• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günler geçsin diye

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
Aşırı canım sıkılıyor. Hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Çevremde çok az insan var. Spora yazılmıştım ona da gidemiyorum organize olamıyorum hiç bir şey yapamıyorum. Kafa dengi hiç bir dostum yok. Görüştüğüm pek biri yok iş güç durgun. Günleri ğelecekte yaşanması muhtemel güzel bir günün hayali ile devirerek geçirjyorum.
Çoçuğumla vakit geçirmekte zorlanıyorum ev işleri yapmakta da. Yaptığımdan değil ama yiyip icip gezip tozmak istiyorum. Sorumluluklar ve sıkıntılar olmadan.
Terapiste de gidiyorum ama ilaç vermedi. Çok darlandım.

Aşırı canım sıkılıyor. Hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Çevremde çok az insan var. Spora yazılmıştım ona da gidemiyorum organize olamıyorum hiç bir şey yapamıyorum. Kafa dengi hiç bir dostum yok. Görüştüğüm pek biri yok iş güç durgun. Günleri ğelecekte yaşanması muhtemel güzel bir günün hayali ile devirerek geçirjyorum.
Çoçuğumla vakit geçirmekte zorlanıyorum ev işleri yapmakta da. Yaptığımdan değil ama yiyip icip gezip tozmak istiyorum. Sorumluluklar ve sıkıntılar olmadan.
Bu söylediğiniz şeyin net karşılığı oblomovluk . Oblomov kitabını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Eylemsizlik insanın kendine verdiği bir cezadır ve dibe çeker. Maalesef mutluluk, huzur eylemsizlere uğramaz. Günlük işleriniz , kişisel bakımınız gibi temel noktalardan başlayarak harekete geçin derim

Bu söylediğiniz şeyin net karşılığı oblomovluk . Oblomov kitabını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Eylemsizlik insanın kendine verdiği bir cezadır ve dibe çeker. Maalesef mutluluk, huzur eylemsizlere uğramaz. Günlük işleriniz , kişisel bakımınız gibi temel noktalardan başlayarak harekete geçin derim
Ilk defa duydum ben de bu kitabi okuyayim buna benzer sey de bendede sorunum vardi

Minerallerinize baktirin ozellikle magnezyum ve selenyum degerlerinize. Her gun maden suyu(soda degil) dikkat edin.

Bende de aynı. Sanki belirli bir gün varmış da o gün gelince mutlu olacakmışım gibi. Halbuki bütün günler aynı.
Yaşamıyorum da zaman öldürüyorum resmen o mutlu olacağım gün gelsin diye.
Elim ayağım kalkmıyor. Sürekli uykuluyum ama uyumak da istemiyorum.
Geriye dönüp baktığımda bomboş geçen bir ömür olduğunu görünce hepten yıkılıyorum. Sürekli bir kısır döngüdeyim yani😐

Bendede var o sorun:((

Bende öyleyim malesef çalışmıyorum cocugum yok ne ev işi yapmak istiyorum ne markete ne pazara gidiyorum
Alışveriş yaptım avm yakın ürünler magazaya gelsin dedim onlari bile almadim 3 gündür.
Hiç bir şey mutlu etmiyor beni😔

Ben de öyleydim. Geberiyordum mutsuzluktan. Sebeplerim de vardı evet ama mutsuzluğum ve eylemsizliğim sebebime göre çok çok fazlaydı. Eskiden olsa o kadar takmayacağım şeye fazla tepki verdiğimi anlayınca yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu anladım. Fiziksel ağrılarım halsizliğim de vardı.
Sonuç magnezyum demir b12 folik asit yerlerde. İlaçlarımı da bir süre içmedim. Çünkü ona bile isteğim yoktu.
Sonra dayanamadım. 10 gün düzenli kullanım sonrası bile bişeyletşn düzelmeye başladığinı farkettim. Çok daha iyiyim şimdi. İşleri sürüne sürüne yapmıyorum.
Rutinlerim yine keyif vermeye başladı.
Gece yatmadan duşumu almaya serumumu sürmeye ve iyi hissetmeye başladım. Arada yokluyor yine ama çok daha iyiyim.

He birde herkes öyle olmaz zorla da olsa kalk bişeyler yap diyor ama o öyle olmuyordu bende. Zorla yaparsam daha beter yere yapışıyordum. Asabileşiyordum çünkü, yapmak istemediğim şeyi yaptığım için. Zorla(kendi kendimi zorladım) giyinip süslenip çok sevdiğim bi konsere gittim. Çok mu keyf aldım ehh yani olmasa da olurdu dedim ki o konser benim hayalimdi. Zorlamamak vücutta ne eksikse önce onu yerine koymak gerekiyormuş. Yanş benim durumum için en azından

Back
X