Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim merhaba basarilar diliyorum asla vazgecmemeni de diliyorum :) benimde ucuncu gunum ama ben haftada bir cikicam tartiya bakalim bu pazar 1kilo verebilecek miyim ..cok istiyorum yaza kadar begendigim bi elbise var onun icine grmeyi ve omur boyu ince kalmayi :) umarim basaririz yapanlar nasil yapiyor oyle degil mi optumm :)Merhaba günlükcugumm :) dün giremedim gezmelerdeydim çünkü amaaaaa kesinlikle diyetime ihanet etmedim bozmadim diyetimiama tartilamadim yarın tartilip yazicam kilomu Haftada bir kilomu yazicam diye ama dayanamıyorum sanirim hergun olmasa da iki uç günde bir tartilip yazicam motive olsun .yarın görüsmek üzere gunlugum
![]()
Canim merhaba basarilar diliyorum asla vazgecmemeni de diliyorum :) benimde ucuncu gunum ama ben haftada bir cikicam tartiya bakalim bu pazar 1kilo verebilecek miyim ..cok istiyorum yaza kadar begendigim bi elbise var onun icine grmeyi ve omur boyu ince kalmayi :) umarim basaririz yapanlar nasil yapiyor oyle degil mi optumm :)
Bende bi haftayi doldurunca ne kdr kilo verdigimk hedefime ulasip ulasmadigimi yazaeim buraya tatlim :) bi ayin sonunda da dedigin gibi uine paylasalim totalde ne kdr kilo veriyoruz :) psikolojimizi yipratmadan sakin sakin bol su tuketerek :) hadi bakalim kolay gelsin basaricaz basariyoruz da bak sana bi hafta olmus ne guzel darisi banaaaEvet canım basaricaz biliyorum .inşallah istediyimiz elbisenin içine gireceyiz olucak ama sabır çok önemli sabır edicez .kendimizi deneyelim 30 gün verelim kendimize bakalım bu sure zarfında ne kadar kilo vericez .mesela benim bugün 7 inci günüm bakalım bir aylık surede dikkat edersem ne kadar kilo vericem .:)) sende dene bir istersen canim
Tamam
Bende bi haftayi doldurunca ne kdr kilo verdigimk hedefime ulasip ulasmadigimi yazaeim buraya tatlim :) bi ayin sonunda da dedigin gibi uine paylasalim totalde ne kdr kilo veriyoruz :) psikolojimizi yipratmadan sakin sakin bol su tuketerek :) hadi bakalim kolay gelsin basaricaz basariyoruz da bak sana bi hafta olmus ne guzel darisi banaaa![]()
oo maaşallah 25 gün falan olmuş; 6,8 kilo gitmiş. Tebrikler. Başarılarının da devamını dilerim.
Neler yapıyosun; günlük menü falan paylaşır mısın?
5 çok erken ya :) Ben akşam yemeğimi 7.30 da yiyorum en iyi ihtimalle :)
benim yaptığımdan farklı yemeyi 5 te kesmek demekki. o da aynı sürede 2.5 kilo farketmiş. bende 25 günde 4.2 kg verdim.[/QUO
sende çok iyi vermişsin canım tebrikler .sen kaç kilosun ?