- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
Merhaba kızlar 20 yaşındayım yağlı bir cildim var 1 yıl önce roaccutane kullandım ama şuanda yanağımın kulağıma yakın yerlerinde beyaz pütürler var ve regl dönemi öncesi dudak üstümde ve çenemde çıkan sivilcelerim var.tedavi olduğum için bu durum zoruma gidiyor.yaklaşık iki yıldır bioderma foaming jel kullanıyorum makyajımı temizlerken sensibio h2o güneş koruyucu olarakta solante acnes 50 spf maske olarak arada kil maskesi peeling önerilerinizi bekliyorum. şu an aklımda sebium serum yada global almak var.serum cilt aydınlatmaya yağ dengesini korumaya ve pütürlere global ise akneye iyi geliyormuş ikisinden birini alsamda 10 puanım olucağı için diğerinide alabilirim ama aynı işlevleri görüyorsa topladığım puanlarla maskesini yada peelinginide alabilirim siz ne önerirsiniz effeclar duonun testerını kullandım ama sivilce olmayan yerde bile sivilce çıkarınca korktum yani bana kusma yapmadan temizliycek bir şeyler lazım cildi çok yormadan günlük bakım rutinim nasıl olmalı bu ürünleri hangi sırayla ne şekilde kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim sizin cilt bakım rutininiz nasıl ?