• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük kilo verme serüvenim

zerri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
202
43
68
Bursa
günnaydın sevgili günlük:) söz veriyorum hergün buraya gelip ne kadar kilo verdiyimi yazıcam evet başlıyorum bugün 78.1 kilo ile başlıyorum ..

günaydın günlüğüm çok hastayım bugun fena grip oldum halsiz hissediyorum ..kilo bidirimi yapim ben en iyisi ve çıkıyım bütün gün yatgıcam sanırım :KK43:

başlangıç kilom 80.1
birkaçgün önce başladığım için dün 78.1 idim ..
bugün 77.8 :))oldum yani giden 300 gram .sanırm yeni başladığım için bukadar hızlı günler ilerledikçe kilo vermemin yavaşlayacağını hissediyorum..yarın görüşmek üzere günlüğüm :KK54:

Günaydın gunlugum 4 günü bitirdik 5 güne bismillah .şuan tartiltim sanırım kilo vermem yavaşladı artık ilk günler kadar hızlı değil artık .bir karar aldım artık haftada bir girip bildirim yapacagim.Bugunde 77.7 çıktım tartıda.. dünden bugüne giden 100 gram

Merhaba günlükcugumm :) dün giremedim gezmelerdeydim çünkü amaaaaa kesinlikle diyetime ihanet etmedim bozmadim diyetimi:p:KK71:ama tartilamadim yarın tartilip yazicam kilomu Haftada bir kilomu yazicam diye ama dayanamıyorum sanirim hergun olmasa da iki uç günde bir tartilip yazicam motive olsun .yarın görüsmek üzere gunlugum :KK24:

Merhaba günlükcugumm :) dün giremedim gezmelerdeydim çünkü amaaaaa kesinlikle diyetime ihanet etmedim bozmadim diyetimi:p:KK71:ama tartilamadim yarın tartilip yazicam kilomu Haftada bir kilomu yazicam diye ama dayanamıyorum sanirim hergun olmasa da iki uç günde bir tartilip yazicam motive olsun .yarın görüsmek üzere gunlugum :KK24:
Canim merhaba basarilar diliyorum asla vazgecmemeni de diliyorum :) benimde ucuncu gunum ama ben haftada bir cikicam tartiya bakalim bu pazar 1kilo verebilecek miyim ..cok istiyorum yaza kadar begendigim bi elbise var onun icine grmeyi ve omur boyu ince kalmayi :) umarim basaririz yapanlar nasil yapiyor oyle degil mi optumm :)

Canim merhaba basarilar diliyorum asla vazgecmemeni de diliyorum :) benimde ucuncu gunum ama ben haftada bir cikicam tartiya bakalim bu pazar 1kilo verebilecek miyim ..cok istiyorum yaza kadar begendigim bi elbise var onun icine grmeyi ve omur boyu ince kalmayi :) umarim basaririz yapanlar nasil yapiyor oyle degil mi optumm :)

Evet canım basaricaz biliyorum .inşallah istediyimiz elbisenin içine gireceyiz olucak ama sabır çok önemli sabır edicez .kendimizi deneyelim 30 gün verelim kendimize bakalım bu sure zarfında ne kadar kilo vericez .mesela benim bugün 7 inci günüm bakalım bir aylık surede dikkat edersem ne kadar kilo vericem .:)) sende dene bir istersen canim

Tamam
Evet canım basaricaz biliyorum .inşallah istediyimiz elbisenin içine gireceyiz olucak ama sabır çok önemli sabır edicez .kendimizi deneyelim 30 gün verelim kendimize bakalım bu sure zarfında ne kadar kilo vericez .mesela benim bugün 7 inci günüm bakalım bir aylık surede dikkat edersem ne kadar kilo vericem .:)) sende dene bir istersen canim
Bende bi haftayi doldurunca ne kdr kilo verdigimk hedefime ulasip ulasmadigimi yazaeim buraya tatlim :) bi ayin sonunda da dedigin gibi uine paylasalim totalde ne kdr kilo veriyoruz :) psikolojimizi yipratmadan sakin sakin bol su tuketerek :) hadi bakalim kolay gelsin basaricaz basariyoruz da bak sana bi hafta olmus ne guzel darisi banaaa ;)

Tamam
Bende bi haftayi doldurunca ne kdr kilo verdigimk hedefime ulasip ulasmadigimi yazaeim buraya tatlim :) bi ayin sonunda da dedigin gibi uine paylasalim totalde ne kdr kilo veriyoruz :) psikolojimizi yipratmadan sakin sakin bol su tuketerek :) hadi bakalim kolay gelsin basaricaz basariyoruz da bak sana bi hafta olmus ne guzel darisi banaaa :KK66:

başarıcaz canım inanıyorum. öncelik şu bi aymızı bitirelim sonrası gelir zaten:KK66:

günaydın sevgili günğüüüm :))) çok şükür bir haftayı geride bıraktım yeni güne bismillah ,evet bugüüüün sekizinci günüm .ve günlerden 27.1.2016 çarşamba .kilo bildirimcimi yapayım hemen :)))

başlangıç kg. 80.1

şimdiki güncel kg.77.2

hedef kg 60

görüşme üzere günlüğüm bakalım bir sonraki görüşmemizde kaç kilo vermiş olucam :)

Merhaba sevgili günlük seni unuttum sanma kilo vermeye devam sadece kilo vermem yavaşladı okadar açıkçası biraz moralin bozuldu kilo vermede yavaşlama oldu diye ama neyse moral bozmak yok yola devam kilo bildrimi yapmicam bugun çünkü hala aynı kilodayim haftaya cuma tartilicam :( bugunuk bu kadar girişmek üzere gunlugum ha burada bugün benim diyetime 10 cü günüm bakalım 30 üncü günümde ne kadar kilo vermiş olucak bunu çok merak ediyorum .yaz geliyor düğünler yaklaşıyor :))AA ben yine çok konuştum:))hadi iyi akşamlar günlükcugumm:KK15:

Günaydiiin sevgili gunlugum uzun zaman oldu sana yazmiyorum tam 12 gun olmuş sana yazmadım halbuki haftada bir yazicaktim amaa yazmamamin nedeni gezmelerdeydim neyse gelelim kilo konusuna ha burada diyetime hiiiic ihanet etmedim (birgün ) hariç:( kilo bildirimini yapayım hemeeeeen

Başlangıç kilom 80.1
Geçen haftaki kilom yanı 11 gün önceki nerdeyse iki hafta olucak ama 77.2
Şimdiki yanı güncel kilom 75.1 haftaya görusuruz gunlugum bakalım haftaya kaç kilo vermiş olucam

Buarada bugun 7.2.2016 pazar .nasip olursa sonda tablo olusturucam gunleride yazayim dimi ama :)

Merhaba sevgili günlük kilo bildirimini yapayım

Başlangıç 80.1

Geçen hafta 75.1

Bugünkü güncel kilom .73.3
Giden kilo 1.8
Bugün tarih 15.2.2016
Haftaya görusuruz gunlugum bakalım kaç kilo vermiş olucam

oo maaşallah 25 gün falan olmuş; 6,8 kilo gitmiş. Tebrikler. Başarılarının da devamını dilerim.
Neler yapıyosun; günlük menü falan paylaşır mısın?

oo maaşallah 25 gün falan olmuş; 6,8 kilo gitmiş. Tebrikler. Başarılarının da devamını dilerim.
Neler yapıyosun; günlük menü falan paylaşır mısın?

Canım tesekkur ederim .kalori hesabı yapıyorum bol bol spor yapıyorum ekmek kesinlikle tuketmiyorum .kalori değeri yüksek yiyecek tuketmiyorum .kalorisi dusuk olanlari tercih ediyorum.5 ten sonrada hiçbirşey yemiyorum :)) bunları yaptunmi zaten kiloların tıkır tıkır gidiyor .yaptigim en önemlisi şey diyetime ihanet etmiyorum bozmuyorum diyetimi birde sabır, sabır önemli .bunları yaparsan gider zaten kilolar :))

5 çok erken ya :) Ben akşam yemeğimi 7.30 da yiyorum en iyi ihtimalle :)
benim yaptığımdan farklı yemeyi 5 te kesmek demekki. o da aynı sürede 2.5 kilo farketmiş. bende 25 günde 4.2 kg verdim.

5 çok erken ya :) Ben akşam yemeğimi 7.30 da yiyorum en iyi ihtimalle :)
benim yaptığımdan farklı yemeyi 5 te kesmek demekki. o da aynı sürede 2.5 kilo farketmiş. bende 25 günde 4.2 kg verdim.[/QUO

sende çok iyi vermişsin canım tebrikler .sen kaç kilosun ?

21.01.2016 da başladım diyete, başlangıç 67.7 ydi
bu sabah tartıldım yine ; 63.3 çıktım.
4.4 kg gitti 26 günde. boy 169 bu arada. hedef de 58 inşallah

iyi akşamlar sevgili günlükçüüüm kilo verdikçe mutlu oluyorum bugün çok güzel siyah yarım bir elbise giydim çok yakıştı belim incelmiş çok mutlu oldum çok uzun zamandır elbiseyi giymiyordum bugün giydim çok yakıştı saçlarmı zevke tarayıp makyaj yaptım evet ve yine çok uzun zamandır kendimi ilk defa buadar çok beyendim zayfladıkça kendime güvenimin geldiyini hissettim çok hoş çok güzel bir duygu .ben bu günlüğümü açmadan önce 88 kgramdım 80 indikten sonra bu günlüğü açtım ve şimdi 73 hatta bugün 72.9 kg lara kadar düştüm ve çok mutluyum ve zayıflamaya devam ediyorum .ben bu günlüğü açtığımda bir aylık bir süre verdim kendimene ve pazar günü bir ayım doluyo bakalım totalde nekadr kilo vermiş olucam evet benden şimdilik bukadar günlükçüm yazmak istedim:)) iyiki bir günlüğümvar gerçekten çok motive oluyorum .ve okuyanların olduğunu bilmete güzel bişey onların motive olduğunuda düşünüyorum ve bu beni dahada motiveediyor .iyi akşamlar günlükçüm pazar günü görüşürz:KK15:

Back
X