günler bi türlü geçmiyo mu neee diyenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi JUSE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul
22.haftama yeni girdim.çalışmama rağmen sanki zaman geçmiyo önümdeki haftalar nasıl bitecek bilmiyorummmm....

biraz da mız mız geçiyo günlerim.kasık ağrısı idrar torbasına baskı hissi......vs.vs..

benim gibi olanlar yada doğurupta ayy bende senin gibiydim diyenlerrr var mı????

ayy evet o ben işde cok sıkıldım artık dogsun istiyorum kucagıma alayım
tekmelerını saymakdan bıktım :)

36. hafta mi yeni bitirdim. artik dogsun istiyorum bebisim. hamileliktende skildim galiba. normale donsun hrsey bebegim kucagimda olsun istiyorum. allah herkese kolay dogumlarr nasip etsin.:16:

38 haftalık hamıleyim yarın doğuma gidiyorum,inşallah yarın bu saatlerde çoktan kucağıma almış olacağım oğlumu...
Gerçekten 6. aydan sonra özellikle zaman geçmiyor gibi geliyor insana son bı ıkı hafta da ben nasıl doğurucam rahattım 9 aydır hissi oluyor:))en azından bende öyle oldu..O idrar olayı artarak devam edıyor gecede 5-6 kez uyanıp tuvalete gıdıyorsunuz.Bir de son aylar erken doğum olmasın bebek susuz kalmasın diye su içemeye daha da dikkat etmenız lazım bölece tuvaletle kanka olarak geçip gidiyor zaman:))

bende 36 haftamı bıtırdım kontrole gıttım bugun sonra nstye gırdım...beklıyorum doktor dıycek bebek geliyo artık yok demedı...senın hıç doğurmaya nıyetın yok dedı..sıkıldım bende artık oğluşum gelsın ıstıyorum yaaa...

hamile kaldım bi baktım 6 ay geçmiş hiç anlamadan sonra 7 ay oldu ve sanki zaman durdu takıldı şimdi 8e girdim ama nasıl girdim bakıorm tarih ilerliyo sanki bn yerimde sayıyorum hesabı bi türlü geçmio yada bn geçiremiyorum artık zaman gecmedıgı ıcın erken doğsa falan dıyorum sonrada korkuyorum erken olurda sorun olursa diye

Şükredin halinize ya ben ne yapayım 24.haftadan beri yatıyorum bu sürenin büük kısmı hastanede geçti ve şimdi de hastanedeyim.Doğuma kadar hastanede kalıcam büyük ihtimal.Herşeye rağmen bi şekilde geçiyo işte zaman.Sanki hep içimizde kalacaklar gibi geliyo ama elbet çıkacaklar heralde :9:

sız bı de 7. aydan sonrasını gorun kzlar.hıc gecmıyor :) benım kızıın dogacagı gunden 4 gun gec geldı hem de :D

Kızlar bi de sanırım sıkıntılı geçiyosa zor ilerliyo zaman.benim hiç hamile gibi olmayan arkadaşlarım var.ooo umrunda değil hayat normal yaşıyoo yani.

Bende ilk 3 ay mide bulantısı sonra kasık ağrısı bi ara karın ağrısı şimdi bel ağrısı...

Bitmek bilmiyo ki sıkıntım.kendimden bile sıkıldım.allahtan kocam çekiyo beni.yoksa ağlak geçerdi günlerim diyorum.

Bence tamamiyle sıkıntılı geçirip geçirmemekle alakalı:-)))

çok şanslısınız kızlar allah hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı 16. haftadayım daha ve çok zorlu günler geçiriyorum beklemem ve sabretmem gereken çok uzun zaman var önümde belkide yok bilmiyorum inşallah bende 36.haftamı görebilir yaşayabilirde o zaman böyle ufak tefek sıkıntıları paylaşabilirim sizinle rabbim hepinizin yardımcısı olsun ...

bendede aynı kızlar yaa günler hiç geçmiyo 1.5-2 aydır bacak ağrıları uykusuzluk sinir stres tansiyon sorunlarım bitmiyo belki bu sorunlarım olmasa daha güzel geçerdi hamileliğim.ilk aylarda mide bulantısı adet ağrısı gibi ağrılar son aylardada bel bacak ağrıları.ortaları güzel hamileliğin.sat ıma göre dün alacaktı bi dr.bebeğimi.ama başından beri bi geç döllenme olmuştu 8 şubat gibi sezeryan olacağım kısmetse.haftaya gittiğimde görüşeceğim drla biraz daha dursa olurmu diye.tabi tansiyonum o tarihlere kadar zıplamasa.allaha şükürler olsun düşük tehlikem yoktu öyle olsa kimsemde yok bakmaya eşim çalışıyo çok zor olurdu o zaman.wc ile artık arkadaş oldum nerdeyse.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı sürekli wcdeyim.
bütün bebişler sağlıcakla ve zamanında gelir inşallah.

eslerinizin anneleride herseyi ben bilirim .bebegi dogurda ben ilgilenirim herseyini ben alirim deyip sahipleniyorlarsa sskintiya skinti katiyorlar benim icin bu bile yetiyooo sadecesaglik problemlerim yokk yani.dogsun bebegimi kucagima alayim kimseler sevmesin benden baska .....

bende 36. haftamdayım ama vakit geçmiyor durdu sanki ya evden de çıkamıyorum geç zaman geççç

36 haftadayım gunler geceler geçmiyor dayanamıyorum bazen kızım erken gel diorum :) tuvalet - mutfak - oturma odası geçiyor son haftalar.. :42:

Back
X