Canım dediğin gibi yakından görmek gerekiyor. Bende korkmaz shadow var internetten resmine bakıp gidip almam ama tesadüfen görüp bayılıp aldım hatta benim ardımdan 3 kuzenim 1 de arkadaşım aldı. Tam günlük, sade.. biz özelllikle kaşıklarını çok beğendik. Korkmazın modellerini yakından görmeni tavsiye ederim.. Çay kaşığı yok derken shadow için mi dedin anlamadım ben de varda..
Evet canım ben 24 parça olanından alıcaktım çay kaşığı yok tatlı kaşığı koymuşlar sen 12 kişilik takımını mı aldın?
Kızlar vazgeçtim ya günlük almaktan diğer takıma baya bir para verdim zaten. Günlük aldığım yemek takmına uygun olsun diye günlük yemek takımı da alacaktım ama günlük yemek takımım da defo olunca geri cereceğim ve bu günlük alımları daha sonra yapacağım. Pöff moralim bozuldu resmen
Kızlar Korkmazın Shadow Modeli çok hoşuma gidiyor ama bir türlü karar veremedim napsam napsam 24 parça tkmı 65 TL ye buldum çok uygun fiyat. Acaba ne yapsam 2 tane 24 parça mı alsam yoksa 89 parça ya 220 TL mi versem. Çay takımımda 12 tane çay kaşığı var aslında 24 parça olan takımda çay kaşığı yok. Ya illa takım mı olması lazım çay kaşığının sonuçta çay setindeki ayrı.
canım günlük için mutlaka 12 kişilik al bence.bana bazen 12 kişilik bile yetmiyor.çelik çay setinin çay kaşıklarını kullanabilirsin tabi günlüğe ama o zaman bardak altlarıyla ya da tepsisiyle arasında kullanımdan kaynaklanan fark olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?