Günlerdir çok kötüyüm, bir türlü düzelemedim eski sevgilimle çok sancılı bi ayrılık süreci geçirdim

seninanonim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
125
44
28
40
Merhaba.Günlerdir çok kötüyüm, bir türlü düzelemedim eski sevgilimle çok sancılı bi ayrılık süreci geçirdim. Çok arada kaldım ailem çok zor insanlar.Derseniz ki çekip gidip evlenseydin karşımda ki insana bi anda güvenemedim.Karşımda ki insanda başlarda ailemin istememesi durumunu çok iyi idare etti daha sonra da bana göre yürütemedi süreci ona sorsam o çok iyi yürüttü.Ayrılırken beni çok küçük düşürerek bıraktı hakaret etti hatta.Neden halen daha üzülüyorum.Keşke böyle olmasaydı.

Ailenizin istediği ile evlenin
Karşınızdaki ailenizi idare etmek zorunda değil
Sizde aileninizi karşınıza alacak yetkinlikte değilsiniz

Ailenizin istediği ile evlenin
Karşınızdaki ailenizi idare etmek zorunda değil
Sizde aileninizi karşınıza alacak yetkinlikte değilsiniz
Karşımdaki baştan öyle demedi ama. Ben ona güvenerek yola çıktım. Aptal bi insan değilim kırk kere sordum emin misin diye dayak bile yerim manasında konuştu bi kere.Ben ailemi karşıma aldım onun için hem de herkesi ilk sorunda kaçıp giden oydu.Toparlanma sürecinde babam onlarla tanışmada konuşmadı diye beni arayıp babam için çok ağır küfürler etti hatta tehditler savurdu. Kolay mı öyle ailenizi karşınıza alacak yetkinlikte değilsiniz demek süreci yaşayıp bilmeden

Back
X