyorum.couklarim biraz buyusun ilk yapicagim sey kore ye gitmek olucak.
Kendime koreli bir arkadas bulmayim biraaz dilini ogrenmeyi cok istiyorum.

Ben de cok seviyorum.couklarim biraz buyusun ilk yapicagim sey kore ye gitmek olucak.
Kendime koreli bir arkadas bulmayim biraaz dilini ogrenmeyi cok istiyorum.

sen link verdiğinden beri tümgün izlemeye başladım öbür türlü zor oluyordu sağol canım umarım gidersin birgün

Bende surekli seyrediyorum ozellikle My love from another star dizisine hastayim.
Bugun 12.bolumunu seyrettim cok guzeldi.
Aslinda amerika da kore li bulmak daha kolay hatta eski mahellemde kore marketi var di ama ortam yaratamadim cocuklardan.
Eskiden dil kurslarinda cok arkadasim olurdu.kore festivali de ekimdeymis kacirdim neyse artik kimchi yiyip kore yi dinlemek istiyorum.

bende master's sun yeni bitirdim

Ben konuya yorum yazali kac ay gecmis ben bir site daha buldum.ustelik Turk sitesi Yeppudaa diye girerseniz cikiyor uye olmadan seyredbiliyorsunuz.
Korecemi bayagi ilerlettim bu arada ama kendime koreli bir arkadas bulamadim.Eski mahellemde cok vardi koreliler hatta kore marketleri bile var.
Iyi seyirler size.

asyafanatiklerinden izliyorum bende dizileri filmleri...

Bu arada İstanbul korece kampı varmış... 4 gün boyunda... okul gibi sabah 9 akşam 5

videolarını falan izledimde koreli eğitmenlerde var.. form doldurup gidiyorsunuz. 80 liraymış ücretide girişte veriliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…