Güngün BHCG değerlerim ve farklı yorumlar.

semracrbc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
6
0
36
Artvin
İlk mesajım olduğu için temennim herkese Allah güzel bebişler nasip etsin inşallah.

Son Regl dönemim 15 Ekimdi.

BHCG değerim 22/11/2011 7 gün geciktiğinden yaptırdım değerim 1.20 NAGATİF.
BHCG değerim 05.12.2011 20 gün geciktiğinden yaptırdım 253.77 POZİTİF , Prolaktin 30.14 ,,,, 4 yılın sonunda tüp bebek denemesi yapmak üzereyken müthiş sevindik.
BHCG değerim 07.12.2011 2 gün arayla yapmak dış gebelik için iyiymiş 619.71 çıktı 2 katından çok az fazla. dış gebelik olmadığını söyledi doktorum.
BHCG değerim 08.12.2011 1 gün sonra günde en fazla 2 defa çok küçük kanama olduğum için yaptırdım (lekede denebilir) 1151.00 POZİTİF
BHCG değerim 12.12.2011 4 gün sonra dış gebelikten veya düşükten korktuğum için yaptırdım 3667.58 POZİTİF.

14.12.2011 == kanamalarım azar azar devam ediyor, doktor ultrasonda keseyi göremedi, 1 hafta sonra gel bakalım dedi, ümidim azaldı neden 1 hafta sonraya attı beni ümitsizmi bukadar?

14.12.2011 == BHCG değerim 5.108 12 aralıktaki değerden fazla ancak 2 katı artmamış korkmam gerekirmi.?

Arkadaşlarım lütfen değerlerime bakarmısınız. eşimin spm sayısı 4m civarıydı bendede POLİKİSTİK OVER rahatsızlığı olduğu için bebiş yapamıyoduk 4 yıldır.

acaba değerlerim normalmi Allah herkese bebiş nasip etsin banada en sonunda nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
bence değerler gayet güzel herhangi bir terslik yok gibi görünüyor.zaten doktorun da demiş ama sen bu kadar beklediğin için konduramıyorsun hep kötü düşünüyorsun.bence tadını çıkar bal gibi hamilesin allahım tamamına erdirir inşallah tüm güzelliklerini yaşamayı nasip eder.boş yere kendini üzme keyfini çıkar

canım bencede maşallah gebesinn.tüp bebeğe gerek kalmadan hediyen gelmiş.inşallah allah tamamına erdirir.demekki hiiçkimse için umut bitmiş değil.4m derken 4milyonmu.gerçekten mucize.süpperrrrrrrr

canım bencede maşallah gebesinn.tüp bebeğe gerek kalmadan hediyen gelmiş.inşallah allah tamamına erdirir.demekki hiiçkimse için umut bitmiş değil.4m derken 4milyonmu.gerçekten mucize.süpperrrrrrrr

çok saolun arkadaşlar mutlu dilekleriniz için.

4milyondu en son 3.5 milyona düştü varksl ameliyatından önce 6milyondu. düştü artmaktan ziyade.

kanama olması normalmi arkadaşlarım ? gebeliklerin %25 i kanamalı oluyormuş diyolar ama inanmıyorum ya korkuyorum

kanama olabiliyor ama normal mi onu ancak doktor bilebilir progestan falan vermedi mi doktorun.bol bol uzan yat dinlen hiç ağır iş yapma kendini de yorma.sen önlemini al gerisi allaha kalmış bol bol da dua et tabii bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana.

bikaç doktora sordum progestan kullanabilirsin dediler ancak benim doktorum iğne verdi bide krem verdi (crinone krem)
(reflü gastrit problemlerim var ilaç kullanamıyorum)

tadını çıkar, kötüşeyler getirme aklına. doğacak olan bebek inan bana doğuyor her koşulda. ben de pcos hastasıyım, ilk bebeğimi kaybettim ama tek damla kan görmedim. kızımda ise 3 ay kanamam oldu.içini ferah tut, inan senin ruh halin aynen o minik yüreğe geçiyor. sen endişeli olma, kendine güven ve allaha emanet et bebeğini ki o da sana tutunsun. sadece bir önerim var, ben bunu yaşadığım için söylüyorum.pcos hastaları insülin dirençli olur genelde ve bu gebelikte şeker olarak çıkar. 24. haftayı beklemeden şeker yüklemesi yaptırtırsan çok iyi olur, yükseliş varsa önlemini alırsın. bebeğini sağlıkla kucaklaman dileğiyle...

bu arada muhtemelen progynx ya da proluton iğne vermiştir, progesteron içerir o da ve haptan daha etkili.

Son düzenleme:
cnm allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim al bebişini kuçağına :)) banada umut oldun valla benimde adet geçikmemin 3.günü 1.47 çıktı doktorum adet olmazsan cmrtesi yine gel dedi keşke benim mucizemde gerçek olsa:)) tekara tebrik ederim seniii..:)))

ıyı günler arkadaşlar banada yardımcı olur musunz

ben adetime bir gün varken idrar testi yaptırdım pozitif çıktı adet günümde kan testi yaptırdım değerim 287 çıktı adet olmam gereken tarihten 4 gün sonra doktora gittim makinada kese gözükmedi bir hafta sonra görüşelim dedi ama vakit geçmiyor şimdi ben kaç haftalık hamileyim. bu sonuçlar normal mi sat günüm 10 kasımdı 21 günde bir adet oluyorum bana yardımcı olurmusunz

287 benimki gibi, 2 gün sonra tekrar yap benim gibi 550 civarı bişi çıkması lazım

287 benimki gibi, 2 gün sonra tekrar yap benim gibi 550 civarı bişi çıkması lazım

Allah gönlüne göre versin son sat tarihine göre 6+1 günlük hamilesin.Kese ancak bu hafta sonunda yada önümüzdeki hafta içinde görülebilir.Dra gittiğinde bol su içki rahat görme şansın arttır:)hayırlı haberlerini alırız inşallah...

3667 çıkan değerime rağmen kesemin görünmemesine şaşırıyorum, doktor da 1 hafta sonra gel deyince iyice ümitlerimi yitirdim neden 3-4 gün sonra değilde 1 hafta sonra dedi ümitsizmi bebişimden, kanamalarım azar azar devam ediyor.

Allah gönlüne göre versin son sat tarihine göre 6+1 günlük hamilesin.Kese ancak bu hafta sonunda yada önümüzdeki hafta içinde görülebilir.Dra gittiğinde bol su içki rahat görme şansın arttır:)hayırlı haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…