Bana yazdıgına bak, ilk mesajı sen attın ilk mesajını dön oku yine bir iftirayla demişsin ki demek ki sen cocugun iki aglasa agzına yapıstırıyorsun diye bir mesaj atmışsın ilk mesajın bu. Ve bundan dolayı benim sinirleirmi hoplatıp sen sanıp baskasına yükseldim.meger ortalıgı ilk karıstıran sen missin onca dakika baska kadına yukselmişim sen yine arada bir yılanlık yapıp araya girip laf atmıssın.sonradan sana yazmaya başladım. Ve hala bilip bilmeden konusuyorsun kzıım sen hep böyle misin? Yok ilgisiz mutsuz ,cocuk ilgisiz kaldı,cocuk nasıl yetişiyor,hiç arkadası yok falan? Sizofreni falan olabilirsinmisin belirtilerin var sen benimle aynı hayatımı yasıyorsun ne biliyorsun hayatımda neler olup olmadığını arkadasın falan yokmus

.bebegım Ya suan babasıyla uyuyorsa ne illet bir kadınsın hep böyle demek ki demekkı diye baslayıp varsayım üzerinden mi konusursun bilip bilmeden.vallahi pes helal olsun senin yılanlıgına. Sen böyle demek ki lerle diye konusmaya devam et . Sanki tüm gun benimle yasıyor kız sen cidden sizofreni falansın

kendin yazıp kendi kendine inanmıssın benim arkadaşım yokmus ben mutsuz ve ilgisiz bir evlilik yasıyormusum,cocugum ilgi görmüyormus.suan evimin içinde ve dışarı hayatımda nasıl oldugmu cevremi falan ne biliyorsun? Kendi kendine benim hayatımı görüyor biliyor gibi uydurmussun pes

vallahi git bir psikiyatra sıkıntı bak herkesle böyle misin insanların hayatlarını bilmeden kendince kurgular mısın. Az önce neden cıktım? Belki bebek uyuttuk sonra geldim sana laf yetiştiriyorum olamaz mı? Ay nasıl negatifsin surekli biseyler kuruyorsun sonra gercekmiş gibi yazıyorsun senin durum vahim. Valla ben neymişim oyle tüm gun benimle oldugun için senden kendimi ögrenmek daha dogru oldu