Ben nehir marka düşünerek gittim eminönünde birkaç yere fiyat almak için gittim yetkin adında bir marka önerdiler farklı magazalar önerince birde tam istedigim model olunca aldım..fiyatları çok pahalı degil 12 yemek kasıgı,12 yemek çatalı,12 yemek bıcagı,12 tatlı çatalı,12 tatlı kasıgı,12 çay kasıgı nehir için 217 gibi bir fiyat,yetkini 165 Tl ye aldım.Hee birde emsan markasının reyhan modeli var oda 240 tl demişti son fiyat ama asıl fiyatı kaçtı hatırlamıyorum.
Ben set şeklinde almak yerine, teker teker satan bir mağazadan set oluşturup aldım kendime. Bilindik bir yerdi. Satan kişiye de çatal kaşıkların çeliğinin kalitesi konusunda güvendim. Bilemiyorum artık. Ben memnunum, 2 yıldır kullanıyorum.
canım ben,mde günülk kaşık takımım yok ve bernardoda 1 alana bi bdeva indiriminden şimdi seçtim alıcamm... hem uygun hem kaliteli :) ben günlük yemek takımı için pempe olanı kahvaltı takımım için de kırmızı olanı seçtim ve ikisi 119 tele sadece birisi fiyatına hemde bernardoo :)
Merhaba canım bende günlük çatal bıçak takımımı jumbodan aldım. 550 tl ye 12 kişilik gayet uygun olduğunu düşünüyorum bu kaliteye göre aldığım yerde 500 tl gibi bir fiyata da jumbo vardı. Hem 12 kişilik hemde jumbo 50 yıl garantili tavsiye ederim.
Çatal-kaşık-bıçakta benim favorimde jumbo benim modelim 6500-9500 ikisinden birini tercih edeceğim inşallah gerçekten jumbo bu konuda çok iyi biraz pahalı benim beğendiğim yanlız 1400 -1500 civarlarında canım 12kişilik
Çatal-kaşık-bıçakta benim favorimde jumbo benim modelim 6500-9500 ikisinden birini tercih edeceğim inşallah gerçekten jumbo bu konuda çok iyi biraz pahalı benim beğendiğim yanlız 1400 -1500 civarlarında canım 12kişilik