İlk mesajım olduğu için temennim herkese Allah güzel bebişler nasip etsin inşallah.
Son Regl dönemim 15 Ekimdi.
BHCG değerim 22/11/2011 7 gün geciktiğinden yaptırdım değerim 1.20 NAGATİF.
BHCG değerim 05.12.2011 20 gün geciktiğinden yaptırdım 253.77 POZİTİF , Prolaktin 30.14 ,,,, 4 yılın sonunda tüp bebek denemesi yapmak üzereyken müthiş sevindik.
BHCG değerim 07.12.2011 2 gün arayla yapmak dış gebelik için iyiymiş 619.71 çıktı 2 katından çok az fazla. dış gebelik olmadığını söyledi doktorum.
BHCG değerim 08.12.2011 1 gün sonra günde en fazla 2 defa çok küçük kanama olduğum için yaptırdım (lekede denebilir) 1151.00 POZİTİF
BHCG değerim 12.12.2011 4 gün sonra dış gebelikten veya düşükten korktuğum için yaptırdım 3667.58 POZİTİF.
Arkadaşlarım lütfen değerlerime bakarmısınız. eşimin spm sayısı 4m civarıydı bendede POLİKİSTİK OVER rahatsızlığı olduğu için bebiş yapamıyoduk 4 yıldır.
acaba değerlerim normalmi Allah herkese bebiş nasip etsin banada en sonunda nasip etsin inşallah.
canım bencede maşallah gebesinn.tüp bebeğe gerek kalmadan hediyen gelmiş.inşallah allah tamamına erdirir.demekki hiiçkimse için umut bitmiş değil.4m derken 4milyonmu.gerçekten mucize.süpperrrrrrrr
ıyı günler arkadaşlar banada yardımcı olur musunz
ben adetime bir gün varken idrar testi yaptırdım pozitif çıktı adet günümde kan testi yaptırdım değerim 287 çıktı adet olmam gereken tarihten 4 gün sonra doktora gittim makinada kese gözükmedi bir hafta sonra görüşelim dedi ama vakit geçmiyor şimdi ben kaç haftalık hamileyim. bu sonuçlar normal mi sat günüm 10 kasımdı 21 günde bir adet oluyorum bana yardımcı olurmusunz
287 benimki gibi, 2 gün sonra tekrar yap benim gibi 550 civarı bişi çıkması lazım
canım bencede maşallah gebesinn.tüp bebeğe gerek kalmadan hediyen gelmiş.inşallah allah tamamına erdirir.demekki hiiçkimse için umut bitmiş değil.4m derken 4milyonmu.gerçekten mucize.süpperrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?